Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מהנה וזריז עד 80,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בהמשך לדיון הקודם שלי, עשיתי חושבים עם עצמי והגעתי למסקנה שהפרש העלויות השנתי בין רכב זול ולא מהנה בעליל לרכב שיגרום לי הרבה כיף וחיוכים הוא לא מאוד גדול ומשהו שאני יכול לעמוד בו כרגע.

מחפש את עזרתכם בקניית רכב יד שנייה שהשימוש העיקרי שלו יהיה רגיל (נסיעה לעבודה, סידורים וכו') אך מדי פעם טיול לצפון או למסלולים שעוברים דרך נס הרים וכו'

מה בעצם אני מחפש?

רכב קטן וכיפי, שיהיה חסכוני אם אפשר כי נסיעה לעבודה וחזור הם כ 80 ק"מ ביום. אני לא לוחץ יותר מדי וכ"ס זה משהו שלא מאוד חשוב לי, With that being said אני חושב שיותר מ 8 שניות ל 100 ירגיש לי עצל.

כמובן שמראה חיצוני זה פאקטור - אבל זה אינדיבודואלי ולכן אין טעם להתייחס לזה בפוסט.

ברכב לא יסעו יותר משני אנשים לכל היותר.

לא ידני, עייפתי :roll:

אמינות וחסכון בדלק גם חשוב כמובן.

בדקתי את האבארט' 500, נהנתי לנהוג על הרכב, מאוד אהבתי את ההגה ואיך שהרכב זז, מבאס אותי קצת ה "בפנים" של הרכב - מרגיש לא מפואר בשיט ומצועצע. מחפש עוד רעיונות לקטנות שיעשו את העבודה בתקציב הזה.

נהגתי גם על מיני-קופר חדשה (נראה לי בגרסא סופר מאובזרת) וזה גם היה מאוד כיף.

תודה לכולם :-D

• תוכן חדש...