Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 265
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאפו לסקודה על הבאז המטורף.

לא זכור לי אף פעם כזאת ציפייה לדגם חדש. 16 עמודים של דיונים וספקולציות.

אולי רק למיאטה החדשה היתה כזאת התרגשות...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

פורסם

הרכב הזה אמור ליצור באזז, כי עד עכשיו לא היה לנו רכב ממש מושלם עבור משפחה שצריכה 7 מקומות, והוא מתיימר להיות הרכב המושלם. על רב המכר אאוטלנדר יש טענות שהוא עצלן (וגם אני חושב שהוא לא זריז, הוא מגיב חזק כשלוחצים את הדוושה חזק אבל תמיד גורר אותך לשיוט איטי. וגם רעש ההאצה מעצבן) וכאן יש את הרכב שאמור להיות מושלם בתימחור נכון. גם יפה וגם אופה.

אני רק לא מבין את ההתלהבות מהאיבזור, אמנם מרשים מאוד אבל לא משהו שאין למתחרים.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
הרכב הזה אמור ליצור באזז, כי עד עכשיו לא היה לנו רכב ממש מושלם עבור משפחה שצריכה 7 מקומות

שמעת פעם על מיניוואן בגודל מלא?

פורסם

ברור, רק שנדמה לי כי יש כאן בפורום אופטימיות רבה מידי לגבי תמחור גרסת ה-7 מושבים הבסיסית. כמובן שמחר נהיה חכמים יותר.

פורסם

לא ברור לי איך אפשר להסיע 7 נוסעים כששני המושבים מאחורה מתאימים בגודלם לילדים אבל ללא נקודות ISOFIX...

מוביל כזה ל-7 נוסעים יש במחירים שפויים יותר כמו C4 פיקאסו, לדוגמה.

פורסם

ל יודע למה ההתלהבות הגדולה מהאבזור, אני אישית לא רואה פה איזו מציאה גדולה מבחינה זו בגירסת הכניסה.

לצורך העיניין זה נראה לי אבזור זהה לחלוטין (ואפילו קצת נחות) מגירסת הכניסה של הטיגואן.

שימו לב שחלק מן האבזור שמצויין ברמת האמבישן בעצם רלוונטי לגירסאות היקרות יותר (לא מבין למה עשו את זה כך).

סה״כ אבזור נראה סביר, לא חסר כלום אבל גם אין שום דבר חריג לקבוצה ובטח לא לרמת המחיר.

לדעתי המחיר כניסה יהיה 165K, מעבר לכך אין הצדקה.

בסופו של דבר הם צריכים להתחשב גם במחיר הטיגואן (אומנם 5 מושבים מול 7, אבל פולקסווגן מול סקודה שתמיד זולה יותר)..

פורסם

לא כל כך מבין את הפקפקנות בתגובות האחרונות.

הסופרב הוא רכב - לדעת רבים - קרוב למושלם. עם מרווח נדיר מנוע\ים חזק\ים ותחושה של סלון במחיר זול במיוחד.

קחו אותו באותו מחיר עם עוד שני טרנדים חשובים מאוד : ג'יפ (קרוסאובר כצו האופנה ) ו7 מקומות.

אני באופן אישי גם לא קונה רכבים חדשים וגם לא מתלהב מהאמינות של הסקודות אבל קופץ לי לראש רשימה דו ספרתית של מכרים קרובים שיעופו על הרכב הזה.

תתכוננו לראות אותו המון!

פורסם

בשיחת הטלפון שהוזמנתי בה להשקה שאלתי על מחירים ונאמר לי 'בגדול' שהמחירים ינועו בין 180-260 אלף ש"ח.

165 זה כנראה אופטימי מדי...

פורסם

נגד הטענה שאין לסקודיאק משהו שאין אצל המתחרים יש עובדה שאצל סקודיאק כבר בגרסה בסיסית יש כמעט את הכל - כל מה שיש להציע למתחרים, מלבד גג פנורמי (שזה משהו שבקלות מוותרים עליו, כי רובינו גרים במדבר +\-).

עכשיו לצ׳מפיון יש שתי אופציות: או לקבוע מחיר הוגן ולהפציץ במכירות (כי סקודיאק נותן את כל מה שעם-ישראל אוהב באוטו), או לקבוע מכיר שהוא גבוה יותר מסופרב ולפספס הזדמנות שלא בטוח שתחזור להם בקרוב.

' (1997) past: Honda Civic 1.4 SE

2016 now: Skoda Yeti 1.2 TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...