Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הלוואי והייתי מבין גרמנית, אבל בסרטון של מגזין אוטוקאר נראה שכל הדשבורד עשוי פלסטיק נוקשה בדומה לפאביה הנוכחית וזה יהיה מבאס כי כרגע הדשבורד בחציו עשוי פלסטיק מוקצף.

נראה שהוא מלונן על צפיפות מאחורה, עוד אכזבה היא יציאות אגזוז מזוייפות, יש ברכב רק אגזוז אחד בצד שמאל שפתח היציאה שלו כלפי מטה והוא נסתר. מה שרואים מבחוץ זו רק קוסמטיקה כמו שמרצדס התחילו לעשות. מעבר לזה נאלץ להמתין בסבלנות לסיקור ווידאו באנגלית שיפתור את כל השאלות.

יש לך שם ביוטיוב אפשרות להפעיל כתוביות ולאחר מכן לבחור תרגום אוטומטי (בחרתי לאנגלית).

כמובן כי זה לא מושלם וסביר להניח שמפספס חלק, אבל בגדול עשה את העבודה טוב לדעתי.

לעניין הצפיפות רפרפרתי על הסרטון אתמול, אז לא זוכר בדיוק, אבל נראה לי שהוא דווקא פרגן יחסית למרווח ואמר שהוא 1.95 ו+- נכנס למושב שם ונוגע בגג רק עם קצוות השיער שלו, כך שמישהו נמוך יותר(סטנדרטי) ירגיש שם יחסית בנוח.

בעניין האגזוזים, באמת נשמע לי מיותר ומגוחך. היו חוסכים את המשקל והכסף שהשטות הזו עלתה, עדיף.

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שאלה לי: מהו המודל האחרון בו ידוע לכם על תקלות בגירים של קבוצת פולקסווגן? בסוכנויות נשבעים שהתקלות נפתרו.

אני רק מקווה שהם לא נשבעים באמא או אבא , אחרת יצטרכו לתרגל קדיש.

לפני שנה הייתי לפני רכישה של פולו כי הסוכן אמר לי שעשו עדכון תוכנה שפתר את הבעיות בגרסאות שאחרי שנת 2014.

פתחתי שרשור בפורום לפני שנה וקצת לבדוק אם גולשים שבבעלותם dsg7 אחרי 2014 באמת לא חוו תקלות.

עשרות גולשים (רק מהפורום) ענו שעדיין יש בעיה והעדפתי לא להסתכן.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
האבחנה שלך מדוייקת אבל לתשומת לבך שפחות או יותר כל התעשייה עברה למאפייני עיצוב אחידים לרוב/כל המודלים של המותג.

ראה את הפרונט המאוד דומה בכל דגמי פז'ו/טויוטה/אאודי/קיה ועוד.

הצדק איתך אבל יש הבדל בין מאפיינים דומים לבין עיצוב זהה.

הגריל של קיה אכן דומה בכל הדגמים אבל פה בלאונאיביזאטקה הפרונט כמעט זהה לחלוטין!

בתור המותג "הצעיר והשובב" של קונצרן VAG הייתי מצפה לקצת יותר תעוזה וייחודיות משאר היצרנים.

פורסם

לדעתי דווקא העיצוב הנוכחי ניראה די ספורטיבי לעומת האפרוריות של הפאביה או השמרנות של הפולו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ברור שהעיצוב הנוכחי ספורטיבי אבל זה לא רלוונטי.

סיאט כאילו חשבו לעצמם "אה, הלך לנו עם עיצוב הפרונט של הלאון, בוא נשכפל אותו על שאר הדגמים".

זו צורת חשיבה מאד שמרנית וזהירה.

פורסם
עם המחליפה ברקע או לא, נכון להיום איביזה סטייל נותנת את התמורה הגבוהה ביותר לכסף.

קנית מכונית היא גם ענין כלכלי, כולם קונים קוריאניות או יפניות בדיוק בגלל זה. דגם חדש טוב וגדול יותר הופך את קודמו לעיסקה הרבה פחות מענינת, שם הייתי. בענין תמורה לכסף ובמנותק מהשיקול הכלכלי לבקשתך, שתי שנות אחריות וגיר מעצבן הן סיבות כבדות משקל לויתור על האוטו הזה, אתה כנראה חושב אחרת, אשריך.

פורסם

בדור האחרון הגיר עובד יפה מאוד.

מה עיצבן אותך בו?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הגיוני שאת הפלסטיקה הרכה יותר ישאירו לפולו ולאודי.אבל אוטו נראה ממש טוב גם אגרסיבי במידה.כנראה זוג מפלטים מרמזים על זה שקופרה תקבל פליטה כפולה כמו בקורסה opc. איביזה קיבלה גם גנט 18.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אני חייב להתערב רגע לגבי האמירות של ה"אם ימכרו אותה ב-34 שקל עם 100 גרם גרעינים שחורים במתנה היא תהיה עסקה מדהימה". את האיביזה הנוכחית התחילו למכור ב-80K לפני שנתיים בערך, כשהדגם היה כבר וותיק והחזיר את עלויות הפיתוח שלו, אז היה אפשר לחתוך את המחיר. דגם חדש לעולם לא ימכר במחירים תחרותיים בצורה קיצונית. כן, יכול להיות שכמו שהחדירו את הלאון ב-120 ומשהו אלף שקל עם ההשקה כשמשפחתיות אחרות עלו 126-8 אלף, ככה יחדירו את האיביזה במחיר של 90-95 אלף. אני ממש ממש בספק שהם יתמחרו אותה בפחות מזה.

ולגבי מי שאמר שיש לה בולמים אדפטיביים, אז אין לה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תבדוק את המקורות שלך, כי יש לה מתלים אדפטיבים, כאופציה לפחות. וזה קיים גם בקופרה הנוכחית. כנראה שבדגם הזה זה ירד גם לדגמים הנמוכים יותר כדוגמת Fr

"but we do know that FR trim benefits from a sporty look and adaptive suspension with four driving modes (Comfort, Eco, Sport and Individual)."

פורסם
הגיוני שאת הפלסטיקה הרכה יותר ישאירו לפולו ולאודי.אבל אוטו נראה ממש טוב גם אגרסיבי במידה.כנראה זוג מפלטים מרמזים על זה שקופרה תקבל פליטה כפולה כמו בקורסה opc. איביזה קיבלה גם גנט 18.

למה הגיוני?

באיביזה הנוכחית הדשבורד רך.

פורסם (נערך)

למי אכפת מדשבורד רך? שישמרו את הפלסטיק הרך למקומות שאשכרה נוגעים בהם.

זה סטנדרט כל כך מטומטם לאיכות ברכבים...

עריכה אחרונה על ידי Hagaix
פורסם

אבל זה הסטנדרט,אחרת למה במרצדס לא שמים פלסטיק של סוזוקי אלטו?

פורסם

דווקא כן שמים, אבל ייתכן ולמוניות אפשר להזמין פלסטיק גרוע במיוחד, אבל זכור לי שנסעתי בכמה E-קלאס שהפלסטיק שם נראה כמו ב I25. לא נגעתי בו, אבל הוא נראה זול ומגעיל באותה מידה.

פורסם

בנוכחית באמת הדש למעלה רך.אבל מעבר הכל מגעיל. צריך לחכות ולראות באמת מה קורה עם החדשה. מצד שני זה סיאט, איכות הרכבה מעולה אבל חומרים גרועים. מיתוג פנימי אין מה לעשות.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...