Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פסילה טכנית של דו"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה לאחר שתפסו אותי על מהירות הסתכלתי שוב בדו"ח

אני זוכר שעל הממל"ז היה 81

והיא אמרה שיש סטייה של 5 קמ"ש ורשמה בכתב שנסעתי על 76 קמ"ש

אבל במקום שצריך לרשום על כמה הראה הממל"ז היא רשמה 86!!!!!

ובכתב יד-בשורות למטה היא רשמה בפירוש שהממל"ז הראה 81 ולאחר סטייה של 5

קמ"ש נסעתי על 76 קמ"ש

בקיצור היא התבלבלה....

אני יכול לנצל את זה לטובתי???

אם עורכי הדין בפורום יוכלו לענות זה יהיה נהדר...

תודה!

פורסם
אז ככה לאחר שתפסו אותי על מהירות הסתכלתי שוב בדו"ח

אני זוכר שעל הממל"ז היה 81

והיא אמרה שיש סטייה של 5 קמ"ש ורשמה בכתב שנסעתי על 76 קמ"ש

אבל במקום שצריך לרשום על כמה הראה הממל"ז היא רשמה 86!!!!!

ובכתב יד-בשורות למטה היא רשמה בפירוש שהממל"ז הראה 81 ולאחר סטייה של 5

קמ"ש נסעתי על 76 קמ"ש

בקיצור היא התבלבלה....

אני יכול לנצל את זה לטובתי???

אם עורכי הדין בפורום יוכלו לענות זה יהיה נהדר...

תודה!

הנה עוד "גבר" שלוקח אחריות על המעשים שלו ...

נסעת מעל המהירות המותרת (ועוד בעיר!!!) במודע אז לפחות תשא בתוצאות. תפסיק לנסות למצוא דרכים לברוח מהדו"ח הזה, הוא מוצדק והוא מגיע לך. במקום להעסיק את עצמך ב"איך לבטל את הדוח" כדאי שתתחיל להעסיק את עצמך ב"איך לסוע בעיר במהירות מותרת". נמאס כבר שכל שני וחמישי פותחים פה ת'רד על "איך לבטל דו"ח כי השוטרת רשמה שהאוטו שחור אבל הוא בצבע סגול חציל" !!!!!

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא ניראה לי, כתוב שממל"ז הראה 81, אז אין על מה להתווכח ובאמת תתחיל לנסוע כמו בן אדם בעיר.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

לשחר ,

תנסה לפנות לפורומים כמו SPEEDTRAPS.CO.IL או אחרים ( אני זוכר שיש עוד כמה , רק לא זוכר את השמות ... ) , תפתח שם ת'רד ואני בטוח שתקבל תשובות ענייניות .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
הנה עוד "גבר" שלוקח אחריות על המעשים שלו ...

נסעת מעל המהירות המותרת (ועוד בעיר!!!) במודע אז לפחות תשא בתוצאות. תפסיק לנסות למצוא דרכים לברוח מהדו"ח הזה, הוא מוצדק והוא מגיע לך. במקום להעסיק את עצמך ב"איך לבטל את הדוח" כדאי שתתחיל להעסיק את עצמך ב"איך לסוע בעיר במהירות מותרת". נמאס כבר שכל שני וחמישי פותחים פה ת'רד על "איך לבטל דו"ח כי השוטרת רשמה שהאוטו שחור אבל הוא בצבע סגול חציל" !!!!!

מה שיש לי להגיד לך על זה הוא ש:

על כל דו"ח מוצדק כמו במקרה עסקינן, יש שני דו"חות לא מוצדקים!

זה שהדו"ח מוצדק לא אומר שאם יש אפשרות לבטל אותו על טעות טכנית לא צריך לנסות לעשות זאת. ממתי הפכנו ליפי נפש עם מוסר גבוה וצדק פנימי גובר על הכל?

אפילו אם היינו כאלו, לא ככה צריך "לטפל" בדו"חות משטרה/עיריה. כל המרבה בביטול דו"חות כאלו הרי זה משובח!

בקשר לביטול של הדו"ח של blue-r: לצערי בשורות איוב בפי, עצם הטעות שלה לא תעזור לך כי כך או כך היא רשמה מהירות שאינה חוקית בתוך העיר. הרי מותר שם לנסוע 50 קמ"ש, מה זה משנה אם נסעת 86 או 81? בכל אופן זה הרבה מעל המותר.

בכל אופן השוטרת "הענישה" אותך לפי המהירות הנמוכה ונתנה לך ברירת קנס ולא זימון לדין, אז זה לא ממש משנה וגם אם היא היתה תופסת אותך על 70 זה היה אותו עונש.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תשא (ותיסע) באחריות ,זה לא חוכמה לעשות שטויות ואחר"כ לבכות .

