Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

ברצוני לרכוש רכב קטן התקציב שלי בסביבות 35K

כרגע מתלבט בין סיאט איביזה לסקודה פאביה

שניהם שנת 2012 ,ידניות ,מנוע 1.4 , 5 דלתות.

אשמח לשמוע על יתרונות וחסרונות לשני הרכבים , (וגם להצעות לרכבים דומים בעלי מפרט זהה)

והאם עדיף לקנות רכבים כאלה ממגרש (בעלות פרטית) או מאדם פרטי ?

כרגע אני נוטה קצת לכיוון הסיאט .

תודה מראש לעונים, וחג שמח :-).

פורסם

אם אני לא טועה אז זה אותו רכב בהבדלים קוסמטיים (פולקסווגן פולו כנ"ל). בקונפיגורציה הזו שלהם אלה רכבים שצריכים להיות בסדר גמור (בניגוד חריף לגרסאות עם גיר הDSG ובניגוד מסוים למנוע ה1.2 טורבו).

ההתעסקות עם אנשים פרטיים היא בד"כ יותר "נעימה" מההתעסקות עם סוחרי רכב אבל הדבר היחיד שמשנה הוא המצב של הרכב הספציפי לפי ההתרשמות שלך, היסטוריית הטיפולים ותוצאות הבדיקה שתערוך לו (מטעמך ולא חלילה כזו שנשלפת לך מהמוכר/סוחר).

פורסם

לפאביה איכות חומרים טובה יותר ומרווח מאחור עדיף.

אבל הפאביה צרה ויוצרת תחושה של רכב צפוף מבחינת מרווח.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני בעל איביזה ויצא לי להיות גם קצת בפאביה. בסך הכל הרכבים מאוד דומים, אך כפי שנאמר מעלי איכות החומרים בפאביה טובה יותר טוב.

כמו כן, מאחור לדעתי יותר מרווח בפאביה לעומת האיביזה ויתרון נוסף של הפאביה זה כנראה ביטוח זול יותר.

לי גם הייתה התלבטות כמו שלך, הסיבה שהלכתי על האיביזה הייתה בגלל הבדל מחירים וכי מצאתי אקזמפלר טוב.

פורסם

כנראה שאני יבדוק קודם את האיביזה וכמו שאמרת הסיבה היא המחיר ,

האם יש נק' ספציפיות שעדיף להתמקד בהן יותר בבדיקה ברכב זה ??

ושוב האם תוכלו להמליץ לי על מכון בדיקה אמין?

אחד באזור חיפה ואחד באזור כרמיאל .

• תוכן חדש...