Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא של בת הזוג שלי עברה תאונה קלה שנכנסו בה בצד של הנהג.

הבחור שנהג ניסה לברוח והיא לא נתנה לו וצילמה את מספר הרכב.

הוא נלחץ ועצר והביא לה מספר פלאפון מזויף היא התקשרה וגילתה שזה מזויף ואימתה אותו מולו. הוא לא רצה לתת לה פרטים חוץ ממספר פלאפון ושם שהתברר כמזויף. בפועל כרגע המספר לא עונה ורק מספר אחר של בעל הרכב ענה כמו ערס ואמר שהם לא מוכנים לשלם ואתחיל לחרטט.. השיחות מוקלטות והוא מודע לזה ואמרתי שהפנה למשטרה. בפועל מחר על הבוקר הולך להגיש תלונה מה עוד יש לעשות??

האם זה מילה שלו נגד מילה שלה ?

בפועל רק היא הייתה ברכב ומנגד ברכב שלו רק הוא היה.

יש לו רק צד ג האם כדי לערב ביטוחים למרוץ שיכול להיות שלמרות שנכמסו בנו נצטרך לשלם השתתפות עצמית???

פורסם

במצב שאתה מתאר לא רואה סיבה לערב את הביטוח .צריך להגיש

1. תלונה על ניסיון לברוח מזירת התאונה, על הגשת פרטים כוזבים, ולבקש מהמשטרה את כל הפרטים האמיתיים של בעל הרכב.

2. לקחת שמאי (רצוי פרטי) להערכת הנזק

3. להגיש תביעה בבית הדין לתביעות קטנות על הנזק + הוצאות שנגרמו (אבדן שעות/ימי עבודה בעקבות ההתייצבות למשפט למשל)

לא לפחד ממצב של מילה כנגד מילה, לפי התיאור של העבריין הזה הוא יפיל את עצמו ברגע שיפתח את הפה לפני השופט.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אפשר להעביר לפורום משפטי?

ועל הדרך לעשות גם הגהה, חטפתי נקע בעין.

פורסם

שיקר בנוגע לשם, שיקר בנוגע למספר נייד, אבל תעודת ביטוח הציג?

אני לא מבין.

משהוא פה ממש לא ברור.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה ממה שאני הצלחתי להבין ,הדבר היחידי שהנהג נתן זה מספר טלפון מזויף ושם מזויף ,בשום שלב הכותב לא רשם שהוא קיבל את הפרטים של הביטוח לכן הוא פונה למשטרה לצורך קבלת הפרטים.

פורסם

זה בדיוק מה שאני שואל, איך הוא יודע שיש לו רק צד ג?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אפשר להעביר לפורום משפטי?

ועל הדרך לעשות גם הגהה, חטפתי נקע בעין.

גם אני חטפתי.נורא.זו עברית בכלל?.

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
גם אני חטפתי.נורא.זו עברית בכלל?.

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ההערות שלכם מיותרות, ומכאיבות לא פחות.

פורסם

הבחור כתב: "תאונה קלה", לא בטוח שמשתלם כלכלית לתבוע את המקיף (השתתפות עצמית, ביטול הנחת היעדר תביעות וכו').

• תוכן חדש...