Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והשילוח הוא לא UPS. התכנית דומה לתכנית של אמאזון, רק ששם, חברת השילוח לא נוהגת ככה. הסברתי למי שתהה, למה הנמען לא צריך לשלם ש"ח אחד נוסף.

:turn-l:
  • תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כן עמלות שקר.

זה שאיכשהו נראה לך הגיוני לשלם 5 שורות של עמלות שמגיעות למחיר של מוצר לדעתי זה מוזר.

אם המיסים הם 116 ₪ - אז זה המיסים וזה מה שצריך לשלם. כל השאר זה ניפוח של חברה שכבר קיבלה את הכסף שלה על השילוח ומחפשת לסחוט את הלימון.

האם אתה עובד/עבדת באחת מחברות השילוח?

המכס לא מטומטמם ויש לו נסיון עם ההצהרות של הסינים, אז לא מעט מכשירים נבדקים פרטנית. בדיוק כמו בדואר, רק שבמשלוחי אקספרס נציג חברה נוכח בבדיקה והחבילה לא ממתניה שבוע.

בבתי מיון של הדואר יש סניפים של המכס, בנתבג לא והכול עובר דרך ממן שלא פועלת בחינם.

יש מחיר למשלוח מהיר והוא מפורט באתר של כל חברה.

החברה קיבלה את הכסף על משלוח ולא על שחרור מהמכס. האתר חסך ולא שילם את זה מראש.

לא עובד באף אחת מהן, אבל לפני שאני מזמין ובוחר בשילוח אקספרס, אני בודק את כל העלויות ולא מסתנוור ממחיר "מבצע".

פורסם

לא השתכנעתי. מצטער.

זה כמו שבמסעדה אתה תשלם על המנה. אבל לא שישימו אותה בצלחת ויביאו לך אותה לשולחן ועמלת הגשה ועמלת עריכת שולחן ועמלת שימוש בסכום.

פורסם

גם השירות ש ל איביי עצמם הזוי

פעם אחת בחיים עשיתי טעות והשתמשתי ב GLOBAL SHIPPING הזוועתי הזה

הייתי צריך לשלם 300 ש"ח עמלות ש 160 שח מתוכם זה מעמ

בקשתי את החשבונית - לא קבלתי

פניתי ל GCX - הם אמרו שהמוכר מקבל את החשבונית

מה קשר למוכר?!

המשלוח אליי, אני משלם את העמלות, אני הלקוח, למה עד היום לא קבלתי אף חשבונית ?

עד ששלחו לי משהו שנראה כמו חשבונית לא היה על זה שום חתימה או חותמת שאפשר להציג לרשויות המס ולהזדכות

בכל מקרה בלי קשר לזה היו בעיות עם המוצר וזיכו אותי על כל הסכום כולל הוצאות שילוח אז ירדתי מזה.

אבל איך קורה מצב שלקוח משלם על משלוח ולא מקבל חשבונית ? גם איביי לא הצליחו לעזור.

פורסם

הגיון פשוט. אתה שילמת לשולח, במקרה הזה השולח הוא איביי. הם בתורם שילמו לחברת השליחויות ששילמו למכס. חברת השליחויות אמורה להוציא חשבונית ללקוח שלה , כלומר לאיביי. והם אמורים להוציא לך חשבונית . אולם אתה לא תוכל להזדכות על המס במקרה כזה , למיטב ידיעתי.מ

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
לא השתכנעתי. מצטער.

זה כמו שבמסעדה אתה תשלם על המנה. אבל לא שישימו אותה בצלחת ויביאו לך אותה לשולחן ועמלת הגשה ועמלת עריכת שולחן ועמלת שימוש בסכום.

זה המצב בפועל וגם המכס מיידע עליו

https://taxes.gov.il/customs/PersonalImport/Pages/yebueshe_guide.aspx

גם השירות ש ל איביי עצמם הזוי

פעם אחת בחיים עשיתי טעות והשתמשתי ב GLOBAL SHIPPING הזוועתי הזה

הייתי צריך לשלם 300 ש"ח עמלות ש 160 שח מתוכם זה מעמ

בקשתי את החשבונית - לא קבלתי

פניתי ל GCX - הם אמרו שהמוכר מקבל את החשבונית

מה קשר למוכר?!

המשלוח אליי, אני משלם את העמלות, אני הלקוח, למה עד היום לא קבלתי אף חשבונית ?

