Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה שאני מתלבט... אני רוצה להחליף החלפה חלקית של שמן גיר פלוס הפילטר.

בעיקרון לפני 25 אלף ק"מ עשיתי שני החלפות חלקיות לגיר לא יודע אם עשו לרכב לפני הרכב של הוא שנתון 2006 ובהחלפה שעשיתי פעם שעברה השמן שיצא היה די שחור.. שרוף, פחדתי להחליף אבל עדיין החלפתי עשיתי שני החלפות חלקיות.. וברוך השם הכול היה בסדר אחרי זה החלפות בוצעו בלי החלפת פילטר.

השאלה שלי ככה שעכשיו יש שם שמן אדום בגלל החלפה שביצעתי לפני 25 אלף ק"מ אם אני יבצע החלפה חלקית שוב פלוס הפילטר שזה אומר לפותח אגן שמן גיר יש יותר סיכון מהחלפה רגילה? בגלל שבהחלפה הראשונה שלי בזמנו השמן שיצא היה שחור? או אין לי מה לדואג כי כבר ביצעתי החלפה?

בבפתיחת אגן שמן גיר והחלפת פילטר יש יותר סיכון מהחלפה מבלי פתיחה?

בגלל הלחצים וכאלה?

אגב זה השמן שאני ביצעתי את החלפה הקודמת :

http://www.valvoline.com/our-products/automatic-transmission-products/maxlife-dex-merc-atf

פורסם (נערך)

תפתח את האגן תנקה אותו טוב, תמרח שכבת סיליקון אבל לא הרבה מדי שגושים לא ינשרו לתוך האגן, תסגור את הברגים בהצלבה וברגש, המומנט בברגים לא גדול. תנקה את השטח בגיר שבא במגע עם האגן.

אין סיכון, עוד יותר טוב כי תחליף את הפילטר ותקנה את האגן משבבים, תקנה ספריי -קבורטורים.

סיליקון מומלץ http://www.justmotor.co.il/pl_product~567~35~116.htm

עריכה אחרונה על ידי Adamm
p
פורסם

אין שום סיכון, הכל סיפורי הפחדות בלי ביסוס.

החלפתי כבר שמן גיר החלפה חלקית בתיבות שפעלו כרגיל וגם בכאלו שלא תפקדו כמו שצריך ותמיד זה עשה רק טוב ופתר את הבעיות.

אתה גולנצ'יק, לא איזה צנף, אל תשכח את זה. אין פחד.

Stay Dirty

• תוכן חדש...