Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל מוקה

Jack457
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מבחינת כוח מתפרץ עקיפות וזריזות, האישה טוענת שאין על המוקה (הרכב היה שלה). אנחנו גרים באזור הררי (גליל תחתון), היא הייתה נוסעת לנתניה פעמיים בשבוע, והיא טוענת שטנק דלק מלא הספיק לה לכל השבוע. היא עשתה חישוב שצריכת הדלק עומדת על בין ליטר ל-8 לבין ליטר ל-10, תלוי בפקקים. ברכב אין מערכות אקטיביות דוגמת סטייה מנתיב וכדומה, בדגם החדש (המוקה X) זה בוודאי ישולב באיזשהו אופן. הבגאז' מאוד קטן ולא פרקטי יחסית לרכבי פרייבט. תנוחת הנהיגה גבוהה מאוד יחסית לג'יפונים אחרים, אבל שדה הראייה קצת לוקה בחסר. מבחינת נוחות נסיעה, היא טוענת שהיה לה מאוד נוח.

נסיעת מבחן על המוקה:

יחידת הכוח - ממסרת בסדר גמור. טיפה איטי ביציאה כמובן, טורבו, אבל הכוח אח"כ זמין ובשפע. הרכב יציב על כביש מהיר (יבש). מתלים קצת נוקשים.

ההרכבה והחומרים בסדר גמור.

החלל הפנימי קצת קלאוסטרופובי, זה צפוי אני מניח - זו מן קורסה מוגבהת אחרי הכל.

הישיבה גבוההה ו"שולטת".

אין מערכות אקטיביות, מובילאיי בהתקנה מקומית.

מאוורר מזגן רועש כבר על רמה "2".

כל זה במחיר המבצע היה מסתדר לי.

א ב ל: מה שדיל ברייקר בשבילי הם המושבים. קטנים, קשים, מעוגלים, לא תומכים, ואפילו אחרי נסיעה של 15 דקות בנאדם לא ענק (מטר שמונים) שמח להחלץ מהם. שזה די מרגיז, כי אפל מודעים לכך ובמודל היקר יותר אילתרו מעין כרית נשלפת בקדמת מושב הנהג שלפחות תומכת בברכיים. אף פעם לא ראיתי דבר כזה. אם זו החלטה של היבואן לקמץ בנוחות המושב, היא אומללה, כי נהג שנוח לו הוא נהג שמח. וזה יצרן שPSA שוקלים לקנות - לפחות מבחינה זו צפוי שיפור משמעותי אני מקווה

no go

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...