Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פיזו 208 gti


amirtoar
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שירצה לקנות יקנה מי שלא רוצה לא יקנה ולא משנה מה ירשמו באינטנרט.

הכל תלוי במחירון והכל תלוי במצב הרכב.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בלי להכנס למי שורף בתחת ולמה אני רק רוצה לציין שסוכנות במודיעין לא מוכרת רכב חדש אלא 0 קילומטר וכדומה ואין 308gti ב168. אם הוצע לו אחת כזאת ייתכן ומדובר באדומה/שחורה שהובאה לתקינה והדרכה טכנית ועברה פירוק והרכבה כמה וכמה פעמים.

 

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

על רכב תקינה בחיים לא הייתי משלם סכום כזה...

מקווה שחשפו בפניו את כל הרקורד של הרכב אם זה באמת רכב תקינה.

בכל אופן המחיר שהוצע לא ריאלי בכלל בהתחשב במחירון החדש של רכב מסוכנות, אז מקווה שקנית בסכום פחות משמעותית.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
אז כמה שווה לשלם על 208 GTI שנת 2016 עם ק"מ נמוך(10.000)

מחירון פחות כמה שהמוכר מוכן להתגמש איתך (;

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם (נערך)
פרקש, לא קשור ולא מודע לסיפור של סלבה עם לובינסקי, אבל אם המשתמש הרשמי של לובינסקי לא מודע למחיר של הרכבים שלו אז מי כן?

בטח כשפות"ש אומר שקיבל את ההצעה בסוכנות רשמית.

 

אפשר לחשוב, ה"משתמש הרשמי של לובינסקי". אתה חושב שהמשתמש הזה יכול לנחש מה כל נציג אומר בכל סוכנות שלהם?

הוא כאן כדי לקדם את המותג ולנסות לטפל בתקלות של אותם סוכנים/מוסכים שאתה חושב שהוא מחובר להם לראש.

סך הכל נתן הנציג תגובה כנה. הוא לא יודע ולא נכנס לענייני משא ומתן והצעות של סוכנויות כי אין לו דרך לדעת מה הציעו. הוא כן ממליץ על נסיעת מבחן כדי לבדוק עם הרכב בכלל מתאים. אז על מה התלונות?

 

לגבי ה"הוזלה" כבר דנו בזה, אבל סתם דוגמאות.

כשמזדה הלכו למהלך של מחיקת ה1.5 מהארץ לא שמעתי אנשים מתלוננים, אבל רגע לפני המהלך אנשים שילמו 130K על מאזדה 1.5 עם טאסות ואחרי המהלך קיבלו ב130K מאזדה עם מנוע 2.0 ואבזור עדיף.

זו לא הוזלה? אז גם יבואן מאזדה הוא זבל.

 

הקופרה החדשה שהגיע במחיר זול מקודמתה ועדיפה עליה משמעותית זו לא הוזלה? אז גם יבואן VW הוא זבל. ההוזלות של דגמי גולף השונים? שם עוד הרבה יותר אנשים נפגעו.

 

מה עשה יבואן טויוטה עם הקאמרי הייבריד? הוזיל את המחיר שלה שוב ושוב ושוב... אז גם יבואן טויוטה הוא זבל. אפילו זבל מהזן היותר נחות כי כשהוא יכול לגרוף רווח מגוחך על רכב הוא עושה זאת בלי שום סנטימנטים. ראה ערך הקאמרי הזו/לנדקרוזר

 

אם אני אמשיך ככה אני לא יודע מאיזה יבואן אנשים כאן יקנו רכב כי לא ישארו יבואנים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
עצה קטנטנה בכל זאת ברשותך, את הטרוניה הזו על היבואן כדאי לשמור עד לאחר מכירת האוטו שלך, בינתיים כל שאתה עושה הוא להרתיע אחרים מרכישת האוטו הזה ושלא תטעה הסיפור הזה גם זולג לרכבי יד שניה, סוג של יריה ברגל אם תרצה. ולמי שההיבט הכלכלי של האוטו הזה חשוב כל כך, כדאי להבין שקהל הקונים הפוטנציאלי אינו גדול במיוחד מלכתחילה, עדיף להמנע מהניסיונות האלו לצמצם אותו עוד יותר.

