Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הכוונה לנייר דבק הכחול שלהם, אז עדיף להזמין מחו"ל, כי בארץ מחירים מטורפים. אני אישית קונה את הלבן של 3M בחנות טופקולור במחיר של 10-15 שקלים לגליל

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

יש את זה באליאקספרס לדעתך? כתבתי שם דבק 3M ונתן לי תוצאות של דבק דו"צ. מה עלי לכתוב באנגלית בחיפוש באתרים הסיניים, אם זה בכלל קיים שם? אם לא, אז באלו אתרים כן יכול לרכשו? תודה.

פורסם

עד שאתה יוצא לחפש מוצר איכותי, אז אתה פונה לסינים???

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

כיצד אתם מורידים שאריות ווקס (של קארפלאן, נניח , אך גם אחר) שהתייבש לכם על החלקים שאינם פח כגון טרימים/פלסטיקה וכו'? עם קוויק דיטיילר? בהנחה ולא הספקתם או שכחתם לנגב ישר על המקום.

פורסם (נערך)

הייתי מזמין הרבה מאיביי פעם..רק שעכשיו התרגלתי כבר לסינים...DX גירבסט ואליאקספרס..ושכחתי מה חוקים של הזמנה לישראל באיביי. באתרים הסיניים אתה רק מסמן "משלוח חינם" ואז ממיין תוצאות. לא זוכר איך זה הולך באיביי, חלקם לא שולחים לישראל כמדומני. איך מסננים בחיפוש רק עבור מוכרים ששולחים לישראל?

הקישור שנתת לי רוצה 40 שח משלוח...חחח. אשכרה שכחתי איך "להשתמש" באיביי, התרגלתי לאללה לסינים למיניהם.

עדכון -- אוקיי הכי זול שמצאתי זה

http://www.ebay.com/itm/3M-2080EL-Scotch-Blue-Delicate-Surfaces-Painters-Tape-/272317192665?var=571161302316&hash=item3f675e99d9:m:mUaTohVt9RnHfn_VWqopdiA

פשוט עשיתי מיין ממחיר נמוך לגבוה, מחיר+משלוח והוא יצא הראשון. ככה כולכם עושים?

(אפרופו QD והסרת ווקס, בכתבה של אוטו ספורט על דיטיילינג שכתבו אוטוסטור כתוב ש QD כן מסיר ווקס שהתייבש, דעתכם? )

עריכה אחרונה על ידי ניסאן מיקרה
פורסם

בדיוק כמו שעשית, וכן גם זה יוצא 50 ש"ח אם לוקחים כמות זה יוצא יותר זול, אם אתה מהצפון אני יכול להיכנס איתך בקנייה ונתחלק

פורסם

לפני הדבק שניה אחת..דרך אגב, לאלו שענו לי...שאלה חשובה שצצה לי..מקווה שלא "דפקתי" את כפפת מגוויירס שלי. בכפפת מגוויירס הלבנה השתמשתי לרכב, בכפפה פושטית מחנות מקס סטוק השתמשתי לצמיגים. לאחר מכן הכפפות היו ביחד באותו דלי, היו סמוכות אחת לשניה. רק אל תגידו לי שלא אוכל להשתמש יותר בכפפת מגוויירס היקרה-יחסית שלי בגלל הדבר הזה...דעתכם?

• תוכן חדש...