Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי S1

PRONATI
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי, אחת הרכבים המהירים מנקודה א' לנקודה ב', בטח בכביש חלק / רטוב. הבעיה, לדעתי, ברכב, הוא חוסר תקשורת. הגה קל ומנותק, לי הוא הרגיש תמיד כאלו הוא טבול במרגרינה. ידית ההילוכים והעברה שלהם לא קליקית, לא מדויקת, לא של רכב ספורט. סתם גיר כזה.

ביצועים - טובים מאוד

כח - הרבה

נוחות - לא רעה בכלל בטח יחסית לקטגוריה, הבדל לא קטן במצבים של הבולמים

אבל לי, האוטו לא עשה חשק לנהוג. לי היתה חסרה התקשורת.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

נהגתי על הרכב לא מזמן, דווקא נהנתי לנהוג אבל התמורה למחיר בעייתית.

כמו שנאמר ידית ההילוכים מרגישה לא מדוייקת וזה מאד מפתיע ברכב של ואג ומאכזב באופן כללי. הרכב דיי קשיח, אחד הקשיחים שנהגתי עליהם לאחרונה. האינטריור מעוצב יפה אבל מרגישים שמבוסס על רכב מיושן יחסית, מערכת המולטימדיה לא המילה האחרונה ורעשי רוח נוכחים במהירות שיוט באיילון(גם כן מאכזב ביחס ל"אאודי"). עוד דבר שהפריע לי זאת משענת היד הדיי מעפנה שמפריעה לנהיגה, אמנם ניתנת לקיפול אך זה מעיד על תכנון לא נכון.

בפן החיובי, מצאתי את הרכב מהנה לנהיגה, נכון שההגה אילם ומרגיש קליל(באיזה הוט האץ' כיום המצב עדיף?) אך הוא מדוייק. הקוואטרו מורגש ומאפשר משחקי זנב תחת כח, המנוע מעולה במצב סטוק וגם בעל פוטנציאל שיפורים אדיר. בעייני גם העיצוב מדהים אך זה נתון לטעם אישי.

פורסם

אז בתור בעלים של אחת, ככה:

האינטיריור מרגיש מעולה גם בלי שידרוגים מעל הבסיס, אני לא מרגיש הבדל ענקי מהאחות הגדולה (S3).

מינוס אחד שמפריע לי זאת המולטימדיה שטיפה מיושנת.

הרכב לא הכי פרקטי אבל לגמרי מספק אותי, התא מטען מספיק כדי להוביל קניות מהסופר ועוד שטויות ואפשר לקפל את המושבים.

באופן מפתיע אני נוסע עם 2-3 נוסעים דיי הרבה וזה עובד בינתיים אבל הנסיעות קצרות.

המנוע - זהה לGTI אבל עם מעט יותר כוח, לא באמת מורגש. הרכב מהיר, אין מה לעשות, הפוטנציאל שיפורים שלו גדול מהGTI אם זה מעניין אותך בגלל מערכת ההאלדקס (4 על 4).

ה4 על 4 מורגש, אם אתה נהנה לתפור כיכרות, סיבובים ופניות או אם אתה אוהב לצאת מהמקום...

הרגשת ה׳דחיפה׳ מהגלגלים האחוריים באמצע פניה לא קיבלתי בשום רכב מהקטגוריה.

איכות נסיעה, מעולה!!

המתלים האדפטיביים זה חתיכת פיצ׳ר שלא ידעתי כמה אני צריך, ההבדל מורגש בין המצבים.

וכמו שכתבתי קודם - אני מסיע אנשים ולא בהכרח רוצה ׳קשוח ורועש׳ תמיד, מעבר למצב Efficent והאגזוז משתתק, הרכב נעשה רך יותר, הדוושות וההגה נהיים עדינים יותר.

מבחינת אבזור לי לא היה חסר יותר מדי, מצלמת רוורס וחיישנים, צבע בולט ואני מסופק.

הרכב מגיע עם:

דיבורית בלוטות׳, חיישני גשם ותאורה, מתלים אדפטיביים, משענת יד קדמית, קסנון ופנסי לד, אגזוז אדפטיבי עם 4 יציאות, חבילת תאורה פנימית, מושבים תומכים בד עם עור (בS3 הקודמת המושבי אלקנטרה/עור שהיו לי תומכים פחות), תפירה אדומה בכל הרכב.

מה אני לא אוהב:

הרכב נראה קצת גבוהה, לא מורגש בנסיעה אבל מראה זה חשוב.

הידית הילוכים לא מדוייקת מספיק כמו שאמרו, המהלך קצת ארוך.

המולטימדיה קצת מיושנת, הייתי רוצה CarPlay.

ההגה טוב יותר מהS3 הקודמת שלי אבל לא מושלם.

המשענת יד במצב הנמוך שלה מתנגשת בבלם יד ומפריע לביא אותו למצב הכי עליון.

רעשי רוח מתחילים ב120+, לא שומעים עם מוזיקה אבל בגולף באמת זה לא היה קורה.

דיברו פה על מחיר, זאת החלטה אישית, אני הייתי קונה S3 סדאן בכיף אבל אין אופציה לידני והיא תאכלס גדולה לי.

האיכות פנים שיחק תפקיד רציני אצלי ולא היה משהו אחר שסיפק אותי וגם מחיר האחזקה, הביטוח על מיאטה או BRZ יקר לי והאינטיריור שלהן לא זה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?620924-3-%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9D-Audi-S1

• תוכן חדש...