מי שבא לקנות רכב ספורט חדש לוקח בחשבון שהוא הולך להפסיד הרבה כסף במכירה שלו - זה שוק נישה שלא כל נהג מחפש להכנס אליו, החלקי חילוף של מנועי טורבו יקרים

יותר וכו'. למעט פולקסווגן GTI למיניהם שמחזיקות מחיר יפה מאוד עם הזדקנותן אף אחד אחר לא מצפה לשמור על הרכב כנכס, נהנים נוסעים מוכרים לבא ומתקדמים.. (בתור מישהו שהחזיק רכבי ספורט לא חדשים - מיד שניה ומעלה, זה נחמד ועדיין זה הרבה הוצאות)

פורסם

פותח השרשור יודע להגיד איזו 308 הוצעה לו במחיר הנ"ל ? והאם אכן מדובר ברכב תקינה ?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

את פותח השירשור לא עניינה ה- 308 מאחר ולא היתה בסוכנות פיסית אלא הוצעה כדרך אגב.... לכן לא התעניינתי לעומק אם זו אחת שעברה תקינה, פירוק הרכבה או מה מצבה....

פורסם

סליחה אנשים אם אני מתערב לכם בויכוח

אך לרוכשי 208 GTI חדשה בזמנו, אין כל כך על מה להתווכח.

נא לא לשכוח היכן היורו היה כרגע רכישתכם והיכן הוא כיום.

תנועה של 40 אגורות ביורו יכולה להשפיע על המחיר הסופי בצורה ניכרת.

פורסם

אולי חאלס כבר לבלבל את המוח עם היורו, שום דגם אחר לא צנח ככה במחירון! שום דגם אחר של לובינסקיי לא צנח ככה!

אז מספיק בבקשה לדחוף פה את נושא שער היורו, כי אין כל קשר לזה.

היבואן עושה מה שטוב לו ונוח לו, הכניסו את 308gti וכנראה שהמחיר של 208 שהיה היה "קרוב" מדי ל 308 וזה יצר להם בעיה ואני מנחש שזו הסיבה לירידה דרסטית כזאת!

הרכב שלי איבד 10 אלף במחירון מחודש מרץ עד חודש אפריל רק בגלל הירידה הזאת, לא מאמין שיש עוד רכבים בלוי יצחק שצנחו בין חודש ב 10 אלף שח.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

כל אחד עושה את החשבון שלו ברכישת רכב, רכב זה לא מכשיר לשמירת ערך אלא מוצר מתכלה, והזול ביותר זה לא לקנות בכלל. אז לסיכום כל מי שקונה רכב יחכה לנקודת זמן טובה לרכישה או שיסבול משיברון לב שהתכשיט שלו מאבד מערכו . ולא משנה בגלל מי .

פורסם

נכון, כבר רשמתי שפיג'ו לא קונים חדשה, אלא רק יד שנייה אחרי שקיבלה כבר את הירידת מחיר הגדולה.

הרכב כרכב מצויין, אמין, נוח, חזק, נראה טוב, הבעיה היא המחיר שלו שצונח מהר, לכן חבל לקנות חדשה מהסוכנות, עדיף לחפש אחת ביד 2 שמורה עם קמ נמוך ולקחת הלוואה מהבנק ולקנות יד 2, תחסכו הרבה יותר כסף גם אם ההלוואה בבנק תהיה בתנאים פחות טובים מאשר של עסקת מימון של הסוכנות.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

ברכב יד 2 ״כמו חדש״ תקבל הלוואה בתנאים זהים לחדש אם החשבון שלך מתנהל נורמאלי וההכנסה שלך טובה.

 

בכל מקרה המסקנה שלך לא רלוונטית. אתה מוזמן להחליף את ״פג׳ו״ במה שרשמת בכל יצרן אחר וזה עדיין יהיה נכון.

 

אף פעם לא כדאי לקנות חדש, בטח לא בימינו. תמיד עדיף לקנות ״כמו חדש״. זה נכון להרבה תחומים לא רק לרכב ולא רק לפג׳ו.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
אולי חאלס כבר לבלבל את המוח עם היורו, שום דגם אחר לא צנח ככה במחירון! שום דגם אחר של לובינסקיי לא צנח ככה!

אז מספיק בבקשה לדחוף פה את נושא שער היורו, כי אין כל קשר לזה.

היבואן עושה מה שטוב לו ונוח לו, הכניסו את 308gti וכנראה שהמחיר של 208 שהיה היה "קרוב" מדי ל 308 וזה יצר להם בעיה ואני מנחש שזו הסיבה לירידה דרסטית כזאת!

הרכב שלי איבד 10 אלף במחירון מחודש מרץ עד חודש אפריל רק בגלל הירידה הזאת, לא מאמין שיש עוד רכבים בלוי יצחק שצנחו בין חודש ב 10 אלף שח.

 

יש רכבים שצונחים ביותר מ10 בחודש, תתנחם בזה לפחות.

"חבל שאי אפשר לעשות ריקול לבני אדם. יש כמה אנשים שהייתי מחזיר לכ**שלאמאשלהם". GB


×
×
  • תוכן חדש...