Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חבר'ה,

השאלה שלי עלולה להיות כללית מדי אך אני בדילמה.

היונדאי הנוכחית שלי היא שנת 2008 דגם i30. לאחרונה החלו כל מני תקלות שלאט לאט גורמות לי להבין שהרכב כאילו רומז לי שהגיע הזמן להשתדרג.

התקציב שלי יכול להיות יחסית סבבה לרכב (120,000 גג לצורך העניין) אך זה רק במידה וקיימת נוחות תשלומים.

לדוגמא - המקדמה המקסימלית שאני יכול לשלם עומדת על 8,000-10,000 (מה שאני יכול לשלם עכשיו במכה) ואין לי בעיה לעמוד בתשלום חודשי קבוע של עד 1,200 ש"ח גג.

מה אני מחפש?

- רכב לטווח ארוך מאוד! אני בקרוב מתחתן וילדים זה לגמרי שיקול שיגיע בשנים הקרובות - לכן צריך בגאז' גדול יחסית ובכללי שהרכב יהיה מרווח.

- רכב שיסחוב בעליות! - משהו ששנאתי ביונדאי הקיימת שלי, המנוע שלה הוא 1,900 אך משום מה הרכב מרגיש "כבד" בעליות וזו תחושה מבאסת ברכב.

- רכב יפה! - לא הולך לתחרויות יופי עם הרכב או משהו אבל אם כבר אני משקיע סכום גדול - מעדיף שהרכב ימצא חן בעיני.

- רכב אוטומט בלבד! (זה הרישיון שלי + לא אוהב הילוכים).

יום ראשון אני קופץ ליונדאי לקבל הצעת מחיר על רכב חדש + טרייד אין על הקיים כאשר השיקול נע בין i20 cross ליונדאי i30 רגילה. אך לא בטוח אם דווקא זו הבחירה הנכונה בשבילי.

אילו חברות רכבים הייתם ממליצים לי בתקציב ואילו דגמים?

ושאלת השאלות - האם לקנות רכב חדש מהניילונים?

שמעתי על הצעות של רכבים 0 ק"מ - איפה כדאי להתחיל לחפש? יש חברות מומלצות?

אני מאזור הקריות.

תודה מראש!

עריכה אחרונה על ידי Amir Gelman
פורסם

אם אתה לוקח רכב לטווח ארוך מאוד, אז אני חושב שאורך האחריות זה חשוב. בקיה מצעים 7 שנות אחריות על גיר ומנוע (לא יודע אם זה תקף לכל הדגמים, אבל 0ק"מ עניראה מבטל את זה), ביונדאי לדגמים היברידיים מצעים 5 שנות אחריות + 2 על מערכת ההיברידית. בסובארו 5 שנות אחריות.

גיר ידני בא בחשבון?

כמה אתה נוסע בשנה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם אתה מחפש יותר כוח וגמישות מנוע, לא תמצא את זה בI20 קרוס עם היחידת הנעה המיושנת שלו.

I30 גם לא נראה לי שכדאי לקנות עכשיו בגלל שהדור החדש שלה אוטוטו מגיע.

אם כבר יונדאי, יש לך איוניק פרימיום ב121 מאפס ק"מ, תהיה חסכונית , אבל לא יודע מה מבחינת האחריות לעומת קניה מפרטי.

להשאר בקונצרן יונדאי, יש לך קיה סיד סטיישן דיזל או פורטה דיזל שיתנו לך את הכוח שחסר לך.

פורסם

היי, תודה על התגובה.

שכחתי לציין - אוטומט בלבד. זה גם הרישיון שלי וגם בלי קשר - לא סובל הילוכים.

לגבי כמה אני נוסע בשנה - קשה לי להעריך רק בגלל שכל שנה אני בסיטואציה אחרת.

שנה שעברה הייתי עצמאי לגמרי והאוטו בקושי היה יוצא מהבית.

היום אני גם שכיר אז החישוב אחר לגמרי וכן יש לי נסיעות קבועות כל הזמן.

פורסם

קח סטיישן. אתה תהייה מרוצה.

אני חושב שכדאי לבדוק את הרנו קליאו סטיישן, אולי יש דגם עם טורבו ואז תהייה לך תחושה מאוד טובה של סחיבה.

בכל מקרה אל תמכור לטרייד אין, אתה תפסיד את המכנסיים. תמכור בזול ותגיע עם מזומן לאולם התצוגה.

עוד אופציה היא רכישה דרך מוכר פרטי, זה קצת מצריך התעסקות אבל המחירים בשוק מדהימים.

פורסם

היונדאי הנוכחית שלי היא שנת 2008 דגם i30. לאחרונה החלו כל מני תקלות שלאט לאט גורמות לי להבין שהרכב כאילו רומז לי שהגיע הזמן להשתדרג.

תודה מראש!

אפשר לשאול מה הן הבעיות מהן הרכב סובל?

גם אני עם אותו רכב ואותו שנתון וברוך השם שום תקלה, הרכב פיקס.

על כמה ק"מ כרגע הרכב שלך וממתי (איזה ק"מ) החלו להופיע הבעיות?

פורסם
אם אתה לוקח רכב לטווח ארוך מאוד, אז אני חושב שאורך האחריות זה חשוב. בקיה מצעים 7 שנות אחריות על גיר ומנוע (לא יודע אם זה תקף לכל הדגמים, אבל 0ק"מ עניראה מבטל את זה)

אני גם חושב שאחריות ארוכה זה דבר מאוד מאוד חשוב בקניה של רכב חדש. אני יודע שלקיה פורטה יש 7 שנים אחריות וגם לקיה סיד יש ואלה שני רכבים מתאימים

פורסם

אני מחפש עכשו רכב ובינתיים רכבים שראיתי עם נתונים טובים עפו מהר ועל אחד מהם ידוע לי שהמוכר קבל 1000 מעל לוי יצחק.

גם אני הייתי שמח להווכח במחירים המדהימים או שמא אני לא יודע לחפש / להתמקח ?

• תוכן חדש...