Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קודנית לסקודה פאביה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

חדש פה וקצת בור בענייני רכב אז מקווה שתוכלו לעזור לי.

קניתי סקודה פאביה סטייל חדשה במבצע של "חבר" ואני אמור לקבל אותה בעוד כמה שבועות.

האוטו מגיע עם מיגון איתוראן סייב אבל בלי קודנית.

השאלה שלי היא אם לא צריך להוסיף גם קודנית? הרי גנב שפורץ את הדלת יכול פשוט לפרוץ את הדלת, ללחוץ על הכפתור התנעה ולצאת לדרך...

אגב בביטוח מסתפקים רק באיתוראן ולא מחייבים גם קודנית.

פורסם

לגנב שרוצה את הרכב הקודנית לא תהיה חסם אמיתי, הוא ידע לנטרל אותה במספר שניות.

חברות הביטוח הבינו את מה שאני כתבתי גם והפסיקו לחייב על קודניות במגוון רכבים.

האיתורן סייב ידע לזהות תנועה לא שגרתית של הרכב ולדווח לך והוא יהיה הרבה יותר חכם(לצרוך העיניין הוא ידע לזהות מצב שהרכב נגרר או מועלה על ליפט).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

זה תלוי בביטוח שלך מה שהוא דורש נטו...

למשל בגולף שלי הביטוח נתן לי 2 אפשרויות:

איתורן סייב או כספת + קודנית.

היות ויש לי ברכב התנעה ללא מפתח אז העדפתי לא להרוס את החוויה של ההתנעה ולעשות איתורן...

בסה״כ הקודנית או האיתורן לא ימנעו מגנב כזה או אחר לגנוב רכב...פשוט איתורן (לא בטוח אם סייב ספציפית או לא) יידע לתת נקודת מוצא של האוטו עד שלא ייפרקו את האיתורן לגורמיו...

פורסם

לפני כחצי שנה ראיתי סרטון של אוקטביה שנגנבה מחניון תת קרקעי מאיזור השרון,

שהבעלים התקשר לאיתורן לשאול איפה הרכב הם אמרו לו שהרכב נמצא בכניסה לחניון שלו - שבדקו את הסרטון מהחניון רואים שלפני שהגנב יצא מהחניון הוא פשוט זרק את האיתורן מחוץ לחלון של האוטו ויצא עם הרכב מהחניון בלי בעיה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

בגדול אין מה להוסיף בנוסף למה שנאמר,חברות הביטוח מחייבות אותך באימבולייזר מקורי ומע' חצי פעילה(איתוראן/פויינטר) בדרך כלל(ככה לפחות ההתקלות שלי בביטוחים על רכבים עד 150K).

וכמו שהרוב אמר כאן, מי שרוצה לגנוב את הרכב ויודע את המקצוע שלו כל המע' האלה לא באמת יצילו אותך.

פורסם
גנב שפורץ את הדלת יכול פשוט לפרוץ את הדלת, ללחוץ על הכפתור התנעה ולצאת לדרך...

אם יהיה לו את המפתח בכיס.

חייב להיות עם המפתח עליך כדי להתניע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...