Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שיש חברי פורום שחיים\חיו בסינגפור. כמובן שיש נוספים שטיילו שם.

יש לי נסיעת עבודה עם עצירה ליום וחצי בסינגפור. אשמח לקבל את המלצותיכם למקומות שכדאי לראות שם בזמן קצר זה. מה שנקרא must see.

ברור שהצצתי באתרי המטיילים הרגילים, אך אין חכם כבעל ניסיון, ולא כל דבר שממליצים שם באמת שווה את השקעת הזמן.

העצירה שם בימים חמישי ושישי אם זה משנה.

אז... על מה אתם ממליצים?

פורסם

מה מעניין אותך לראות? טבע? קניות? אטרקציות? אותנטיות? יש הכל מהכל אבל תן עניין וזמנים ואכין לך המלצות.

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בעיקר מתעניין באטרקציות וטבע (ה-cloud forest נראה מדהים ובהחלט ארצה לבקר שם). קניות פחות מעניין. מה הכוונה אותנטיות?

מבחינת זמנים, מגיע בחמישי בבוקר ועוזב בשישי בערב.

פורסם

מדריך יותר טוב מסולל הדרך לא תמצא, הוא כבר יידע להמליץ לך יותר ממני, למרות שהייתי שם המון פעמים.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

Gardens by the bay - כמו שרצית, מספיק ללכת לכיפה אחת מהשתיים כל אחת מהן מצויינת + טיול רגלי בגנים מחוץ לכיפות.

איזור המרינה וה MBS- רצוי בערב + לעלות לדרינק על הגג

רחוב סרנגון - ליטל אינדיה - מאוד צבעוני ותוסס בכל שעות היום

קלארק ריי - הנהר - קצת תיירותי אבל יפה בעיקר בערב מאוד שוקק

רחוב אורצ'רד - שדרה אינסופית של קניונים - פתוח עד תשע בערב

סנטוזה - אטרקציה תיירותי - לפחות חצי יום - כנס לאתר שלהם ותראה מה מדבר אליך

פארקים - גן חיות/ספארי לילה/ריבר ספארי/פארק הציפורים - כל אחד מהם לא פחות ממדהים ודורש לפחות יום.

צינה טאון - הייתי מוותר...

הולנד וילאג - נחמד בערב - חמישי בערב מלא צעירים

פארקים ומסלולים רגליים יש מלא, רק תגיד

מסלולי רכיבה טובים גם יש...

ביום וחצי לא תספיק הרבה אבל תקבל את החוויה הכללית.

אם אתה צריך עוד המלצות רק תבקש.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סולל הדרך,

תגיד, יש מצב לשלוח לך את הילדים שלי מחמישי עד ראשון?

(חמישי ליולי עד ראשון לאוגוסט).

מאז הפעם האחרונה שטיילנו שם הם נדלקו על המקום וברמת העיקרון רוצים לעבור לשם.

יש להם טעם טוב ;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תשלח...

תשלח גם את המרצדס איתם וכרטיס אשראי.

מבטיח לעשות להם כיף.

פורסם
תשלח...

תשלח גם את המרצדס איתם וכרטיס אשראי.

מבטיח לעשות להם כיף.

אז אתה אומר שבמקום להכנס לסנטק מול המלון שלי ולקחת איזה רכב מ Drive Me לבוא אליך ולנהוג במרק העצבנית של עידן?

נשמע טוב אז קובע איתך בקרוב לחודש הבא :)

A-Lex לך תיראה את הסחלבים - פשוט מדהים ולגבי שאר האטרקציות נתנו לך אכן רשימה טובה, ומניסיון אישי הנאה בכל מקום בה

אבל שוב - בזמן קצר כל כך אי אפשר לראות ולהנות מכל מה שיש במקום המדהים הזה.

קובי

:-)

פורסם

בפעם הבאה שאתה בסאנטק תזמין אותי לבירה. המשרד שלי ממש שם.

פורסם
Gardens by the bay - כמו שרצית, מספיק ללכת לכיפה אחת מהשתיים כל אחת מהן מצויינת + טיול רגלי בגנים מחוץ לכיפות. הלכתי על הבוקר. אכן יפה מאוד. נכנסתי לשתי הכיפות, אבל זו עם הפרחים הרבה פחות מעניינת בעיני (למרות שפריחת עצי הדובדבן נחמדה - ירדה סיבה אחת לנסוע ליפן :wink:) ותכלס אפשר לוותר עליה. בגנים שבחוץ יש כמה מקומות מדהימים.

