Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

מחפש רכב ללימודים, אני אעשה כנראה פחות מ10K בשנה, מסלול של קריות ~ חיפה.

מה שחשוב לי זו האמינות, אני מאוד דואג לרכב, רכב קודם כל שריקה הייתי קופץ למוסך, וגם מוציא על כך הרבה..

סה"כ מחפש אמינות, צריכה טובה (אפילו 1 ל 10 מספיק האמת, לא נוסע כלכך הרבה), וטיפולים זולים.

לא מחפש נוחות מטורפת, אין לי הרבה דרישות בפן הזה, גם לא שליטה מההגה וכל הגימיקים האלה.. רק שלא יראה כמו רכב משנות ה90. מעדיף מאוד אוטומט, יש אפשרות לידני אבל מעדיף אוטומט.

עוד התלבטות היא מאיפה לקנות, יד2 נראה לי מסובך, ואני גם באמצע סמסטר ולכן אין לי זמן להסתובב בין מוכרים ולקחת לבדיקה והכל. מצד שני, בכל מני מרגשים\ליסינג, קרוב לוודאי שרכב עבר התעללות.

היתרון בעיניי בליסינג זה שהמחיר יורד בגלל זה, ואולי זה יפריע לי במכירה, אבל אני מתכנן להחזיק את הרכב כמה שנים טובות ככה שזה יהיה שולי עוד 5 שנים לדוגמא.

הדגמים שמצאו חן בעיניי הם -

סוזוקי סוויפט

קיה פיקנטו

יונדאי i20

יש בעיות ידועות לאחד מהרכבים האלה? יש רכב דומה להם שנכנס בתקציב? והאם אתם יודעים איפה כדאי לחפש אחד כזה? תודה!

פורסם

דיהטסו סיריון. מזדה 2

איפה לחפש? פה בפורום, וביד2. לדעתי השקעת הזמן בקנייה מפרטי לא גדולה הרבה יותר מבמגרש (כי גם במגרש אתה עלול לקחת רכב לבדיקה ולגלות שהמרחק בין מה שיש למה שהובטח לא קטן), ולאנשים פרטיים אפשר להגיע גם בערב, מתי שהמגרש סגור.

אי אפשר להשוות רכב שטופל ונשמר לרכב שננהג בחוסר אכפתיות וטופל בצורה הזולה ובחלקים הזולים ביותר האפשריים. לא תמיד זה ככה, אבל לצערינו זה המצב היותר סביר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...