Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ROAD RAGE+לקח קטן

amit94
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
אגב, מבט אילם וממושך מתוך הרכב (אפילו דרך המראה) הוא אמצעי תקשורת עוצמתי מאוד.

אני תוקע כזה לנהגים חסרי סבלנות שנתקעים מאחורי. עובד יותר טוב מכל אמצעי איתות שקיים ברכב.

"מבט אילם וממושך" זה יפה, רק היה אולי צריך להוסיף "קודר" בשביל ההעצמה.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם
אחד מהחברים שלי, עם גנים... תוניסאיים, כבר היה מוכן לצאת החוצה ולהפליא בו את מכותיו (אני מניח שהוא היה פשוט "מפוצץ לו ת'ראש" אבל בתור אשכנזי

מה קשור גנים תוניסאים או אשכנזים? למה כל פעם דוחפים גזענות? יש חמומי מוח אימפולסיביים מכל העדות - ומצד שני יש שוחרי שלווה מאופקים ונינוחים, בני כל העדות.

לפני לא מעט שנים, גם אני הייתי חמום מוח - בייחוד כשהייתי הרבה על אופנועים והרגשתי בכל רגע סכנת חיים מצד נהגים טיפשים- אבל כשאתה מתבגר, ובוודאי אב לילדים, אתה חושב אחרת. ראשית, מתעדן בתגובות, ונותן לערסים להמשיך קדימה אל האופק -כמו שכבר אמרו.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

don't do the crime if u can't do the time..

איזה מין בדיחה זאת לחסום בן אדם בכביש ואז כשהוא יורד עליך "בעתה מוחלטת", מה חשבת שיקרה? שהוא יזרוק עליך טופיפי?

פורסם
"מבט אילם וממושך" זה יפה, רק היה אולי צריך להוסיף "קודר" בשביל ההעצמה.

זה כמו זולנדר

f6e759ba3358d9f636fb0a779d88eff6.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מאז יש לי גז מדמיע קבוע באוטו, למקרה שאני או אשתי נתקל בגורילה כזו שוב.

לגבי גז מדמיע, אני חושש שאם תנסה לעשות ספריי מתוך הרכב (נניח דרך החלון) ויש רוח, כל החומר יעוף עליך. אני לא בטוח עד כמה זה מתאים לחללים פתוחים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כלקח הייתי נותן לך לנסוע באזורים מעבר לקו הירוק ביום שישי בערב או שבת בבוקר (שעות שבת).

יוצאים מאין יצורים כאלה לכבישים עם לוחית זיהוי לבנה. בלי להכליל, לא כולם כאלה, אפילו מיעוט.

היצורים האלו ילמדו אותך לקח טוב טוב על אבולוציה, ואיפה היא התעכבה "מעט" אצלם.

תקח את החיים בפרופורציה ואל תיתן לאגו להשתלט עלייך. זה לא קל, צריך להתאמץ בשביל זה. אבל בסוף זה משתלם.

מן וידוי קטן משלי,

היום חיכיתי מאחורי טויוטה קורולה בכניסה לחניון עפר. הנהג שלפניי נראה שלא ממהר לשום מקום ולקח את הזמן שלו כדי להיכנס לחניון.

אני, שמיהרתי להחנות את הג'יפ, החלטתי שאני לא נותן לו לעכב אותי ונכנסתי לחניון בדרך פחות סימפטית לפרייבט.

בחניה הקרובה ביותר שמצאתי חניתי ואחרי כמה דקות כשכבר הגעתי למחוז חפצי התחרטתי ש"חתכתי" אותו ככה.

פורסם

עדיף היה לעשות את זה כשאתה לבד באוטו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

נהפוך הוא, במקרה של סכנה ניתן להקריב את הילדים ולברוח מהמקום. כל ילד מעל גיל 8 ימצא את דרכו הביתה גם סובל מחבלות כאלו ואחרות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא עברתי על כל מה שהחבר'ה כאן אמרו, דילגתי מהפוסט שלך ישירות להודעה.

לדעתי, היה מיותר לעשות את זה, סך הכל הוא הצליח להוריד אותך לרמה שלו ובוא נגיד ככה לקח אותך עם הנסיון שלו צמוד למדרכה, אם זה לא היה איזה ערס צעצוע אז יתכן שהחלון שלך לא היה עוצר אותו ובמקרה הטוב היית מסיים עם פנס בעין במקרה גרוע לא רוצה לדעת.