איזור המרינה וה MBS- רצוי בערב + לעלות לדרינק על הגג. ויתרתי על הדרינק והלכתי לתצפית קצת לפני השקיעה כדי להנות משני העולמות (נוף יום ולילה). נוף יפה וכבונוס נשארתי לראות את מופע האורקולי על המים, שלא רואים משם בשיט. נו, לפחות הלייזרים מרשימים.

רחוב סרנגון - ליטל אינדיה - מאוד צבעוני ותוסס בכל שעות היום. הלכתי, ראיתי, לא התרשמתי. אולי זה כי יצא לי להסתובב במומבאי. בכל מקרה לא מבין מה אמור להיות אטרקטיבי שם.

קלארק ריי - הנהר - קצת תיירותי אבל יפה בעיקר בערב מאוד שוקק. עברתי לאורך הטיילת שבחלק שלפני שהוא הופך לצר ונכנס לעיר. כולל קפיצה לדג-אריה (נא לא להתבלבל עם אריה ים). בשעות הבוקר שקט ונעים. בערב אכן מאוד שוקק ואפילו יש הופעות פתוחות.

רחוב אורצ'רד - שדרה אינסופית של קניונים - פתוח עד תשע בערב. כפי שאמרתי קניות פחות מעניין לי אז לא הלכתי. ראיתי מספיק חנויות מפונפנות בקניון של MSB.

סנטוזה - אטרקציה תיירותי - לפחות חצי יום - כנס לאתר שלהם ותראה מה מדבר אליך. תכלס היתי רוצה לנסוע ברכבל של האי, אבל לא רואה מה יש לי לעשות באי עצמו. אני לא אלך לבד לפארקי שעשועים וחוץ מזה וחופים לא רואה מה עוד יש שם.

פארקים - גן חיות/ספארי לילה/ריבר ספארי/פארק הציפורים - כל אחד מהם לא פחות ממדהים ודורש לפחות יום. כנ"ל - משהו שהייתי שמח לקחת את הבנות שלי אליו, אבל לבד... לא מתחשק לי.

צינה טאון - הייתי מוותר... עברתי בדרך לליטל אינדיה. אכן שום דבר מיוחד. טוב, פרט אולי לבחורות שרודפות אחריך ומציאות לך מסג' (לא ביררתי איזה :-P).

הולנד וילאג - נחמד בערב - חמישי בערב מלא צעירים

פארקים ומסלולים רגליים יש מלא, רק תגיד. מצד אחד נורא בא לי איזה מסלול, מצד שני טחנתי את הרגלים שלי היום ולא בטוח שיהיה לי כוח להליכה מרובה מחר. יש משהו קצר?

מסלולי רכיבה טובים גם יש...

ביום וחצי לא תספיק הרבה אבל תקבל את החוויה הכללית.

אם אתה צריך עוד המלצות רק תבקש.

קודם כל תודה לכולם על ההמלצות ובמיוחד לסולל הדרך.

את סיכום היום ראו למעלה באדום.

אה ו... איך בפורום חובבי רכב אף אחד לא ציין שאפשר לשכור לסיבוב את אחת מאלו (לא שאני הולך לשים את הכמה מאות דולרים שהם מבקשים):

2upuuqw.jpg

המלצות לחצי יום שנותר?

פורסם

אי בצפון סינגפור בשם פולאו אובין. קח מונית למעבורת, חמש דקות הפלגה. בכניסה לאי שוכרים אופנים. קח את המסלול הימני לכיון טיילת המונגרובים. טיול קלאסי לחצי יום למי שאוהב טבע.

מסלול רגלי נחמד אחר הוא הגשרים התלויים וגשר אנדרסון המהמם. אתה מתחיל ב hort Park. הולך על הגשרים 2 ק"מ עד גשר אנדרסון. חוצה אותו וממשיך עוד ק"מ דרך פארק פאייבל עד הרכבל. ממשיך עם הרכבל לסנטוזה. עושה סיבוב באיזור המרכזי (איפה שהאריה) מאוד יפה שם וחוזר במונית למלון.

• תוכן חדש...