Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אייגו חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

פתחתי פה תראד בנושא רכב קטן עד 40K

משיטוט ברחבי האינרטנט רוב רכבי יד שניה הם או אצל סוחרים או אצל סוחרים או אצל סוחרים שהם מתווכים.

מה שהופך את עניין הרכישה לדי מיידע\מסורבל ותחושה שבשנים האחרונות שוק הרכב הופך אמריקאי בקנייה מסוחרים

אם כי לא בסטנדרטים.

בכל אופן החלטתי שאולי כדאי לעשות מאמץ ולקנות רכב חדש לאישתי ושתי ילדי (לי יש רכב ליסינג)

מה אתם אומרים על ה AYGO (פזו 108\C1) זו עדיין תיבה רובוטית!

אם כי מעניין אותי גם עניין המכירה לא פחות.

רוצה שעוד שלוש שנים אוכל ל"העיף אותה" בנחת לדורש ושלא יפער לי חור בכיס במחירה(יחסית כמובן לשלוש שנים)

אגב לא מצאתי מבחני NCAP לAYGO

אז מה ההמלצות?

פורסם

לשם טיוטה כניראה תהיה עדיפות אם כי הרכבים זהים מכאנית.

הרובוט מעודן לעומת הדור הקודם אבל עדיין בעיר מרגישים שזה רובוט.

בדקת מה ההפרש בקניה בין הפיגו שעולה 60 אלף לאייגו?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

על הפיגו היה מבצע לא מזמן 60 אלף לרובוט.

שווה לבדוק.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היי ,

קיבלתי היום הצעה לקחת את האייגו כרכב תצוגה(לא מבחן!)2017

על הכביש אוטומט ב 68K

כולל מיגון\רישוי

מה אתם אומרים.

פורסם
זה כולל את מערכות בטיחות או שזה דגם שעמד בתצוגה לפני?

Sent from my MX5 using Tapatalk

הסבר?

אילו מערכות בטיחות?

TSS?

פורסם

בדקת הצעת מחיר על ה108?

כמה עולה אייגו לא מתצוגה?

פורסם (נערך)
בדקת הצעת מחיר על ה108?

כמה עולה אייגו לא מתצוגה?

73/4

מיגון + אגרת רישוי.

+מעניין אותי גם שמירת הערך אני יכול למשל ללכת על הפיקנטו 1000 חדשה ללא רובוטי\אוטומט.

בטח תעלה בסיביבות 65 השאלה היא האם בעוד שלושה שנים במכירה ההפרש בינה לבין האייגו ישאר 5K לטובת האיגו(שגם אקבל אותם) חוץ מזה שהפיקנטו עם מפרט בטיחותי טוב יותר.

עריכה אחרונה על ידי eladeb
  • תוכן חדש...