Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל חברי הפורום שלום

רציתי לשאול לגבי מקרה שקרה לי. נסעתי היום והגעת לרמזור בו הייתי צריך לפנות שמאלה , פניתי וראיתי כי הנתיב הימני שממשיך ישר פקוק ואין אפשרות להשתלב בו , בצר לי המשכתי לנתיב השמאלי וממנו ניסיתי להשתלב לימני(לפניי היה רמזור אדום, עמדתי בנתיב שמאלתוך היצמדות מירבית לימין ואיתות ימינ) . בינתיים מאחוריי היו מכוניות שביקשו לפנות שמאלה נצמדתי עוד קצת לימין והן עברו , בינתיים הרמזור התחלף שוב לאדום ואז אדם בנתיב השמאלי יצא מהרכב צילם אותי(סטילס) ואמר שאני חוסם את התנועה מאחור(אעפ"י שהוא ושאר המכוניות עברו) - שאלתי היא האם הייתי צריך לעשות משהו אחרת? האם יש לו קייס? מה הסיכוי לקבל דו"ח על דבר כזה

תודה והמשך ערב מקסים

פורסם

לא הבנתי איך לא ראית שהנתיב ישר פקוק בטרם הפניה? ולמה הכוונה "בצר לי המשכתי לנתיב השמאלי" במקום להיעמד מאחורי הרכב האחרון בתור (כל עוד אתה לא חוסם את התנועה החוצה)

סליחה שאני אומר, אבל אני מידי יום נתקל בעשרות מכוניות שמנסות "להדחף" מקדימה מהנתיבים בצדדים לנתיב הפקוק (בו אני ושאר שומרי החוק, מחכים בסבלנות), בין אם זה מהנת"צ מימין (ואז חוסמים את האוטובוסים מלעבור ו/או את המעוניינים בפניה ימינה בצומת הקרובה) או מהנתיב משמאל (בו מותרת הפניה שמאלה בלבד, ואז חוסמים את המעוניינים לפנות שמאלה, שנתקעים מאחוריהם)

כך או כך, זו עבירה, שנגרמת בכוונת תחילה, על מנת לעקוף שומרי חוק, כדי לא להתעכב חלילה, כמו שאר "פשוטי העם" שאכפת להם משאר המשתמשים בדרך.

אבל זו רק דעתי, ואני מקווה שאני לא בדעת יחיד פה...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

פורסם (נערך)

פות"ש - אתה אמיתי או שבאת להתגרות בפורום?

יש בפורום הכללי שרשור "ריכוז סרטוני מצלמות רכב של דבילים" תתחיל מהודעה 13157

בינתיים תעמוד בפינה ותתבייש.

מכל מקום אם הצלם הוא מ"שומרי הדרך" או רשויות האכיפה עליך לדאוג. אחרת הסיכוי שתענש קלוש. אבל מוטב שתסגל לך מנהגים קצת יותר מתחשבים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אז זהו שאין רכב אחרון בתור היה פקק מתחילת הרחוב והאופציות הן או לעמוד ברמזור שמאלה ולתקוע את הרכבים שם או לפנות ולהיעצר הרבה לפני הרמזור ולתקוע את הרכבים שם יש למישהו תשובה רצינית?

פורסם

זה הצומת עכשיו תחשבו שאני איפה שהמזדה 5 מימין בתמונה , כל הרחוב קוק מהרמזור שלא רואים עד סוף הרחוב

לא הייתי צריך לפנות ולעכב את הרכבים מאחורה?

Untitled.jpg

פורסם (נערך)

כן. לא הית צריך לפנות.

החוק אומר בפירוש כי אסור לך להכנס לצומת אם אין לך יכולת לפנות אותו.

65. לא ייכנס נוהג רכב לצומת או למפגש מסילת ברזל אלא אם ביכלתו לעבור ולהמשיך בנסיעתו ללא הפרעה, גם אם תמרור הכוונה (רמזור) מתיר כניסה לצומת או למפגש כאמור.

אם לדבריך, כל הרחוב היה פקוק, גם אלה בנתיב החוצה שגו אבל אתה הוספת חטא על פשע

עריכה אחרונה על ידי אביG
פורסם
כן. לא הית צריך לפנות.

החוק אומר בפירוש כי אסור לך להכנס לצומת אם אין לך יכולת לפנות אותו.

65. לא ייכנס נוהג רכב לצומת או למפגש מסילת ברזל אלא אם ביכלתו לעבור ולהמשיך בנסיעתו ללא הפרעה, גם אם תמרור הכוונה (רמזור) מתיר כניסה לצומת או למפגש כאמור.

אם לדבריך, כל הרחוב היה פקוק, גם אלה בנתיב החוצה שגו אבל אתה הוספת חטא על פשע

למרות שלפי דבריך מי שהיה מאחוריי ורצה לפנות שמאלה לנתיב השמאלי כדי לפנות שוב שמאלה(כמו הצלם החמוד) היה מתעכב בגללי שעה. ככה גם פניתי ושחררתי אותו ועיכבתי קצת את הנתיב הימני בגלל ההשתלבות שלי לא יותר הגיוני?

חוץ מזה כתוב לא ייכנס לצומת אם אין ביכלתו לעבור - במקרה שלי היה ביכלתי לעבור זה לא שחסמתי את כל הצומת כמו הנהגים שבאו ממעלה הרחוב. רק שהשתלבתי סמוך לרמזור שתכלס זה נראה רע אבל האפשרויות האחרות היו גרועות יותר גם לנהגים האחרים כמו שכתבתי מעלה.

פורסם

מי שמפרש את החוק זה בית המשפט.

מה הגיוני בזה ש"שחררת" מישהו אחד ועכבת רבים אחרים? מהיכן אתה מבין מה היה רצונו של אותו נהג עלום מאחריך?

אתה נגוע (שלא לומר חוכמולוג בפרוטה) ולכן הפרשנות שלך, בדיעבד, דחוקה משהו.

לא קבלת עדיין דוח ולכן אתה עדיין לא משלם שכר לימוד.

ובזאת סיימתי

פורסם
אז זהו שאין רכב אחרון בתור היה פקק מתחילת הרחוב והאופציות הן או לעמוד ברמזור שמאלה ולתקוע את הרכבים שם או לפנות ולהיעצר הרבה לפני הרמזור ולתקוע את הרכבים שם יש למישהו תשובה רצינית?

לא נכנסים לצומת כשהנתיב שאחריה אינו פנוי.

היית צריך להמשיך לעמוד במקום למרות האור הירוק ברמזור שלך, להמתין ולפנות שמאלה כאשר בו זמנית הנתיב פנוי והאור ירוק.

תאכלס עשית עברה.

אופנוען

פורסם

אם מהמקום בו עמדה המזדה 5 שזה המקום שבו עמדת לא רואים את הסימון של פניה שמאלה ברחוב אליו נכנסת, פעלת על פי החוק.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...