Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 20K לחייל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני גר במושב ליד אשדוד, וצריך רכב לנסיעות יומיומיות לצריפין, נסיעה של כ40 ק"מ לכיוון

הרכב מתוכנן לנסוע כ30KKM בשנה

גיר ידני בלבד

חשוב שהרכב יהיה בטיחותי ואמין, חסכוני לתחזוקה ובדלק! (דיזל אולי?) וגם רצוי שלא ייסע כמו עגלה ויסחב טוב גם במהירויות גבוהות מחוץ לעיר.

חשבתי בעיקר על האופציה של רכבי דיזל על מנת לחסוך בהוצאות הדלק כמה שיותר אבל אני לא בטוח מה עלות הטיפולים והאחזקה של רכב דיזל ביחס לבנזין ואם לטווח הארוך זה באמת ישתלם או יעלה כמו בנזין בסופו של דבר?

בנוסף שמתי לב שמנועי דיזל בעלי נפח גבוה יותר אבל עם הרבה פחות כ"ס מאשר מנועי בנזין, איך זה משפיע על הנסיעה מבחינת ביצועים, זה מורגש בנסיעה בכבישים מהירים?

אשמח להצעות על דגמי רכבים ושנתונים שלהם.

תודה על העזרה! :)

פורסם

רכב דיזל בקילומטרז הזה לרוב הוא רכב שחוט, עשה כבר לפחות 300-500K קילומטר וגם אם המנועים מאוד אמינים כל מה שמסביב מתבלה.

דווקא הייתי ממליץ לך לחפש גטס או פונטו שמורות במחיר הזה - יהיה אפשרי למצוא רכב שמור יותר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לא חזק אבל לפחות בטיחותי, נוח וחסכוני - רנו קליאו III ידנית, ביצועים לא מדהימים אבל עוברת את המהירויות החוקיות בארץ ותציג צריכת דלק נאה במהירויות של 90-110 קמ"ש (סביב ה1:17 מחוץ לעיר).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הונדה סיוויק בשנים2002-2004 ידנית יכולה להתאים לך.

אך ממש קשה לנצוא אחת ידנית עם קמ נמוך,

אם תרצה אוטומט יש נבחר ענק של רכבים (מיצובישי לנסר/כריסמה, טויוטה קורולה, הונדה סיוויק, ניסאן אלמרה)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

אני עם דור: לחייל בתקציב מצומצם שמתכנן לעשות 30,000 ק"מ בשנה, רכב חסכוני ואמין יהיה חשוב יותר מרכב חזק. בתקציב מצומצם חייבים לוותר על משהו, ועם כל הכבוד (ויש כבוד) ל-206xs (או לסיביק כלשהיא), זה רכב מ-2002. קליאו אפשר למצוא מ-2011, חדשה בתשע שנים ועם חצי מהק"מ. נראה לי שזה פתרון מוצלח יותר משמעותית.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
אני עם דור: לחייל בתקציב מצומצם שמתכנן לעשות 30,000 ק"מ בשנה, רכב חסכוני ואמין יהיה חשוב יותר מרכב חזק. בתקציב מצומצם חייבים לוותר על משהו, ועם כל הכבוד (ויש כבוד) ל-206xs (או לסיביק כלשהיא), זה רכב מ-2002. קליאו אפשר למצוא מ-2011, חדשה בתשע שנים ועם חצי מהק"מ. נראה לי שזה פתרון מוצלח יותר משמעותית.

מ2011? בתקציב של 20K? חצי מהק"מ? אני עכשיו קונה

PEUGEOT 206XS

פורסם (נערך)

הוא אמנם מבקש קצת יותר, אבל בתנאי השוק הנוכחי בטח אפשר להתמקח על כמה אלפים, או לנסות להתמקח עם מישהו מ-2011:

http://yad2.co.il/s/c/1oakwv

עריכה: עוד אחד, מ-2011, גמיש לרציניים:

http://yad2.co.il/s/c/wnvc8x

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

שווה גם חריגה, רכב יחסית מודרני, נוח, בטיחותי, מאובזר לא רע בכלל וחסכוני.

בכל מקרה אני מאמין שתצליח למצוא אחת בקצה העליון של התקציב שלך, אולי עם חריגה קלה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

מציע לך לקרוא ולראות את הסיקור שלי לגבי הרכב

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?614293-התחדשתי-בצרפתייה-רנו-קליאו-2012-ידנית

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

• תוכן חדש...