Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע החלפתי צמיגים לאוטו,בררתי ומצאתי צמיגים בעלי דירוג מצוינים,ועם המלצות.התקשרתי לכמה מקומות ולא היה את מידות הצמיג שלי(205 60 16)עברתי במקרה ליד צמיגיה שחבר המליץ,נכנסתי ,נראת רצינית מאוד מאוד,גדולה ומסודרת.אך בעל הבית אמר שאין לו את הסוג שאני רוצה,וכל עיניין הדירוג זה שטויות,בקיצר דחף לי צמיג טויו ב450 שקל (כפול 4)לא יודע איך נפלתי,אבל כשהגעתי הבייתה,אומנם ראיתי שזה צמיג יפני ויש גם המלצות,אבל הדירוג לא משהו,המחיר יקר מאוד,ולא מתקרב לצמיגים שרציתי.

מוסר השכל:לא ללכת לצמיגיה לפני שהתקשרת ובדקת שיש את הצמיגים שאתה רוצה,וקיבלת הצעת מחיר סבירה!!

פורסם

אז אתה מציע לא לקנות חתול בשק? צר לי על החוויה אבל המסקנה מובנת מאליה ונכונה לכל דבר ובכל מקום.

פורסם

תלוי מאוד בדגם הצמיג.

טויו יצרן טוב כך שאם קיבלת דגם נורמלי יתכן שעשית עסקה לא רעה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

כמה אתה חושב שהפסדת ? 100 שקל לצמיג בהנחה שלא היית קונה לינגלונג עלום כלשהו ?

אם זה נפרס על 3 / 4 שנים , לא נורא

יותר מטריד זה לראות הודעה "קניתי צמיג סיני זול ואין לי אחיזת כביש טובה"

פורסם

קנית צמיגים טובים (הם באמת טובים!), וזה מה שחשוב.

אילו היית צרכן נבון, היית אולי עושה סקר שוק לטובת מחיר יותר זול, כמו שעושים כאשר קונים מחשב/טלויזיה/ מכשיר סלולארי/ מיטה/ דגים. ..

http://tires.yad2.co.il/tire-service?tire=1568&cs=1&diameter=6&aspectRatio=14&width=18

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הCF2 הם צמיגים נוחים, שקטים.

לטויו יש היום צמיגים מעולים - ברכב השני התקנתי רביעיית נאנו אנרג'י מסדרה 3 שלהם - מאזדה היום משתמשים בהם כצמיגי הOEM ב3 ובCX-5

באמת צמיגים נהדרים למחירם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ציינת שלא היה את הצמיג בכמה מקומות ויתכן בהחלט שמי שפרסם 350 לצמיג יאמר לך כשתגיע אליו "נגמר המלאי אבל יש סיני טוב".

סע בבטחה ואל תביט אחורה. קורה לכולנו שקנינו יקר מדי. כל עוד הטעויות מתרגמות לכסף , המשך הלאה

פורסם

רצוי ואפשר לבצע בדיקה לכל מחיר של צמיג על ידי חיפוש זריז באתרים גם כשאתה נמצא כבר אצל הצמיגאי.

וכדי לשמור על בריאות נפשית, כדאי לא לבדוק יותר מדי אחרי שכבר קנית והעסקה היא בלתי הפיכה.

• תוכן חדש...