אני בצבא סגרתי 35 על מהירות למרות שפיניתי פצוע(פתח ת'ראש בכדורגל) לסורוקה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
, מה זה משנה אם נסעת 86 או 81? בכל אופן זה הרבה מעל המותר.

זה משנה מאוד מבחינת החוק!!!!

במידה ותפסו אותו על 86 ולא על 81 הרישיון היה נשלל לו במקום והוא היה צריך ללכת לקצין משטרה בשביל לקבל אותו בחזרה או לקבל שלילה מינהלתית (תלוי בסיטואציה) ומשפט לאחר זמן מה.

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם
מה שיש לי להגיד לך על זה הוא ש:

על כל דו"ח מוצדק כמו במקרה עסקינן, יש שני דו"חות לא מוצדקים!

זה שהדו"ח מוצדק לא אומר שאם יש אפשרות לבטל אותו על טעות טכנית לא צריך לנסות לעשות זאת. ממתי הפכנו ליפי נפש עם מוסר גבוה וצדק פנימי גובר על הכל?

אפילו אם היינו כאלו, לא ככה צריך "לטפל" בדו"חות משטרה/עיריה. כל המרבה בביטול דו"חות כאלו הרי זה משובח!

בקשר לביטול של הדו"ח של blue-r: לצערי בשורות איוב בפי, עצם הטעות שלה לא תעזור לך כי כך או כך היא רשמה מהירות שאינה חוקית בתוך העיר. הרי מותר שם לנסוע 50 קמ"ש, מה זה משנה אם נסעת 86 או 81? בכל אופן זה הרבה מעל המותר.

בכל אופן השוטרת "הענישה" אותך לפי המהירות הנמוכה ונתנה לך ברירת קנס ולא זימון לדין, אז זה לא ממש משנה וגם אם היא היתה תופסת אותך על 70 זה היה אותו עונש.

מצטער כספר אבל אני לא מסכים אתך. אני לא הייתי קופץ כ"כ מהר אם לא הייתי מכיר את המקום שבו הוא נתפס. מדובר במקום מאוד מסוכן שקופצים בו לכביש הרבה אנשים. במקרה הנ"ל נסיעה ב-50 קמ"ש מתאימה לתנאי הכביש !!!

אני מסכים שיש מקומות שאפשר בהם לסוע יותר מ-50 קמ"ש ואני גם מסכים שיש מקומות ממש מטופשים שבהם משטרת התנועה מחליטה לאכוף, אבל במקרה הזה אני מברך אותם ומקווה שבעתיד נשמע על מקומות חיוניים נוספים שבהם משטרת התנועה אוכפת ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לענייננו... שום דבר לא מבטל דו"ח אוטומטית, את הביטול של הדוח יש לעשות בחכמה. כלל ראשון, ברגע שהודת באשמה, אתה אשם, גם אם יש טעות בדוח. לדעתי, הסיכויים לביטול דו"ח במקרה הזה הם קלושים.

dirty old man

need love too

פורסם
זה משנה מאוד מבחינת החוק!!!!

במידה ותפסו אותו על 86 ולא על 81 הרישיון היה נשלל לו במקום והוא היה צריך ללכת לקצין משטרה בשביל לקבל אותו בחזרה או לקבל שלילה מינהלתית (תלוי בסיטואציה) ומשפט לאחר זמן מה.

תגיד אתה אמיתי? קראת את השתלשלות הארועים מההודעה המקורית?

ל-blue-r לא שללו את הרשיון ולא נעליים, נתנו לו דו"ח (ברירת קנס) ולכן זה כבר ממש לא משנה איזו מהירות רשומה בדו"ח כי את העונש הוא כבר קיבל לפי המהירות הנמוכה.

redroze, אני מכיר את האזור שבו הוא נתפס (לפי מה שהבנתי מדובר בתחנת דלק "פז" מול מלון מלון "דויד אינטרקונטיננטל" או אם תרצו מול ה"פאצ'ה" בערך).

באזור הזה נסעתי כל יום בתקופת הצבא ואני עדיין עובר שם פה ושם, אף פעם לא נסעתי שם 50 קמ"ש אלא יותר, בערך 65-75 קמ"ש. מדובר בכביש פתוח עם 3 מסלולים כאשר בין המסלולים מפריד אי תנועה "בנוי" (צמחיה על בטונדה). ההסתברות להולכי רגל חוצים שם נמוך יחסית.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...