Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אמינות ושוק מעולים.

[אין סיבה שתיהיה שונה משאר הדגמים עד היום]

מהיכן אתה יודע שהדגם החדש אמין ושיהיה סחיר? האם אתה קורא בקפה? האם לא זכורה לך הדוגמה של סובארו, של מאזדה ושל עוד רבות וטובות? והאם אתה חושב שארגון ה Euroncap מוצץ נתונים מהאצבע?.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי אמינות אין סיבה לא תהיה אמינה,אין שם מכלולים מורכבים או טכנולוגיה חדשה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מחילה, אין שום סיבה לשלם סכום דמיוני כזה על רכב מיושן ולא בטיחותי וכל התירוצים של אנשי מכירות - שישמרו אותם לעצמם.

לא חסר מכוניות טובות בתקציב הזה. על בטיחות לא מתפשרים. דבר שני לסחירות ואמינות אין אף אחד שיכול לנבא מה יקרה.

ראינו כמה ריקולים יש לטויוטה ואת המקרים שהדוושה של הגז נתקעה.

פורסם

אני מסכים שהסוזוקי לא מציעה משהו מעניין,ואף אחד לא יכול לנבא מבחינת האמינות,אבל מתי נתקלת בדגם של סוזוקי שלא היה אמין?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לאיזו אופציות אתה מתכוון יש סופר מיני חדשה ומאובזרת במחיר הזה?

יש דרך לדעת כמה רכבי בלנו נמכרו כי אני לא ראיתי בכביש רכב כזה

פורסם

פורסם

לא מצליח להבין את האנשים שבוחרים רכב לפי "כוכבי בטיחות". מעטים האנשים שנכנסו פעם לאתר של EuroNCAP ואשכרה ניסו להבין מה זה ציון בטיחות, איך הוא נקבע, כיצד מתבצעים המבחנים וכו'. מקסימום רואים מבחן ריסוק חזיתי ביוטיוב (קוביית בטון ב64 קמ"ש). אז ציירו לכם כוכבים. מה ישראלי טוב יודע לעשות? הוא יודע ש5 זה יותר משלוש. בכמה יותר? לימדו אותו בבית ספר ש3 זה 60% מ5. אז מדובר ברכב שהוא פחות בטיחותי ב40%! זאת אומרת, יש לי ולמשפחה שלי 40% יותר סיכוי למות!!!! אני לא משחק בחיים של הילדים שלי, בלה בלה בלה... בוא רגע ניקח את זה לקצה. המקרה הכי גרוע, סטייה מנתיב, לתוך משאית. אתם באמת חושבים שמעניין את המשאית כמה כוכבי בטיחות יש לסופרמיני המזורגגת שלכם?? אתם רציניים? אני לא אומר שלא צריך לתת לזה יחס. רכב סיני מיושן שהתקפל לתוך עצמו לא הייתי קונה. אבל האם זה נכון להגיד ש,למשל, טויוטה קורולה 98 שנסעה 400 אלף K רק על טיפולים שוטפים ובולמי זעזועים פה ושם היא רכב שהייתם פוחדים להיכנס לתוכו היום? ולפני עשר שנים? הרגשתם שזאת מלכודת מוות? אבל זה שבן דוד עם סיגריה דולקת בפה וחריץ חשוף הופך לכם את כל מערכת החשמל כדי להתקין איזה מובילאיי, לא עלינו, זה אחלה. בטיחות לפני הכל.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

בגלל זה אמרתי שבמיוחד היום הציון הכולל של הכוכבים מאוד מושפע מאיבזרי הבטיחות כמו סטיה מנתיב,בלימה בעת זיהוי רכב אבל זה לא משקף את הבטיחות במבחן ההתנגשות,רכב יכול מאוד בטוח בהתנגשות אבל עקב חוסר במערכות בטיחות יכול לקבל 4 או 3 כוכבים.

פורסם

לכל העונים המשכילים

אגב אני רואה שמבחינת הדירוג של משרד התחבורה יש לרכב דרגה 6

האם זה נתון שיכול לדעתכם לחזק את העניין הבטיחותי של הרכב?

פורסם

יש לו מובייל איי מותקן בגלל זה הוא דרגה 6,זה לא משתווה למערכות מקוריות יצרן בשום צורה,זה לא באמת דרגה 6 זה סתם עבודה בעיניים

פורסם
לכל העונים המשכילים

אגב אני רואה שמבחינת הדירוג של משרד התחבורה יש לרכב דרגה 6

האם זה נתון שיכול לדעתכם לחזק את העניין הבטיחותי של הרכב?

הדגמים הנמכרים בארץ בוודאות יותר בטיחותיים משמעותית מאלה שנבחנו במבחני הריסוק האירופיים. לכמת בכוכבים יהיה קשה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני ממש לא מקבל את ההנחה שהרכבים בארץ בטיחותיים יותר.

זה ידוע למדי שלארץ מביאים מפחות גירסאות ושהן מאובזרת פחות.

פורסם

haimbr, במקום לעסוק בהכרזות לך לחפש מידע על מה שאתה בודק.

ציות NCAP - הבאלנו נבדקה בשתי רמות אבזור בטיחות. הגרסה הלא מאובזרת קיבלה 3 כוכבים, הגרסה המאובזרת קיבלה ארבעה. מבחינת ריסוק הן זהות, אבל מבחינת מניעת תאונות מדובר בגרסה משופרת. בתחילת היבוא ארצה הובאה רק הגרסה בעלת 3 כוכבים, אבל דובר על כך שבהמשך תובא גם הגרסא המאובזרת, איני יודע אם כבר הגיעה. עליך לבדוק איזה הוצעה לך, ואז לקבל החלטה.

לגבי ניקוד ציוד הבטיחות של משרד התחבורה - מדובר בניקוד שלא ברור על מה נסמך, חוץ מתחושה לא נוחה ש"מובילאיי" זוכה לניקוד מופרז, ולא מהסיבות הנכונות. אבל זו תחושה, די נפוצה בפורום זה, לא ידיעה מומכת. אישית לא הייתי מתרשם ממנו יותר מדי. ממליץ לך לחפש שרשור ארוך שרץ פורום לפני מספר חודשים לגבי המובילאיי, הרבה מאוד קיטורים. בינתיים המערכת עברה שדרוג כלשהו, איני יודע כמה הוא משפיע על תפקודה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...