Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעצמי אמור להזמין ממיר קטליטי לרכב ובדקתי מאמזון יותר יקר עם שילוח צד ג' מאשר אביי עם הגלובל.

לפחות אדע לא לשלם להם שקל מעבר לתשלום באיביי (שהוא אגב נכון מבחינת אחוזי מס).

טוב לדעת שיש שירות טוב כזה לאיביי בדומה לאמזון.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תפנה לשירות , לדעתי הם יכריחו את gcx, לשחרר ללא עמלות שקר כלשהו, או לחלופין אם שלמת, בקש קבלה ותקבל את הכסף בחזרה , והם יקזזו את זה מgcx בתורם

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

GCX מצחיקים.

הזמנתי לפני שלושה שבועות איזה סלולארי פשוט שהיה במבצע ב"gearbest".

338 שח כולל משלוח.

אחרי שביקשו ממני את הכתובת בעברית בתחילת שבוע שעבר - היום הם שלחו לי במייל דרישה לתשלום של 295 שח :mm_tongue: (אמיתי לגמרי).

אמרתי להם שיחזירו את המכשיר לשולח... סתומים.

(אגב, בדיוק כמו בכתבה שעשו עליהם ב MAKO לפני חודשיים - ואמרו שהם מנסים לרמות אנשים בכל מיני שיטות מצליח, גם כאן הם משתמשים באותה שיטה להלחיץ: "איום" בתשלום על ימי איחסון אם לא תזדרז לשלם)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
GCX מצחיקים.

הזמנתי לפני שלושה שבועות איזה סלולארי פשוט שהיה במבצע ב"gearbest".

338 שח כולל משלוח.

אחרי שביקשו ממני את הכתובת בעברית בתחילת שבוע שעבר - היום הם שלחו לי במייל דרישה לתשלום של 295 שח :mm_tongue: (אמיתי לגמרי).

אמרתי להם שיחזירו את המכשיר לשולח... סתומים.

(אגב, בדיוק כמו בכתבה שעשו עליהם ב MAKO לפני חודשיים - ואמרו שהם מנסים לרמות אנשים בכל מיני שיטות מצליח, גם כאן הם משתמשים באותה שיטה להלחיץ: "איום" בתשלום על ימי איחסון אם לא תזדרז לשלם)

איציק

הסכימו להחזיר?

כי במקרה שלי לא.

פורסם
כיצד מנומקת הדרישה לתשלום?

הנה הפירוט.

בעבר קיבלתי דרכם שואב אבק רובוטי של iLife. מוצר של כמעט 200 דולר דאז. ביקשו 180₪ ושילמתי. אחר כך הזמנתי עוד אחד - וגם אז דרשו סכום דומה.

עד כאן לשלב ההגיוני. עכשיו הם דורשים 296₪ על מוצר של 338₪ עם המשלוח... הזויים.

איציק

Screenshot_2017-04-05-21-34-19_com.google.android.apps.pdfviewer_1491417320820.jpg

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

חרגת מ75$, הפריט חייב ב34.6% מעמ ומס- כ116 ש"ח.

למה ציפית? שהטלפון יישלח בדואר ואולי ידלג דרך המכס?

המכס בדקו אותו פיזית (נפוץ מאוד לפלאפונים), במקרה כזה היית משלם תוספת לא מבוטלת בכל חברה.

אחרי 4 ימים ממ"ן מתחילים לגבות דמי אחסון, זה כתוב במחירון שלהם ולא איום.

פורסם

הדואר לא נחשב לחברת בלדרות והטיפול דרכם במכס אורך יותר זמן. בשרות המקביל שלהם (EMS) הוא היה משלם עמלות דומות.

עמלות שקר? 116 ש"ח מיסים שהוא היה חייב לשלם, 18 ש"ח אגרת מכס. בדיקה פיזית מחייבת נוכחות נציג חברה.

מי שרוצה להמנע מזה שולח דרך הדואר או מבזבז זמן ומשחרר עצמאית.

פורסם

כן עמלות שקר.

זה שאיכשהו נראה לך הגיוני לשלם 5 שורות של עמלות שמגיעות למחיר של מוצר לדעתי זה מוזר.

אם המיסים הם 116 ₪ - אז זה המיסים וזה מה שצריך לשלם. כל השאר זה ניפוח של חברה שכבר קיבלה את הכסף שלה על השילוח ומחפשת לסחוט את הלימון.

האם אתה עובד/עבדת באחת מחברות השילוח?

פורסם
חרגת מ75$, הפריט חייב ב34.6% מעמ ומס- כ116 ש"ח.

למה ציפית? שהטלפון יישלח בדואר ואולי ידלג דרך המכס?

המכס בדקו אותו פיזית (נפוץ מאוד לפלאפונים), במקרה כזה היית משלם תוספת לא מבוטלת בכל חברה.

אחרי 4 ימים ממ"ן מתחילים לגבות דמי אחסון, זה כתוב במחירון שלהם ולא איום.

אין לי בעיה לשלם את מה שצריך, אבל לא את עמלות השקר שלהם שמנפחות את העלויות למחיר המוצר.

על מכשיר של 338 שח כולל משלוח, ציפיתי למשהו באיזור 100-120 שח (וזה מסתדר עם מה שאתה אומר), אבל 296 שח ? זה נראה לך הגיוני ?

כשקניתי את השיומי MI4C לפני כמעט שנה הוא עלה 800 ש"ח ובמכס לקחו מה שצריך (מעמ וכד') וזה הגיע ל 300 שח.

השואב הרובוטי שאז עלה קרוב ל 600 שח (והגיע עם GCX גם כן) - לקחו כ 180 שח על כל מכשיר.

....ושוב אני שואל, מכשיר של 800 שח מול מכשיר של 338 שח, נראה לך שהם צריכים לשלם אותה עלות מס של כ 300 ש"ח ?? אין מצב.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אתם מפספסים את הנקודה. GCX, שיגבו איזה סכום שירצו, עמלות ומכסים, אבל שיגבו אותו מהשולח, איביי. זוהי התכנית, אתה משלם מראש גם על המשלוח והמיסים לאיביי, ואיביי מטפלת בכל מה שדרוש.

עובד מצויין באמאזון עם ups.

:turn-l:

• תוכן חדש...