Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

אני מעוניין ברכישת רכב חדש ולא מעוניין במיני הקטנות אלא יותר בקטגוריה של סופר מיני

לא התלהבתי מ הסיאט איביזה ומהפיגו הזולים יותר מהאחרות.

בעקבות מבצע שיתקיים יש אפשרות לרכוש באחל נו אוטומטית כולל רישוי מאובזרת מאוד במחיר על הכביש של כ 92000

מנגד ישנה אפשרות לרכישת קליאו 2017 יד ראשונה מאלדן בכ 83000 שח

הקליאו כמעט ולא מאובזרת אין חלונות חשמל אחוריים אין מולטימדיה וכו

הבעייה העיקרית שלי עם הבלנו שהיא זכתה רק ב 3 כוכבי ריסוק וטענת אנשי המכירות כי נבחנה עם 4 כריות היא שקר גמור מנגד היא מאובזרת מאוד נאה וכו

הקליאו כנראה זכתה ב 5 כוכבים עם 4 כריות אבל דלה באיבזור במיוחד ביחס לשנת 2017

עד כמה רלוונטי צריך להיות הציון הבטיחותי, אם אפשר לקחת רכב של 3 כוכבים אז ישנה הסטפווי של דאציה ב 75,000 ש ומאובזרת

אני מאוד מתלבט ומתקשה ל החליט

אם למישהו יש רעיון לרכב אחר אשמח גם לשמוע

התקציב נראה לי הוא באזור 80-90 אלף

תודה

עריכה אחרונה על ידי hayimbr
הערות
  • תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה התקציב המקסימלי שלך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי ממליץ לך ללכת על הבאלנו. אוטו מאובזר מאוד, מוניטין של היצרנית, אמינות ושוק מעולים.

[אין סיבה שתיהיה שונה משאר הדגמים עד היום]

ועד כמה ה 3 כוכבי בטיחות ישנו לך ביום יום, או ח"ו בתאונה- לא כל כך משמעותי, גם ככה מקבלים ניקוד גם על מערכת מובילאיי שלא בטוח עוזרת.

פורסם

תודה הבלנו כוללת מובילאיי אבל לא נראה לי שזו המערכת שבאה לענות על החסרונות שבמבחן הריסוק.

האם זה לא כמו כוסות רוח ל...

פורסם
הייתי ממליץ לך ללכת על הבאלנו. אוטו מאובזר מאוד, מוניטין של היצרנית, אמינות ושוק מעולים.

[אין סיבה שתיהיה שונה משאר הדגמים עד היום]

ועד כמה ה 3 כוכבי בטיחות ישנו לך ביום יום, או ח"ו בתאונה- לא כל כך משמעותי, גם ככה מקבלים ניקוד גם על מערכת מובילאיי שלא בטוח עוזרת.

הניקוד היחיד שמקבלים על מוביל איי זה ממשרד התחבורה שדחף את הקומבינה הזו.

סנדרו סטפווי כדאי לנסות לפני לראות עם מסתדרים עם הגיר הרובוטי החד מצמדי.

פורסם

סך הכול מבחן הריסוק של בלנו בסדר,מה שהוריד לה את הניקוד ל3 כוכבים זה היעדר מערכות בטיחות שקיימים בחבילת הבטיחות שאיתה הבלנו קיבלה 4 כוכבים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

קליאו ללא מולטימדיה וחלונות ידניים מאחורה ? בטוח שאתה לא מתבלבל ?

למיטב זכרוני, קליאו באה ב2 רמות גימור מפרט EXPRESSION PACK ו COLLECTION, שראשונה מכילה כמות נדיבה מאוד של אבזור, כניסה והנעה ללא מפתח, מולטימדיה עם ניווט, 4 חלונות חשמל, בקרת שיוט, וכו' וכו', והאחרונה מוסיפה גם בקרת אקלים במקום מזגן, וג'אנטים במקום טאסות.

מ2013 עד סוף 2015 שיווקו עוד דגם, 1.2 לא טורבו, שהוא היחידי שהיה בגרסאת EXPRESSION (ללא pack) שהיא הכי נמוכה עבור הקליאו דור 4, אבל גם היא באה עם מסך מולטימדיה, ניווט, בקרת שיוט, 2 חלונות חשמל וכו', שהיא באה בגרסא ידנית בלבד - רק שאותה, כמו שאמרתי, כבר הפסיקו לשווק.

לא ידוע לי על גרסא נוספת של הדגם הזה, במיוחד כזו שלא מכילה מולטימדיה שהיא חלק מעיצוב המקור של הרכב ...

בכל מקרה בכל אחת מהגרסאות שתבחר, דלה באיבזור היא לא.

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם

לא ידוע לי על גרסא נוספת של הדגם הזה

הנה תלמד רמת גימור לייף היא רמת הגימור המשווקת לציי רכב / 0 ק"מ.

קרא את המפרט

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם לקחת בחשבון ליסינג 0 קילומטרים ואין באמת צורך בתת משפחתית כמו בלנו,

מדוע לא לרכוש מליסינג 0 קילומטרים טויוטה יאריס או, אם רוצים קצת יוצר כוח, מזדה 2?

תקבל רכבים אמינים וסחירים . ללא פשרות על בטיחות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא הבנתי את התגובה זה היה בציניות או ברצינות

אם חסרות מערכות מסוימות יורד הניקוד עובדה שיש כאלו שכן מקבלים ניקוד של 5 כוכבים

פורסם
מה הטווח מחיר של הטויוטה יאריס מליסינג ב 0 קילומטר

https://www.carcost.co.il/deals/deal/1387

https://www.carcost.co.il/deals/deal/1485

אבל גם כאן מדובר בדגם פחות מאובזר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...