Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כמה ימים, מס' דקות לאחר הדלקת המזגן הפסיק לצאת אוויר מהפתחי איוורר.

חשבתי שאולי נלחץ לי הכפתור off, ניסיתי להדליק שוב, עבד למשך כמה שניות והפסיק.

לאחר מכן שוב הדלקתי וכיביתי ועבד כמה דקות וזהו.

היום נסעתי וניסיתי להדליק ושוב פעל לכמה שניות בלבד. (ד"א אני שומע את המדחס עובד).

אודה על עזרתכם.:lol:

פורסם (נערך)

חיבורים למפוח תקינים?

אצלך זה משולב נגד מהירויות ותקע מפוח?

כי באקורד האמריקאית נניח כן , ושם לרוב זאת הבעיה . לפחות במה שאני נתקלתי .

עריכה אחרונה על ידי Max.M
פורסם

מקס אין לי מושג, חיבורים אני אבדוק.

מאור, לא עובד באף מהירות.

ייתכן וזה הנגד מהירויות?

המלצה לבעל מקצוע אמין באשדוד?

פורסם

יבגני, מוסך ניו-מוטורס .

למרות שלדעתי בקלות אתה מסתדר לבד .

בצד של הנוסע יותר לכיוון שמאל, תראה קונקטור - מנסיון עם 2 אקורדים כמו שלך, זאת הייתה הבעיה .

פורסם
מקס תודה אני אבדוק.

איך אפשר לוודא שהוא אכן לא תקין? ואיך קוראים לחלק הזה באיביי? זאת אקורד 2003-2008.

התופעה שאתה מצביע עלייה אכן עשוייה לקרות בגלל נגד מהירויות תקול או שקע/תקע שרוף אבל בהחלט יכול להיות שהבעיה במפוח עצמו לכן לפני שאתה מזמין חלקים מאיביי תבדוק את הנושא בעצמך או גש לבעל מקצוע.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה. אבדוק אם הנגד שרוף.

ד"א בחיפוש באיביי ראיתי שיש פערי מחירים, נגד סיני עולה 10$ תחליפי יותר איכותי 29$.

האם יש הבדל משמעותי אם לקנות את הנגד לא מקורי / מקורי / סיני?

פורסם

לא הייתי מבזבז את הזמן שלי על נגד תחליפי אלא רק מקורי או שווה ערך למקורי. נגד המהירויות הינו רכיב יחסית אמין אשר מוחלף פעם ב-10-15 שנים ברוב הרכבים.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...