Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הם רוצים למכור כמו עכשיו הם יתמחרו את הסטייל בגיזרת המחיר הזאת.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נראית נאה !

רק מעצבן אותי שאגזוזי הכרום, זה לא באמת אגזוזים אלא פשוט אלמנט עיצובי.

מתחת מסתתר אגזוז מעליב בהחלט :?

[ATTACH=CONFIG]480876[/ATTACH]

נפוץ היום..גם האגזוז כרום של האיביזה קופרה הקיימת הוא רק אלמנט עיצובי(וברכב כזה זה מאכזב על אחת כמה וכמה).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אין שום סיכוי שזה יקרה. הם בחיים לא יקבלו מהיצרן מחירים שיאפשרו תמחור כזה. אבל כיאה לסיאט היא עדיין תהיה אטרקטיבית ביחס ל"סטנדרט", אני מאמין שבין 90 ל-95 אש"ח.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מערכת פליטה תענוגית- בחורה פצצה עם חזה שופע. :inlove:

מערכת פליטה רגילה עם סופית אגזוז מכרום- בחורה עם חזה סיליקון. לא אמיתי אבל לפחות עושה את העבודה. 8)

מערכת פליטה פשוטה שרואים שהיא פשוטה- טוב נו זה מה יש ועם זה ננצח. :-)

מערכת פליטה עם אגזוז מזויף- גבר שיוצא לדייט עם גרב בחתונים. :?

זמין 8)

פורסם
זה הכל בגלל מרצדס, הם התחילו עם זה

Mercedes-Benz-GLC-220d-exhaust-1024x681.jpg

עדיף ככה, מאשר "אגזוז" כרום שממש בתוכו רואים את האגזוז הרגיל והפשוט. זה נראה ממש עלוב.

פורסם

פתחתי שנאה של ממש למותג הזה, בעיקר בגלל שלל הליאונים, קופרות ושמוקרות שהפכו להיות הערסמוביל האולטימטיבי בישראל. גם במגזר הערבי וגם ביהודי.

אני גר ליד כביש ורעש האגזוזים "המשופרים" מוציא אותי מדעתי לצד השתוללות מסוכנת של ילדים ערסים שלאבא הערס שלהם יש כסף.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

בהנחה שהלאון הוצגה היא נראתה אז כמו איביזה מוגדלת.

לכן סביר להניח שהאיביזה החדשה תראה כמו לאון מוקטנת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
פתחתי שנאה של ממש למותג הזה, בעיקר בגלל שלל הליאונים, קופרות ושמוקרות שהפכו להיות הערסמוביל האולטימטיבי בישראל. גם במגזר הערבי וגם ביהודי.

אני גר ליד כביש ורעש האגזוזים "המשופרים" מוציא אותי מדעתי לצד השתוללות מסוכנת של ילדים ערסים שלאבא הערס שלהם יש כסף.

אכן, תופעה חיפאית מוכרת.

וזה עוד כלום לעומת מועדון מעריצי סיאט בנצרת.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

זה באמת באסה.זה נהיה אימפריזה דורבו הבא . רכב שנותן תמורה מצויינת למחירו. אודי על אותה שלדה זו תוספות כפולה ומי שמחפש רכב חזק ואין ממון בכיסו סיאט אלטרנטיבה נהדרת. לדעתי fr נראית טוב מאד למרות דמיון לקודמת היא עדיין נראית שונה ומוסיפה אגרסיביות איפה שהיה חסר לקודמת.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברים,

מה לדעתכם הסבירות שהמחיר יעלה? אני בדילמה...

מצד אחד, הדגם הנוכחי מעולה והמחיר עוד יותר, אבל יציאה של דגם חדש(סדרה חדשה, לא סתם דגם) בעוד מספר חודשים תגרום לירידת ערך רצחנית. מצד שני, אין לדעת מה יהיה המחיר של החדש(או שיש כיוון?)

לא יודע מה לעשות...

פורסם

מה הסבירות שהמחיר יעלה ? 100% . אין סיבה לתמחר רכב חדש באותו מחיר של רכב ישן שכבר החזיר את הוצאות הפיתוח לפני מספר שנים. תצפה למחיר באזור 95 לגרסאות העירומות, ו 115 לגרסאות המאובזרות.

פורסם
מה הסבירות שהמחיר יעלה ? 100% . אין סיבה לתמחר רכב חדש באותו מחיר של רכב ישן שכבר החזיר את הוצאות הפיתוח לפני מספר שנים. תצפה למחיר באזור 95 לגרסאות העירומות, ו 115 לגרסאות המאובזרות.

שיט...

אז עדיף כבר ללכת על הלחמניות החמות לפני שהן נגמרות?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הייתי בסוכנות ונאמר לי שהאיביזה החדשה תעלה באיזור ה100 אלף...חרטה בשביל לשכנע אותי לקנות את הנוכחית או אמת?

• תוכן חדש...