עד ששלחו לי משהו שנראה כמו חשבונית לא היה על זה שום חתימה או חותמת שאפשר להציג לרשויות המס ולהזדכות

בכל מקרה בלי קשר לזה היו בעיות עם המוצר וזיכו אותי על כל הסכום כולל הוצאות שילוח אז ירדתי מזה.

אבל איך קורה מצב שלקוח משלם על משלוח ולא מקבל חשבונית ? גם איביי לא הצליחו לעזור.

אתה בטוח שעל ייבוא אישי אפשר להזדכות במיסים?

פורסם
זה המצב בפועל וגם המכס מיידע עליו

https://taxes.gov.il/customs/PersonalImport/Pages/yebueshe_guide.aspx

אתה בטוח שעל ייבוא אישי אפשר להזדכות במיסים?

מה בעצם אתה מראה לי בשרשור?

שצריך לשלם מיסים?

אין בעיה.

עיקר הסכום שחברת השילוח לוקחת היא לא המיסים אלא עמלות שקר.

זה לא לגיטימי בשום אופן שלא יגידו לי כמה יעלה לי משלוח עד הבית ויתפסו אותי בביצים ויגידו לי - רותה את המוצר? תביא עוד 200₪. שיטות של מאפיה

פורסם

שוב, אין שום בעייה עם עצם החיובים. הבעייה היחידה היא שהם צריכים לגבות אותם מאיביי ולא מהנמען. התכנית כוללת תשלום מראש על המשלוח, המסים והטיפול.

פורסם

נושא השרשור הוא GLOBAL SHIPPING.

לא אמרתי שזה בסדר - אני נמנע מלהזמין באמצעות חברות המשלוחים. אבל במקרה הכללי שאיננו GLOBAL SHIPPING, השולח שילם על המשלוח אבל מי צריך לשלם את המסים והמכסים? ומי צריך לשלם על הטיפול בשחרור? אתה מצפה לקבל שירות בחינם? אני לא.

פורסם

השרשור החל לפני כחודשיים. נרגע. ואז הוקפץ על ידי איציק נ. במקרה שאינו דרך הגלובל שיפינג.

לגבי שירות בחינם - אני משלם משלוח. את המכס אני יכול לחשב לבד.

זה שמחיר המשלוח אינו כולל עמילות בדיקה נסיעה הוצאה וכו׳ - זאת הטעייה. זה משהו שלא נהוג באף שירות אחר.

מה גם שכמו שאתה שם לב יש כמה חברות שהן ״כוכבות״ בכל מה שנוגע לאותם היטלים נוספים, כנראה שהשיטה שלהן זה לתת מחיר שילוח זול ואז לפצות על זה בהיטלים.

פורסם
נושא השרשור הוא GLOBAL SHIPPING.

לא אמרתי שזה בסדר - אני נמנע מלהזמין באמצעות חברות המשלוחים. אבל במקרה הכללי שאיננו GLOBAL SHIPPING, השולח שילם על המשלוח אבל מי צריך לשלם את המסים והמכסים? ומי צריך לשלם על הטיפול בשחרור? אתה מצפה לקבל שירות בחינם? אני לא.

בשיטת השילוח הזו של איביי כל עלויות השחרור והמיסים משוערכים מראש וכלולים במחיר המשלוח והמיסים. לפחות כך זה היה בעבר אלא אם כן שינו משהו.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
הסכימו להחזיר?

כי במקרה שלי לא.

מקפיץ לעדכון:

אחרי כמעט 3 שבועות בהם GCX לא טרחו להשיב למייל שלי, אתמול הם התקשרו.

אמרו שהם מחזירים את המוצר רק לפי דרישה של המוכר - לכן עליי לדבר עם "גיר בסט".

דיברתי עם "גיר בסט" וניסיתי באמת ובתמים להסביר להם את עמלות השקר של החברה, אבל הם בשלהם - וזה בסדר, לא ציפיתי לתשובה אחרת.

בסופו של דבר הם ביקשו שאגיב בקשה דרך המערכת האוטומטית שלהם וכך עשיתי.

הם הגיבו לבקשה שלי במייל, היום בבוקר, ועושה רושם שהם יעשו סוג של "Claim" לבקשת המוצר מחברת השילוח.

אממה - בנוסף לכל מה שכבר כתבתי, דרישת התשלום ירדה לאיזור 150 שח.

למה ?

כי ה"חוק החדש של כחלון מבטל את המס ומשאיר אותנו רק עם מע"מ והעמילות מכס" (אגב...העמילות שלהם - ירדה מ 150 שח ל 87 כולל מע"מ).

היום המוצר הזה נמכר ב 69.90$ (כולל משלוח) ונשלח ללא GCX.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...