Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

מצאתי רכב יונדאי i20 משנת 2011 שנראה לי עשוי להתאים לי מבחינת התקציב וכעת אני רוצה לקחת אותו לבדיקה.

המוכר גר באזור הוד השרון. רציתי לדעת האם עליי למצוא מכון בדיקה באזור (רעננה, כפ"ס, נתניה) או שאני יכול לבקש שהוא יבוא למכון שקרוב לאזור שלי (רמת גן)?

איזה מכוני בדיקה טובים ואמינים אתם מכירים באזור השרון?

שמעתי על דינמומטר ברעננה וגם על מוסך האחים בנתניה. אשמח להמלצות נוספות שם או באזור שלי.

פורסם

לי ולבני משפחתי יצא לבדוק ב"טסט בשרון" כמה פעמים (אנחנו מהדרום) וקיבלתי רושם שהם דיי מקצועיים.

הבדיקות שלהם היו טובות אם כי פעם אחת הם אמרו שהסטארטר בדרך לשבוק חיים אבל תודה לאל עד היום הסטארטר עובד (הבדיקה הייתה ב 2011...).

פורסם

אני בדקתי לפני שבוע רכב בדינמומטר רעננה.

תגיע עד 10:00 בבוקר, תחסוך 15% בבדיקה עם הורדת קופון מהאתר שלהם.

הבדיקה ללא הנחה עולה 495 שח

משך הבדיקה 40-50 דקות, לא בודקים סוללה, אצלי גם לא יכלו לבדוק גיר רציף (אין להם מכשור)

תמיד שולחים אותך לאיזון פרונט, ובד"כ הצמיגים יבשים:wink:

הבוחן היה אדיב וענה בסבלנות על כל שאלה ששאלתי.

סה"כ נראה חיובי.

בכל מקרה מומלץ לבדוק דוח טיפולים של הרכב במוסך

בהצלחה

פורסם
מבדק בהרצליה. בדקתי שם 2 רכבים והרושם שלי היה חיובי.

מצטרף, בהסתייגות קלה - הייתי שם לפני כמה שנים טובות. אם לא השתנו הבעלים בינתיים,אז בהחלט מומלץ.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

בדיקה במכון בדיקה, אמין ככל שיהיה לא מספיקה?

האם עליי לקחת את תוצאות הבדיקה לאחר מכן גם למוסך כדי לקבל הצעת מחיר לתיקון או שמכון הבדיקה יכול לתת לי בעצמו הערכה כללית של העלות המשוערת?

• תוכן חדש...