Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז אחרי שרכשתי רכב שחור שנת 2011( מאזדה 6 פרימיום) הזמנתי גלייז של אוטוגילם , אוטם של מנזררנה פלסטלינה ועוד ווקס שחור של מגווירס , שטפתי ידנית ועבדתי בסדר הנכון - פלסטלינה (מדהים זה פעם ראשונה שעשיתי ופשוט מדהים להעביר את היד על הפח. פשוט כיף) אחרי זה ייבוש נוסף ואז מריחה של הגלייז.. הורדה של הגלייז , אחרי יום עוד שיכבה קלה של גלייז ומייד הורדתי-- מאזרנה פיאל השארתי 8 שעות והורדתי. לצערי את הווקס עוד לא יישמתי עקב חוסר זמן ומחלה ו שיגרה אז עברו שלושה שבועות מאז הפרויקט ועדיין לא שמתי ווקס! אבל אני בלי קשר לא כזה מרוצה לא קיבלתי את אפקט המראה הרטוב/המראה- הברק. בוודאי שהאוטו שחור ונראה עמוק אבל לא מראה רטוב שמו ששאלתי להגיע.. אני אנסה לשים את הווקס עכשיו ביום שבת, אז קודם כל זה בסדר ההמתנה הזאת? כמובן שהאוטו יעבור שטיפה ידנית קןדם עם מיסטר פינק ייבוש ואז מריחה אבל האם זה ישנה במשהו לדעתכם? ולנושא העיקרי- רציתי מאוד לעשות הכל לבד אבל קיבלתי הצעה מבנאדם שסומך עליו וראיתי עבודות שלו ומבטיח לי רכב מראה נעזוב את המחיר בצד השאלה אם אחרי כל מה שעשיתי יש אפשרות לעשות פוליש? פלסטלינה הוא לא צריך לעשות לי ואת האמת גם ווקס קניתי ויכול ליישם לבד! השאלה אם הגיוני אחרי שהאוטו גם עם אוטם וגם על גלייז ״ להרוס״ הכל ולעשות פוליש?? ואז אני אמשיך לבד בבית אחרי פוליש עם מכונה לישם גלייז ווקס לבד בבית? מקווה שהבנתם סליחה על החפירה

פורסם

בדרך כלל אחרי פלסטלינה רצוי לעשות פוליש עדין , הפלסטלינה מוסיפה סריטות קטנטנות .

חוץ מזה כנראה שהצבע לא במצב פרפקט עוד מלפני שקנית .

לדעתי היית צריך:

1) לשתוף את הרכב.

2) פלסטלינה

3) פוליש עדין - תלוי בכמות הסריטות

4) אוטם/גלייז/וקס מה שבא לך .

שלב 3 הוא הקריטי להוציא ברק גבוה מהלקה .

פורסם

אוקיי תודה על התשובה אך שאלתי הייתה מה לעשות עכשיו?

פוליש לא עשיתי כי אין לי את מכונת הפוליש ועשיתי את הגלייז המקום הפוליש,

עכשיו שהמצב ככה כדי לי ללכת לבנאדם שיעשה לי פוליש ווקס ויוריד לי את כל ההגנות ששמתי?

אולי את המראה רטוב והברק בגלל שלא עשיתי פוליש עם מכונה..

אנשים שמבינים ייעצו לי על ציפוי נאנו אבל זה אלפי שקלים

מה דעתכם? ללכת לפוליש ווקס?

• תוכן חדש...