Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל מוקה

Jack457
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תחזיק שלושה בוסטרים מאחור? יש לא מעט שרשוים מ-2014-15 אבל לא מצאתי התייחסות לשאלה הספציפית הזו. תודה

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

תלוי בכסאות/בוסטרים שלך יש רחבים ויש צרים יותר - מומלץ לגשת לאולם התצוגת ולבדוק.

המושב האחורי של המוקה צר יחסית, וסיכוי ששלושה כסאות/בוסטרים יכנסו די קטן.

(המוקה מבוססת על פלטפורמה של סופר מיני)

אם אתה מחפש ג'יפון עם מושב אחורי רחב יחסית סובארו VX או סוזוקי ויטרה שלהם ספסל אחורי רחב יותר בכ-10 ס"מ בערך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
תלוי בכסאות/בוסטרים שלך יש רחבים ויש צרים יותר - מומלץ לגשת לאולם התצוגת ולבדוק.

המושב האחורי של המוקה צר יחסית, וסיכוי ששלושה כסאות/בוסטרים יכנסו די קטן.

(המוקה מבוססת על פלטפורמה של סופר מיני)

אם אתה מחפש ג'יפון עם מושב אחורי רחב יחסית סובארו VX או סוזוקי ויטרה שלהם ספסל אחורי רחב יותר בכ-10 ס"מ בערך.

תודה. בדקתי היום את הטראקס שזה פלוס מינוס אותו אוטו, ללא ספק קלאוסטרופובי לשלושה מאחור אפילו פספוסים. חבל המוקה מוצאת חן בעיני והמחיר 15K פחות מה-XV שגם אותו בדקתי. הבאות בתור: קפצ'ור ואז נירו.

פורסם

אכן תבדוק את הנירו, אני חושב שהיא יותר רחבה מהמוקה. הייתה לנו מוקה במשפחה כשנתיים, הרכב בולע דלק ברמות לא נורמליות (כיאה לכל דגמי אופל). כעת מתניידים עם נירו ונהנים מהחיסכון הניכר בהוצאות הדלק.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

דלג עם סוכנות רנו - קפצ'ור עוד יותר צר מהמוקה - בנירו יש גבר מרווח סביר בהחלט.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
דלג עם סוכנות רנו - קפצ'ור עוד יותר צר מהמוקה - בנירו יש גבר מרווח סביר בהחלט.

תודה, חסכת לי.

פורסם
אכן תבדוק את הנירו, אני חושב שהיא יותר רחבה מהמוקה. הייתה לנו מוקה במשפחה כשנתיים, הרכב בולע דלק ברמות לא נורמליות (כיאה לכל דגמי אופל). כעת מתניידים עם נירו ונהנים מהחיסכון הניכר בהוצאות הדלק.

תודה. אתה מוכן לעשות מצווה ולכתוב קצת על הרכב באופן כללי? כולל הנאה בנהיגה (כח?), עד כמה המערכות האקטיביות לא מציקות מדי, ולאיזו צריכת דלק מגיעים בראלי? אני נוסע בעיקר בצירים הרריים ומדי פעם למרכז.

תודה!

פורסם

חבר גר בצפון בתוואי הררי ושומר על צריכה של 18 ק"מ לליטר.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

פיקאסו מכילה 3 מושבים אמיתיים מאחור ותספק לך פתרון משפחתי עדיף בהרבה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)

הרכב עצמו אכן מוצלח,רק שהבעיה שזה פיתרון יקר יחסית, ורכב בנזין שלא ישמור על ערכו יותר מדי עקב זה שהשם שלו זה סיטרואן.

ב3008 החתיך החדש יש מעלה ענקית (שלא בטוח שתשאר) זה מנוע דיזל בשילוב גיר אמין ובכמעט אותו מחיר.

עריכה אחרונה על ידי אליהו שבת
פורסם
תודה. אתה מוכן לעשות מצווה ולכתוב קצת על הרכב באופן כללי? כולל הנאה בנהיגה (כח?), עד כמה המערכות האקטיביות לא מציקות מדי, ולאיזו צריכת דלק מגיעים בראלי? אני נוסע בעיקר בצירים הרריים ומדי פעם למרכז.

תודה!

מבחינת כוח מתפרץ עקיפות וזריזות, האישה טוענת שאין על המוקה (הרכב היה שלה). אנחנו גרים באזור הררי (גליל תחתון), היא הייתה נוסעת לנתניה פעמיים בשבוע, והיא טוענת שטנק דלק מלא הספיק לה לכל השבוע. היא עשתה חישוב שצריכת הדלק עומדת על בין ליטר ל-8 לבין ליטר ל-10, תלוי בפקקים. ברכב אין מערכות אקטיביות דוגמת סטייה מנתיב וכדומה, בדגם החדש (המוקה X) זה בוודאי ישולב באיזשהו אופן. הבגאז' מאוד קטן ולא פרקטי יחסית לרכבי פרייבט. תנוחת הנהיגה גבוהה מאוד יחסית לג'יפונים אחרים, אבל שדה הראייה קצת לוקה בחסר. מבחינת נוחות נסיעה, היא טוענת שהיה לה מאוד נוח.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

• תוכן חדש...