בנוסף עוד טעות ענקית שלך, אם אתה מחליט שאתה גבר או בבון שירד מהעץ תוודא שאין איתך עוד אנשים שיכולים להפגע, במיוחד ילדה ב9 ונעזוב את זה שחבר'ה שלך לא צריכה לראות את היופי הזה.

מקווה בשבילך שזה פעם ראשונה ואחרונה.

אני במקומך לא הייתי מתרגש מזה מחתחילה, מאחל לו להכנס יפה בקיר/עמוד/תעלה ושלא יוכל לנהוג יותר וזהו, אידיוטים כאלה על הכביש לא חסר, אם יצא לך לנסוע בצפון באזור כפרים תבין שאחרי שעה 9 בערך 80 אחוז ממה שיוצא מהכפר זאת פסולת כזאת.

פורסם (נערך)
כנראה ש"החיה" לא קיבל חינוך מההורים (אם היה לו בכלל) והוא מרשה לעצמו להתנהג ככה בכביש. זה מסוג האנשים שרואים תור בקופה ופותחים תור חדש מהצד.

לי היה מקרה עם חיה אחרת (כתבתי על זה בעבר) - דיבר בטלפון הסלולרי וחתך אותי, ושהערתי לו על כך - שלף אקדח וכיוון אלי ברמזור.

שהמשכתי לדבר איתו (דם של קרח בוורידים ) ואמרתי לו מה הוא שולף אקדח ניסה לתרץ שהבוס שלו שיגע אותו בטלפון. (קרה ביום חמישי אחר הצהריים)

יום ראשון (שבועיים אחרי בגלל לבטים) אחר התייעצות עם הרבה אנשים בשבת(ניסו לשכנע שהוא מסוכן ויכול להוא לבית שלי ולמשפחה) ועם קצין אבטחה של מקום העבודה, הוגשה תלונה דרך מקום העבודה שלי למשטרה. לבחור נלקח רישיון הנשק והוא הורשע באיום על אזרח.

אז יש מקרים שכן צריך להוכיח אפילו שזה מסוכן, כי אנחנו צריכים להוריד את הבלתי שפויים מהכביש.

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

קובי זה מקרה חריג(אקדח זה לא משהו שכל אידיוט חסר מעצורים נושא באוטו), ספציפית כן אפשר לתת צפירה לנהג שמוק שחותך אותך קרוב או משהו כזה,אבל התנהגות של פות"ש היא נסיון להעתיק נהיגה בריונית אז לצפות לסיום טוב בללכת ראש בראש עם אוטו עם בחורה וילדה בפנים נגד בריון זה ממש לא חכם כמו כן גם לבד זה לא חכם. אפשר לצלם ולדווח או לאחל לו חיים יפים בלי רשיון

פורסם
קובי זה מקרה חריג(אקדח זה לא משהו שכל אידיוט חסר מעצורים נושא באוטו), ספציפית כן אפשר לתת צפירה לנהג שמוק שחותך אותך קרוב או משהו כזה,אבל התנהגות של פות"ש היא נסיון להעתיק נהיגה בריונית אז לצפות לסיום טוב בללכת ראש בראש עם אוטו עם בחורה וילדה בפנים נגד בריון זה ממש לא חכם כמו כן גם לבד זה לא חכם. אפשר לצלם ולדווח או לאחל לו חיים יפים בלי רשיון

חד וחלק אני איתך - להתנהג כביריון מול ביריון אחר זו הדרך הכי טיפשית שיש, מה גם שאתה לא יודע איזה תוצאות יהיו.

קובי

:-)

פורסם

לפני הרבה שנים חתך אותי רכב בחיפה עצר לפני ומהרכב יצאו שני ערבים עם מוטות ברזל.כשהתקרבו אלי קלטו שיושב ברכב שוטר...

גמרו במעצר אבל הפרקליטות (זונות)לא הגישה כתב אישום.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

למה להיכנס לקרב שבכל מקרה אתה יוצא ממנו מפסיד? החסימות נתיבים על הכביש יכולות להיגמר בתאונה - הפסדת. היית מקבל מכות - הפסדת, היית נותן מכות ונתבע - הפסדת. הכביש זה לא מגרש משחקים ואמרו את זה חכמים ממני.

• תוכן חדש...