Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההוי חברים לנשק וחברות גם,

בדרכי לסופר חכתה לי הפתעית בתיבת דואר בדמות דו"ח חנייה.

מכיוון שרבינו ישה אומר שאם זה לא דואר רשום זרוק לפח בדקתי את הדו"ח היטב היטב.

ויש עליו מספר: RR09708239105

בדקתי באתר של הדואר:

[h=3]מידע על פריט דואר רשום: RR09708239105[/h]דבר הדואר האמור התקבל למשלוח בתאריך 16/11/2016 באמצעות יחידת הדואר קופת בית מיון תל אביב אשר בתל אביב-יפו. דבר הדואר האמור נמסר ליעדו בתאריך 05/12/2016.

כיצד זה ייתכן? הדוור אפילו לא החתים אותי!

האם להוריד אבק מן האלמנה או בשמה הרישמי הגיליוטינה?? האם לשלוח לשם את הדוור? האם ניתן להאשים את הדואר בשיבוש מהלכי משפט? האם לשלוח תלונה על הדוור לדואר??

בברכה,

אוהד

פורסם

אם איני טועה, יש כלל שאומר כי דבר דואר רשום שנשלח ויש אישור על כך נחשב כאילו הגיע ליעדו/נלקח על ידי הנמען, לאחר 14 ימים

אם כן, אכלת אותה

אם לא, תקרא לסנצ'ו, תעלה על רוסיננטה, וקדימה! אלי בריקדות!

פורסם

יתכן שהדוור התעצל לפנות אליכם ולכן שם בתיבת דואר מבלי לפנות אליכם לחתימה.

יש כאן עניין לא תקין. ניתן לפנות לדואר בתלונה כנגד הדוור (אני בספק אם יעשו עם זה משהו, אבל אי אפשר לדעת)

פורסם

חלילה להרוס את הפרנסה של הדוור.

תראה את המועד האחרון לתשלום וחיש קל תשלם כמה ימים לפני כן.

מה תאריך העבירה?

האם עברה שנה?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מה תאריך העבירה?

האם עברה שנה?

לא עברה שנה בכל מקרה כוונתי להשפט.

שלחתי תלונה למנכ"ל הדואר (דרך האתר שלהם) אני פשוט מסרב לדבר עם פלבאים.

נראה מה יענה ואחליט הלאה.

אוהד

פורסם

שלחתי תלונה למנכ"ל הדואר (דרך האתר שלהם) אני פשוט מסרב לדבר עם פלבאים.

נראה מה יענה ואחליט הלאה.

אוהד

לא אהבתי my lord

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מה תאריך העבירה?

האם עברה שנה?

למה חלילה לפגוע בפרנסתו של הדוור? אם הדוור לא עושה את מלאכתו, משהו אמור להעיר לו על זה.

מקרה שהיה לי, קיבלתי דואר רשום הביתה, אשתי היתה בבית ומשהו צלצל באינטרקום, היא לא ענתה מדובר בחדר מדרגות פתוח ואף פעם אנחנו לא עונים באינטרקום. הדוור השאיר הודעה שעלי לגשת לסניף למשוך את המכתב. זה מעצבן, היות ואם הוא היה טורח ועושה את מלאכתו כפי שנדרש ממנו, הוא היה עולה הביתה ומוסר את המעטפה לאשתי. מה שיצא זה שהייתי אני צריך לגשת לסניף, לעמוד בתור ולקבל את המכתב, זמן מבוזבז שלא הייתי אמור לבזבז.

אם הדוור לא רוצה שיפגעו במקום עבודתו, שיעבוד כמו שנדרש ממנו ולא יגרום נזקים עקיפים לאזרחים תמימים.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• תוכן חדש...