Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לשש נפשות בתקציב של 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יכולים לתת כיוון ראשוני לרכב עבור 6 נפשות (שישה או שבעה מושבים) בתקציב של 50K ואם אפשר שהרכב עצמו לא יהיה גדול מאוד.

תודה מראש.

פורסם

6 מקומות:

הונדה frv (שתי שורות של 3 מושבים + בגאז' גדול ).

7 מקומות:

סיטרואן c4 פיקאסו עם מנוע 2000 סמ"ק ( ללא טורבו ). קיה קארנס, רנו גרנד סניק, רנו לוגאן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עכשיו ראיתי שגם טויוטה ורסו 2009 נכנסת לתקציב.

גם היא עם 5+2 מקומות - ממליץ ( במידה ויש ילדים קטנים שיכולים לשבת מאחורה בשורה השלישית ).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

גרנדיס רכב מעולה, רק שהוא כן גדול וצמא לדלק.

ביקשו רכב לא גדול מדי - לכן לא רשמתי את גרנדיס, קיה קרניבל, פורד גלאקסי, קרייזלר וויאג'ר, סניינג רודיאוס.

רכב נוסף שאפשר למצוא בתקציב שלכם זה פורד S-Max, והוא מיניוואן קומפקטי בדומה לסיטרואן C4 פיקאסו .

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם

לשש נפשות לדעתי ההונדה היא המוצלחת מכולם, לא גדולה מידי, תא מטען גדול אמינה ויחסית חסכונית.

החסרון יקרה יחסית לשנתון ונדירה (נמכרת היטב במחיר מחירון).

פורסם (נערך)
לשש נפשות לדעתי ההונדה היא המוצלחת מכולם, לא גדולה מידי, תא מטען גדול אמינה ויחסית חסכונית.

החסרון יקרה יחסית לשנתון ונדירה (נמכרת היטב במחיר מחירון).

חברים, המלצות צריכות להיות ריאליות - לא סתם לזרוק נתונים. FRV זו מכונית וירטואלית - לא תמצא כזו למכירה, והבודדות שתמצא יהיו שחוטות,והסבירות ידרשו מחיר גבוה בהרבה. מעבר לכך, מישהו פעם ניסה לשים אדם נוסף שאינו ילד קטן במושב האמצעי מלפנים? ממש לא נוח, בטח לא לאורך זמן. לגבי ורסו - אני גם לא בטוח שיש מבחר גדול של הרכב הזה בשנתונים ישנים מאד כלומר, בתקציב הנתון.

מכל הסיבות, אני מציע לך מאזדה5 שלא הוזכר מעלי בכלל, במיוחד לאור העובדה שאתה צריך שש נפשות ולא שבע, והוא גם לא מאד גדול חיצונית. גילוי נאות: ברשותי מזה כשנתיים מאזדה5. מאד ממליץ. הרכב מאד אמין, חזק, מרווח דיו והכי חשוב - יש מבחר גדול אז אתה יכול להתמקח ולא להתפשר על מצב הרכב ובנוסף, יש שלל חלפים, אפילו מפירוק. ואגב, צריכת הדלק שלו סבירה בהחלט (יחסית, כמובן). אצלי בערך 9.5 ק"מ לליטר (ולעיתים מעט טוב יותר, לכיוון 10 ק"מ לליטר) אבל זה כמובן תלוי סגנון נהיגה ומתאר (עירוני/בינעירוני וכו').

אני בחרתי מודל 2008 שלאחר הרענון - עם גיר חמישה הילוכים ולא ארבעה, ועם בקרת יציבות. גרסת האבזור שחיפשתיח ומצאתי קצת נדירה - לקז'ורי, שהייתה בעיקר אצל צרכנים פרטיים ולא אצל ציי רכב (שזה הרוב בשוק). כלומר, יש לה בקרת אקלים וג'נטים מגנזיום יפים.

עריכה אחרונה על ידי thebaron

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
חברים, המלצות צריכות להיות ריאליות - לא סתם לזרוק נתונים. FRV זו מכונית וירטואלית - לא תמצא כזו למכירה, והבודדות שתמצא יהיו שחוטות,והסבירות ידרשו מחיר גבוה בהרבה. מעבר לכך, מישהו פעם ניסה לשים אדם נוסף שאינו ילד קטן במושב האמצעי מלפנים? ממש לא נוח, בטח לא לאורך זמן. לגבי ורסו - אני גם לא בטוח שיש מבחר גדול של הרכב הזה בשנתונים ישנים מאד כלומר, בתקציב הנתון.

