Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד אדג׳

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לרכוש פורד אדג׳ 2011+ ( לאחר מתיחת הפנים), דגם sel+ המפואר.

מעוניין ברכב מפנק וחזק, לא חשוב צריכת הדלק.

אשמח לחוות דעת של אנשים שמחזיקים ברכב כזה/מכירים.

תודה מראש!

פורסם

יש לנו בדיוק כזה במשפחה כבר 3 שנים.

הרכב אמריקאי לחלוטין, קרי: מנוע V6 חזק, מאוד מרווח, מאובזר וכו'.

לפי מה שתארת שאתה מחפש אין ממש אפשרויות דומות בשוק שעונות על "מפנק וחזק" בקטגורית המחיר הזו.

אחזקה כמובן לא כמו פוקוס אבל גם לא נוראית מדי. לנו לא היה שום דבר חריג עד היום.

אבא שלי שעל הרכב כל היום ועשה כבר 170,000 ק"מ מבסוט כל יום מחדש ולא רוצה להחליף.

אותי הרכב לא מעניין כי אין קשר בין ההגה לכביש וכו'.

A3

A4

פורסם
יש לנו בדיוק כזה במשפחה כבר 3 שנים.

הרכב אמריקאי לחלוטין, קרי: מנוע V6 חזק, מאוד מרווח, מאובזר וכו'.

לפי מה שתארת שאתה מחפש אין ממש אפשרויות דומות בשוק שעונות על "מפנק וחזק" בקטגורית המחיר הזו.

אחזקה כמובן לא כמו פוקוס אבל גם לא נוראית מדי. לנו לא היה שום דבר חריג עד היום.

אבא שלי שעל הרכב כל היום ועשה כבר 170,000 ק"מ מבסוט כל יום מחדש ולא רוצה להחליף.

אותי הרכב לא מעניין כי אין קשר בין ההגה לכביש וכו'.

תודה!

לפי דעתך מה עדיף מנוע האקו-בוסט 2.0 או ה3.5 v6 מבחינת כוח ואמינות?

פורסם

מנוע ה-2.0 אקובוסט מציע קצת פחות הספר מה-V6 (240 מול 285), אבל יש לו יותר מומנט (3 קג"מ יותר), פחות משקל (הנעה קדמית ולא כפולה- מה שגם אומר לוחמת מומנט בהגה תחת לחיצה חזקה) פחות 130 קילו, אבל חסכוני מה-3.5. בסופו של יום הביצועים דומים ואין הבדלים מהותיים מידי.

לגבי אמינות לא יודע.

• תוכן חדש...