Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סורק obd מומלץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את הסורק מהאיביי/שיש לאנג'י וכן הוא עובד והכל. אבל אני מעדיף סורק שיכול לסרוק יותר תקלות שלא קשורות רק ל"צ'ק אינג'ן", ויכול לאפס תקלות.

אשמח להצעות.

תקציב עד 400 שקל, אם יש משהו שמספיק טוב בתקציב הזה בכלל.

פורסם

אני נמצא כרגע בהליכי מחקר על סורק של חברת Launch שנקרא EasyDiag. לאנצ' היא חברה שמתמחה בסורקים מקצועיים לרכב, וסורק ה EasyDiag נראה שמיועד יותר לחובבי הרכב ופחות לשימוש מקצועי במוסך.

הסורק עצמו עולה רק 40-50$, אבל הקאצ' הוא שיש צורך בקניית תוכנה לכל מותג רכב, וכל תוכנה כזו עולה 40$. מצד שני ב- 80$ אתה אמור לקבל סורק תקלות רציני ומקצועי שלא נופל ברמתו מסורק מקורי של יצרן הרכב, כולל דיאגנוזה של מערכות בטיחות שלא ניתנות לקריאה באמצעות סורק OBD פשוט.

אני לא ממליץ בשום צורה על סורק OBD אוניברסלי ב 10$ מאליאקספרס. אי אפשר לסמוך על הדיאגנוזה שלו.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)
אני נמצא כרגע בהליכי מחקר על סורק של חברת Launch שנקרא EasyDiag. לאנצ' היא חברה שמתמחה בסורקים מקצועיים לרכב, וסורק ה EasyDiag נראה שמיועד יותר לחובבי הרכב ופחות לשימוש מקצועי במוסך.

הסורק עצמו עולה רק 40-50$, אבל הקאצ' הוא שיש צורך בקניית תוכנה לכל מותג רכב, וכל תוכנה כזו עולה 40$. מצד שני ב- 80$ אתה אמור לקבל סורק תקלות רציני ומקצועי שלא נופל ברמתו מסורק מקורי של יצרן הרכב, כולל דיאגנוזה של מערכות בטיחות שלא ניתנות לקריאה באמצעות סורק OBD פשוט.

אני לא ממליץ בשום צורה על סורק OBD אוניברסלי ב 10$ מאליאקספרס. אי אפשר לסמוך על הדיאגנוזה שלו.

10$ זה הרבה לזולים.....

קניתי בזמנו גרסא 1.5, לא משתמש הרבה, אבל מאפס איתו בקביעות תקלה של זיהום אוויר, מנטר איתו מדי פעם טמפ' וכו'.

לדעתי מה שזה מנטר זה מנטר בסדר, סביר שיש דברים שזה לא....

לא חפרתי על זה יותר מדי.

הזולים הם זיוף של הצ'יפ המקורי, יש באתר שלהם רשימה של כאלה עם הצ'יפ המקורי.

נראה שמי שברשימה מקורי, אבל יש כאלה שלא ברשימה.

https://www.elmelectronics.com/help/obd/links/

עריכה אחרונה על ידי none77
פורסם

אני מחפש סורק אוניברסלי, משהו שיתאים כמעט לכל סוגי הרכב.

כן, משהו לחובב רכב. יש לי את הסורק הזול מאיביי? כמו שרשמתי בתחילץ השרשור. סה"כ זה חמוד, אבל אני מחפש משהו טיפה יותר מקצועי.

פורסם

ראיתי כמה סורקים של autel ושל launch.

הבנתי שהסורקים שלהם עד 200 שקל לא קוראים את המחשב אצל פיג'ו, רנו, סיאט ועוד כמה חברות.

לדוגמה Autel al 319

Launch creader v+

ועוד כמה דגמים.

למה זה ככה? הרי גם החברות האלה משתמשות בobd2, ועובדה שבדגמים מתקדמים יותר של החברות האלה יש התאמה לפיג'ו ושאר החברות האירופאיות.

פורסם

טוב הבנתי שהסורקים של LAUNCH לא תומכים בפיג'ו בתקציב שלי - לפי תגובת LAUNCH במייל.

איך הAUTEL AL519?

• תוכן חדש...