Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב לבעיה : מוזרה כאשר אני בעלייה עומד ועוזב את דוושת הבלם אז הברקס לא משתחרר (נורת ברקס אמצעית דולקת גם לאחר שעזבי דוושת בלם) האם זה תקין?מה הסיבה לכך ואיך אפשר לסדר את זה ?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

איזה אוטו זה והאם אחרי 2-3 שניות הוא כן משתחרר?

אם כן משתחרר, זו פעולה תקינה של מערכת עזר לזינוק בעליה, Hill holder.

פורסם

מדובר בקיה ריו 2014 , כן אחרי כמה שניות יש מצבים שזה משתחרר ויש מצבים שזה לא קורה ואם זה לא משתחרר אני לוחץ טיפה על דוושת גז ואז זה משתחרר.

לגבי מערכת hill holder לא נראה לי שהיא מותקנת בקיה ריו צריך לבדוק..

פורסם

אבל לא הגיוני שאתה עוזב דוושת בלם האור ברקס עדין נשאר דולק ..

פורסם

אבל ברגע שאתה עוזב דוושת בלם הברקסים אמורים להשתחרר וכמובן הנורת ברקס נכבית מה שלא קורה פה..

פורסם

שוב, כמו שהוסבר - קיימת אצלך מערכת עזר לזינוק בעלייה שמטרתה למנוע דירדור בעת עזיבת דוושת הברקס למספר שניות על מנת לתת את זמן ההיתארגנות לנהג לעבור למצב נסיעה. המערכת ניקראת HILL HOLDER. כאשר אתה עוזב את הברקס הנורה מבחינתה ממשיכה לדלוק כי הברקסים עדיין נעולים ולכן ברגע שהם מישתחררים גם הנורה ניכבית.

פורסם

https://youtu.be/_9efec0za8E

מצאתי הסבר על הhill holder בסרטון אמנם מופיע קיה ספורטאז` אבל זה בדיוק מה שאני תיארתי בקיה ריו. האישה לוחצת על הבלם כשהיא עומדת בעלייה וכאשר היא עוזבת את דוושת הבלם, האוטו עומד עם אורות ברקס דולקים ורק כשהיא לוחצת על דוושת גז אז זה משתחרר

• תוכן חדש...