מכל הסיבות, אני מציע לך מאזדה5 שלא הוזכר מעלי בכלל, במיוחד לאור העובדה שאתה צריך שש נפשות ולא שבע, והוא גם לא מאד גדול חיצונית. גילוי נאות: ברשותי מזה כשנתיים מאזדה5. מאד ממליץ. הרכב מאד אמין, חזק, מרווח דיו והכי חשוב - יש מבחר גדול אז אתה יכול להתמקח ולא להתפשר על מצב הרכב ובנוסף, יש שלל חלפים, אפילו מפירוק. ואגב, צריכת הדלק שלו סבירה בהחלט (יחסית, כמובן). אצלי בערך 9.5 ק"מ לליטר (ולעיתים מעט טוב יותר, לכיוון 10 ק"מ לליטר) אבל זה כמובן תלוי סגנון נהיגה ומתאר (עירוני/בינעירוני וכו').

אני בחרתי מודל 2008 שלאחר הרענון - עם גיר חמישה הילוכים ולא ארבעה, ועם בקרת יציבות. גרסת האבזור שחיפשתיח ומצאתי קצת נדירה - לקז'ורי, שהייתה בעיקר אצל צרכנים פרטיים ולא אצל ציי רכב (שזה הרוב בשוק). כלומר, יש לה בקרת אקלים וג'נטים מגנזיום יפים.

אני כנראה לא מכיר אותך ואתה כנראה לא מכיר אותי, אז תשתדל לא להשליך דברים שאינך יודע "

לא סתם לזרוק נתונים"

לענינינו ציינתי שהרכב מבוקש אבל ישים בהחלט למצוא אחת שמורה (בסבלנות מצאנו 2 כאלו לשכנים שרכשו בחודשים האחרונים),

קניית רכב יד שניה וביחוד בדרישות ספציפיות מצריך זמן וסבלנות,

אני נסעתי כמה שנים עם מולטיפה באותו סידור מקומות והרכב מרווח ונוח גם לשלושה מלפנים ולתא מטען אין מתחרים

(בוודאי שלא מאזדה 5 שהוא רכב סביר לכעצמו אבל ממש לא מציאה וממש רחוק מלהיות הטוב או המרווח בסגמנת),

המלצתי לך תתאזר בסבלנות תחפש ובסוף תמצא, בכל מקרה האורלנדו\גרנדיס מוצלחות (לטעמי) בהרבה המאזדה.

פורסם

(בוודאי שלא מאזדה 5 שהוא רכב סביר לכעצמו אבל ממש לא מציאה וממש רחוק מלהיות הטוב או המרווח בסגמנת),

המלצתי לך תתאזר בסבלנות תחפש ובסוף תמצא, בכל מקרה האורלנדו\גרנדיס מוצלחות (לטעמי) בהרבה המאזדה.

מאזדה5 אינו מתיימר להיות הרכב הכי טוב או הכי מרווח לסיגמנט. שני הפרמטרים הללו גם לא היו בפרמטרים של פותח השרשור. אבל לדעתי, לפי דרישותיו, זו הבחירה האידאלית, בוודאי לאור העבודה שהוא לא זקוק למושב שביעי. ולגבי הדגמים שהצעת - האם ניתן למצוא אורלנדו ב-50K? ממש לא נראה לי (אולי אני טועה). ולגבי הגרנדיס - רכב ענק, זה מיניוואן "פול סייז" ולא קומפקטי כמו שהצענו לו עד כה (פות"ש ביקש אם אפשר לא רכב גדול מאד ), וגם שתיין דלק פתולוגי.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

מה שחסר זה מידע על גילאי הנוסעים וצורך בבגאז' לעגלות תינוק. מזדה 5 זה רכב טוב, אבל השורה השניה בעייתית ל 3 נוסעים בגודל מלא/ על כיסאות בטיחות, בגלל החלוקה לשני מושבים מלאים ועוד חצי מושב באמצע.

פורסם

אפשר למצוא הונדה FRV שמורה ומצויינת, "יגעת ומצאת תאמין", בהנחה שהמושב השישי (האמצעי בשורה השניה) נועד עבור ילד עד גיל 10, אתה תהנה מהרכב הזה יותר מכל רכב אחר. שם בכיס הקטן את כל הרכבים האחרים שהציעו לך. שש מקומות + בגאז' ענק. בכל הרכבים האחרים - תצטרך להעמיס על הגג.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...