Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמליצו לי על 32" ואני מבסוט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אזזזז, כפי שהכותרת בוודאי מסגירה - אני צריך טלוויזיה 32 אינץ' חדשה.

התקציב שלי הוא סביב ה-1200 לירות חדשות, 1500 אם אנחנו מדברים כאן על רולס רויס.

מצאתי את זה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=906616

שנראה די מבטיח.

סמארט, עידן+...

האם היא מומלצת?

והאם זה יכול באמת להחליף סטרימר?

עריכה: היא מאוד יקרה כשלוקחים גרסא מיבוא רשמי. אם יש המלצות למשהו אחר איכותי באותה מידה אני אשמח

עריכה אחרונה על ידי Mr.Z
פורסם (נערך)

יש לי בבית לא פחות מ-5 מכשירי "32, מתוצרת טושיבה, שארפ ופאנאסוניק - הזקנה בהן כבת 7, הצעירה כשנתיים. כולן מצויינות. בגודל הזה אין שום משמעות לרזולוציות מטורפות.

לא מעניין אותי הסמארט, המכשירים מחוברים לממירי יס, ואיפה שצריך - גם למחשב. רק אחד הבנים משתמש בכרומקאסט, שעלה פחות מההפרש במחיר בין טלויזיה "פשוטה" למתוחכמת. אף אחד לא מרגיש צורך ביותר מזה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אין צורך בפונקציות מיוחדות עדיף לקחת טלויזיה קצת יותר איכותית מבחינת תמונה וחסרת פונקציות מדור קודם

• תוכן חדש...