Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא בהנתי, יש לו רישיון רק על אוטומט והוא התחיל לנהוג על ידני ותוך חצי שעה תפס את הסיפור?

כן. כמובן שבתור נער עשה שיעורים על ידני והחליט לעבור לאוטומט באיזשהו שלב כך שזה לא היה מפגש ראשון

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חזרתי לפני 4 שנים לידני אחרי 11 שנים באוטומט.

דווקא היה קל מאוד במיוחד לאור הטכנולוגיות החדשות המקלות על זינוק בעלי -לפחות אצלי

גילוי נאות אני נוהג מעל 39 שנה

פורסם
כי לדיזל יש מומנט גדול בסלד נמוך לכן אתה יכול לעזוב גם לאט את המצמד והרכב יתחיל לזוז בלי להתכבות,כמובן תלוי אם אתה בעליה או לא אבל הדיזל יותר ידידותי.

זה היה נכון פעם בתקופת המנועים הגדולים והכבדים.

היום טורבו דיזלים בנפח קטן די "דרדלה" בסל"ד נמוך איפה שהטורבו לא אפקטיבי, ברמה שהאוטו לא סוחב בכלל עד שהוא בונה גדישה.

מנוע לא נכבה כשאתה מזנק מהמקום בלי גז לא בגלל מומנט גבוה אלא בגלל שמחשב מנוע רואה שיש צניחת סל"ד, מוסיף דלק ומנסה לייצב את הסל"ד חזרה לרמה של סיבובי סרק תקינים.

פורסם (נערך)
כן. כמובן שבתור נער עשה שיעורים על ידני והחליט לעבור לאוטומט באיזשהו שלב כך שזה לא היה מפגש ראשון

לא כדאי לעשות את השטות הזו, מדובר בנהיגה ללא רשיון, גם מסוכן וגם עבירה חמורה ביותר שבגינה הוא עלול לאבד את רשיונו למספר שנים. לעומת זאת כדאי לו לקחת כמה שיעורים פורמליים ולגשת לטסט על ידני - הן כדי שיוכל לנהוג על מכוניות יותר זולות והן בשביל הנהיגה בחו"ל.

אני חזרתי לפני 4 שנים לידני אחרי 11 שנים באוטומט.

דווקא היה קל מאוד במיוחד לאור הטכנולוגיות החדשות המקלות על זינוק בעלי -לפחות אצלי

גילוי נאות אני נוהג מעל 39 שנה

יש לנו ותק דומה בנהיגה (הרשיון שלי יחגוג 40 בתחילת אפריל, וזה לא כולל תקופת לימודים שנמתחה כמסטיק בגלל עיצומני הבוחנים).גם אשתי וגם אני עברנו לאוטומטיות לפני כ-15-16 שנים. האשה לחצה לאחרונה על הקלאצ' בהולנד בערך שנה אחרי שעברה לאוטומטי, ומז מסרבת לנהוג בידני. לעומת זאת אחת ההנאות שלי בחו"ל היא הבחישה בהילוכים. בנסיעה האחרונה לפני כ-3 חודשים היה לי רכב שכור נפלא (רנו אספאס, רמת גימור רובוטריק), אבל התחרפנתי מבלם היד החשמלי שלא אפשר לי זינוק בעליה כמו נהגתי לעשות בבלפור.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

הכל עניין של הרגל וצבירת ביטחון.

רק שש שנים אחרי שהוצאתי רישיון נהגתי על ידני ועוד איפה? ביוון, ברודוס יש עליות וירידות שלא ראיתי בחיי, האמת שבהתחלה פחדתי ואחרי שלא צלחתי עלייה אחת(רכב שכור עם קלאץ׳ גמור) אבל עם הזמן תפסתי את העניין וזה היה פשוט כיף, שנה וחצי אחרי קניתי רכב ידני ונהגתי בו מירושלים למרכז בלי שום בעיה.

כשנוהגים על ידני צריך לחשוב קצת יותר קדימה(תמיד..זה ברור), לחשב נכון את ההאטה לפני רמזור או נסיעות בתוך העיר.

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם

כשנוהגים על ידני צריך לחשוב

זה, מאז שאני על אוטומט אני מגיש שאם אני לא נוהג מהר אני לא מרוכז,בעיקר בעיר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...