Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר תאונה אתמול וטוטאל לוסט של קשקאי 2011 - הוריי מחפשים רכב חדש (לכל יושבי הרכב שלום).

אבי מאוד מרוצה מכך שהקשקאי שמר על יושבי האוטו וחושב לקנות אחד חדש, אני לא בטוח כי זו בהכרח העסקה הטובה ביותר כיום.

אני אישית נוהג ב208 דיזל ולכן המלצתי על ה3008, אבי שמרן וטוען כי אין שמירת ערך ורוצה יפנית/ קוראנית.

זה מה אתם ממליצים?

הדרישה הבסיסית והחשובה ביותר היא הבטיחות לאחר מכן האמינות ושמירת הערך וכו׳.

מה העסקה הטובה ביותר כיום? מה קורה בעולם הג׳יפונים?

תקציב רגיל לקטגוריה, בכל מקרה יהיה במימון.

פורסם

לדעתי 3008 דיזל רמת גימוק אקטיב עגלה של רכב עשיתי נסיעית מבחן ביום שישי באחרון ויצאתי מאוכזב קשות וממש ציפיתי לרכב הזה.

קדג'אר דיזל ברמת גימור zen לדעתי עכי טוב ,בטיחותי מבוסס על פלטפורמה של קשקאי ,עכי חסכוני בקטגוריה,שקט ,נירא סולידי ,בתוספת תשלום ניתן לעשות אחריות ל 5 שנים על הכל ,הגה מצויין . אני בחרתי בו אישית

פורסם

אתה קורא ל3008 עגלה והנתון תאוצה שלו טוב מזה של הקדג'אר ב0.1 שניות.

זו כנראה רק התחושה שלך, מציע לפות"ש לנסות לפני.

רוצה קרוסאובר באמת זריז? סיאט אטקה יענה לך על השאלה ,החסרון העיקרי הוא רק שנתיים אחריות.

יפניות - מאזדה CX5 מחליף הוצג בקרוב, ראב 4 לדעתי לא מציע איזושהיא עדיפות , אאוטלנדר רק אם אתה צריך את השבעה מושבים .

קיה ספורטאז' 1.6 מציע הרבה מערכות בטיחות אקטיביות , יונדאי טוסון מקביל פחות.

פורסם

אני הייתי בודק גם את הנירו. חבילת אבזור בטיחותי מאוד מרשימה, הוא יהיה חסכוני מהמתחרים והמרווח הפנימי לא רע בכלל.

לגבי שמירת ערך, קשה לחזות.

החיסרון שלו הוא לוק פחות מוצלח משל הספורטאז' אבל כשלוקחים בחשבון את יחידת ההנעה לדעתי הוא מציע חבילה עדיפה.

פורסם

לפי הלוגיקה שלך, אם קניתי פעם גולף והרכב היה אמין ומוצלח, זה מה שכדאי לי לקנות עד סוף חיי? (או עד סוף שנות הנהיגה שלי בכל אופן...)

נשמע לי משעמם משהו...

פורסם

יש אנשים שהרכב משמש אותם לשינוע מנקודה א' לב' - ומבחינתם שיעמום הוא דבר מבורך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
יש אנשים שהרכב משמש אותם לשינוע מנקודה א' לב' - ומבחינתם שיעמום הוא דבר מבורך.

ה-3008 היא בהחלט יופי של אפשרות עבורם. אני ממליץ לך/להם לבדוק 3-5 רכבים בקטגוריה (זה שווה את זה כי בכל זאת, מדובר בסכום משמעותי וחבל לא לבדוק כמה מכוניות לפני קבלת החלטה).

לדעתי כדאי להם לבדוק את הנירו והספורטאז' של קיה, ה-3008 של פג'ו, ניסן קשקאי החדשה ולאחרונה אני גם קורא דברים טובים על הקאדגר של רנו.

פורסם
ה-3008 היא בהחלט יופי של אפשרות עבורם. אני ממליץ לך/להם לבדוק 3-5 רכבים בקטגוריה (זה שווה את זה כי בכל זאת, מדובר בסכום משמעותי וחבל לא לבדוק כמה מכוניות לפני קבלת החלטה).

לדעתי כדאי להם לבדוק את הנירו והספורטאז' של קיה, ה-3008 של פג'ו, ניסן קשקאי החדשה ולאחרונה אני גם קורא דברים טובים על הקאדגר של רנו.

הכל נכון מלבד שאת ה-3008 אם הבנתי נכון הם יראו באפריל או מאי במקרה הטוב (אשמח לתיקון) .

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

פתרון זול יחסית ומחוץ לעדר יהיה הסאנגיונג טיבולי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אתה קורא ל3008 עגלה והנתון תאוצה שלו טוב מזה של הקדג'אר ב0.1 שניות.

זו כנראה רק התחושה שלך, מציע לפות"ש לנסות לפני.

רוצה קרוסאובר באמת זריז? סיאט אטקה יענה לך על השאלה ,החסרון העיקרי הוא רק שנתיים אחריות.

יפניות - מאזדה CX5 מחליף הוצג בקרוב, ראב 4 לדעתי לא מציע איזושהיא עדיפות , אאוטלנדר רק אם אתה צריך את השבעה מושבים .

קיה ספורטאז' 1.6 מציע הרבה מערכות בטיחות אקטיביות , יונדאי טוסון מקביל פחות.

נתוני תאוצה ממש לא נשמעים לי חשובים למישהו בסוג הרכבים הזה. מצד שני לא מכיר דבר חשוב יותר ממערכות בטיחות מתקדמות ומצילות חיים אז הספורטאז׳ הכי נשמעת לי

פורסם

א' שים לב שהחלק הזה מופנה למי שרשם מעליי.

ב' הדרישה של פות"ש היא אכן לבטיחות במקום הראשון , אבל יש אנשים אחרים שישימו דגשים על דברים אחרים (אבזור, ביצועים , התנהגות( אפילו בסגמנט הזה ועוד) לפני הבטיחות.

פורסם

סוזוקי ויטארה ‚קיה נירו ‚ אמינות חסכוניות גבוהות ומכמו שאביך רוצה יפני או קוראני ‚ כמובן שמומלץ לבצע נסיעות מבחן .

http://lp.kia-israel.co.il/niro/?gclid=Cj0KEQiAnIPDBRC7t5zJs4uQu5UBEiQA7u5Ne5bIgXdvEVlX-pi7Pt0hbZ5n-ck9OTFIv5CdtgS74L4aAnmm8P8HAQ

http://www.suzuki.co.il/content/%D7%A1%D7%95%D7%96%D7%95%D7%A7%D7%99-%D7%95%D7%99%D7%98%D7%90%D7%A8%D7%94-suzuki-vitara

:fadein:
פורסם
אותי שלימדו שסוס מנצח לא מחליפים. אם הקשאקי הוכיחה את עצמה בזמן אמת, ייעץ לו שימשיך את הקשקאי.

1+ הדגם של המנוע 2000 מוצלח, (גילוי נאות אני נוהג על כזה שנת 2010 כבר שנה, וב"ה אין תלונות)

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...