Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמה אתם נוסעים בשנה? באיזה מתווה? למה ננעלתם על ההיברידי?

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

היי, סליחה על התגובה המאוחרת.

אנחנו נוסעים כ-15-17.5 אלף ק"מ בשנה בממוצע, אפשר להגיד שחצי עירוני חצי בינעירוני.

לא ננעלנו על היברידי, אבל החלטנו שבתקציב הזה אנחנו מעדיפים רכב כמה שיותר חסכוני, ואלו כלי הרכב בתקציב הזה עם מערכות הבטיחות המתקדמות ביותר, שמגיעים מפירמה אמינה והם הכי חסכוניים (שכאמור, היו הדרישות המרכזיות שלנו).

עדיין אשמח לשמוע דיעות מה לדעתכם לוקח - הפרקטיות של האיוניק מול הנוחות והמרווח בנירו.

פורסם (נערך)
עם מערכות הבטיחות המתקדמות ביותר' date=' שמגיעים מפירמה אמינה[/quote']

מותר לשאול מי הפירמה האמינה של מערכות הבטיחות האקטיביות הללו?

אתה מודע לזה שאין שום קשר בין הלוגו על הפגוש של ה- Brand(קיה, יונדאי...) לבין מי חברת ה- Tier 1 שבאמת ייצרה את המערכות (בוש, קונטיננטל וכו').

נכון להיום המערכות הטובות ביותר (עובדות בכל מהירות, איכות הפעולה, שילוב בין חיישנים, כמות התראות false וכו') משווקות ברכבי היוקרה כי זה המודל העסקי היחידי שמחזיר תשואה על השקעה במהנדסי התוכנה ואלקטרוניקה שפיתחו את המערכות הללו (וכשמתקדמים דור, מחלחלים למטה לדגמים העממיים-מעשית זו החשיבות האמיתית של רכבי יוקרה-דחיפת חדשנות מצד היצרנים). מכיוון שלקונצרן של קיה ויונדאי אין חטיבת רכבי יוקרה שמובילה חדשנות-אני בספק לגבי מה יש שם.

עריכה אחרונה על ידי רוכב_נוהג
פורסם

אני מודע לכך שזה לא שזה אומר הרבה, אבל בכמה סקירות (ישראליות) שקראתי/ראיתי, התייחסו למערכות הבטיחות בנירו ובאיוניק כעומדות בשורה אחת עם הטובות בעולם. אם הגזימו או אפילו הזו, זה נכון שאני באמת לא יודע להגיד, אבל אני כן חושב שהמערכות הללו עובדות טוב (כפי שבדקתי בעצמי בנסיעות מבחן) ובכל מקרה בתקציב הזה הן לא מוצעות ע"י חלופות אחרות עם אמינות וחיסכון כפי שהאופציות הללו מציעות.

פורסם
מותר לשאול מי הפירמה האמינה של מערכות הבטיחות האקטיביות הללו?

אתה מודע לזה שאין שום קשר בין הלוגו על הפגוש של ה- Brand(קיה, יונדאי...) לבין מי חברת ה- Tier 1 שבאמת ייצרה את המערכות (בוש, קונטיננטל וכו').

נכון להיום המערכות הטובות ביותר (עובדות בכל מהירות, איכות הפעולה, שילוב בין חיישנים, כמות התראות false וכו') משווקות ברכבי היוקרה כי זה המודל העסקי היחידי שמחזיר תשואה על השקעה במהנדסי התוכנה ואלקטרוניקה שפיתחו את המערכות הללו (וכשמתקדמים דור, מחלחלים למטה לדגמים העממיים-מעשית זו החשיבות האמיתית של רכבי יוקרה-דחיפת חדשנות מצד היצרנים). מכיוון שלקונצרן של קיה ויונדאי אין חטיבת רכבי יוקרה שמובילה חדשנות-אני בספק לגבי מה יש שם.

הבחור התכוון שהרכבים מפירמה אמינה, ולא המערכות בטיחות

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• תוכן חדש...