Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי מאזדה 6 2014 ורציתי לשאול מה גודל הרמקולים מקדימה ומאחורה , והאם למערכת יש יציאה למגברים? תודה לעוזרים.

Hertz hsk 165 --- hertz ep4x --- hertz ebx250r

פורסם

המערכת היא של קנווד בעלת יציאות rca , איני מוצא בשום מקום מידע על גודל הרמקולים...

פורסם

זה ה-רכב למערכת סטריאו!

אפשרות להתקין וופרים 9 אינטש בדלתות.

ומידריינג' 3 אינטש עד 3.5 אינטש ביחד עם טוויטר בפינות של הדש

פשוט חלום רטוב של רכב בשביל אודיופיל.

אתה תראה שגם ייעצתי כאן בעבר לחבר פורום על סט אילייט 903 והוא אכן התקין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

Lanso במידה ואני רוצה להתקין סט קומפוננט 6.5 זה אפשרי? אני יצטרך לחתוך את המתאמים המקוריים בדלתות , אך מה לעדות עם הדש?

פורסם

בדש אתה פשוט תנתק את המידריינג' ותחבר במקומו טוויטר אם כי - אולי הייתי מנסה להשתמש במידריינג' בצימוד לטוויטר החדש (כאשר הטוויטר החדש נחתך על קבל סטנדרטי במקום הקרוס הפסיבי של הסט)

וכן אין שום בעיה להתקין מידבאס בקוטר קטן יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

החלטתי ללכת על hsk165xl והזמנתי מיד ריינג תואם 3.5 אינצ , סאב es300 בתיבה פתוחה , עכשיו הדילמה היא כזאת יש לי מגבר jbl 75.4 )דגם הדיוטי פרי) כמדומני קראו לו פעם... הוא יספיק או לשדרג? מה דעתך הכללית , תודה על העזרה אדי.

פורסם

בשילוב עם מידריינג' הסט הזה יהיה טוב, הטוויטרים בעיני לוקים בחסר והייתי מעדיף לשדרג אותו לסדרת המילה (לא בהכרח הלג'נד) בכדי להרוויח טוויטר הרבה יותר טוב.

הJBL יזיז את המידריינג'ים והטוויטרים בלי יותר מידי בעיות - לוופרים הייתי מעדיף משהו קצת יותר חזק אבל סה"כ הוא יספק את הסחורה.

לא בדיוק מגבר עם רצפת רעש ונקיון מאחוזי עיוות אופטימליים אבל לשלב ראשון תסתפק בו ואחכ תתקדם.

Pioneer TS-X150

פורסם
החלטתי ללכת על hsk165xl והזמנתי מיד ריינג תואם 3.5 אינצ , סאב es300 בתיבה פתוחה , עכשיו הדילמה היא כזאת יש לי מגבר jbl 75.4 )דגם הדיוטי פרי) כמדומני קראו לו פעם... הוא יספיק או לשדרג? מה דעתך הכללית , תודה על העזרה אדי.

לא ברורה לי הקומבינה הזאת במיוחד לאור העובדה

שיש סט 3 חלקים מאותה סידרה ה - HERTZ HSK163

מעבר לזה עם איזה קרוס בדיוק תחתוך את המידריינג.?

ועם איזה הגברה בדיוק.?

פורסם

למידריינג' אפשר לחתוך בHPF מהמגבר ואת הטוויטר עם קבל סטנדרטי של 3.3 עד 4.7 מיקרו פאראד

את הוופר אפשר לחתוך בHPF מהמגבר גם כן

גם המידריינג' וגם הוופר יכולים לנגן עד הרול אוף שלהם.

יחד עם זאת אכן - לרכוש סט שלושה חלקים עם קרוס פסיבי מותאם מראש היא אופציה עדיפה ואז פשוט להגביר אותם בגישורים על המגבר, יהיה די והותר כוח לסט.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...