Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

התחלתי להתעניין בלהתקין עצמאית מערכת אבטחה לבית, אחרי שכבר קראתי ופחות או יותר הבנתי מה נדרש, אני רוצה לשמוע חוות דעת על ההחלטות שקיבלתי לפני שאני רוכש את החלקים.

אז ככה,

המצלמה שנסגרתי עליה היא DS-2CD2032-I Hikvision כנראה שבתור התחלה אני אמקם 4 מצלמות ובעתיד נראה מה יהיה.

המצלמות יתחברו לסוויץ POE 8 ports והוא יתחבר למחשב יעודי [יש דרישות מינימליות בשביל זה או שכל i3 יעשה את העבודה?] בשביל המערכת הזאת עם HD 2TB שגם כן מיועד להקלטות.

כמובן שהכל יהיה עם כבל CAT6.

עכשיו אשמח לקבל חוות דעת על הציוד, אם יש לכם הערות\הארות אני פתוח להצעות ושינויים.

* הסיבה שאני הולך על מחשב ולא על NVR היא כי אלה ההמלצות שקיבלתי מאנשים בעיקר בגלל העובדה שאני לא אהיה כבול לתוכנה של ה NVR אלא אני יוכל לבחור איזה תוכנה שאני רוצה במחשב.

אם יש יתרונות בולטים ל NVR על פני מחשב אשמח לשמוע [מעבר למחיר]

עריכה אחרונה על ידי ROEi1
פורסם

(במקום לעזור לך, אני אחפור לך קצת, כי נראה לי שהגאדג'ט הזה הולך למצוא חן בעיני. אני מקווה שלא תכעס :-P)

במצלמה כזו, שמחוברת לרשת, יש אפשרות שזו תהיה הרשת שמשמשת את הבית לצרכי תקשורת מחשבים "רגילה" או שיש לכך חסרונות וצריך להקים רשת פרטית, נפרדת למצלמות?

מה החסרונות שלה לעומת מצלמות שמחוברות למקליט בקואקס?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אז זהו שאני לא כל כך בקיא בפרטים ובגלל זה אני בא להתייעץ פה, ממה שהבנתי המערכת בנויה בצורה הבאה:

מצלמות IP מתחברות בעזרת כבל רשת CAT6 > סוויץ POE שממנו יוצא כבל רשת CAT6 > למחשב.

עד פה קיבלת מערכת סגורה בלי יציאה לאינטרנט, ההיגיון שלי אומר שכדי להעביר אינטרנט לאותו מחשב [בשביל לאפשר צפייה מרחוק] צריך לחבר את המודם שלי לסוויץ של המצלמות וככה יתאפשר חיבור אינטרנט.

לעומת מצלמות אנלוגיות אין לה חסרונות...היא הרבה יותר טובה מבחינת איכות, ההבדל הוא במחיר.

פורסם (נערך)

בדיוק התקנתי מערכות חדשות בבית (מחשב) ובעסק (nvr - 7732NI-I4) מבוססת hikvision.

לגבי nvr או מחשב - כל הפונקציות שיש בnvr יש גם בתוכנה של hikvision לווינדוס/לינוקס, ככה שמבחינה זו אתה לא מפסיד כלום. כמובן שכמו שאמרת אתה יכול גם להשתמש בתוכנות צד ג.

בעיקרון הnvr יותר פשוט להתקנה, ממש plug n play, בעוד המחשב דורש קצת התעסקויות, הפעלת המצלמות, הקמת שרת אחסון ועוד. יש גם מכשירים משולבי סוויטץ'.

לגבי המחשב - כל מחשב הכי פשוט יעשה את העבודה. ליתר ביטחון מומלץ להתקין hdd ייעודי - wd סגול או seagate המקביל. הפרש המחירים לא בשמיים.

לגבי מצלמות, אצלי זאת מערכת גדולה (20 מצלמות כרגע) עם מישמש של מספר דגמים לייעודים שונים, אבל מותקנות 4 מצלמות DS-2CD2042WD-I שעושות עבודה מצוינת. בהפרש המחירים הזעום בסין שווה ללכת על הרזולוציות הגבוהות.

לגבי רשת נפרדת, כל עוד לא מדובר במספר רב של מצלמות אין שום צורך. כל מצלמה 4-8 mb/s נניח. גם ציוד ביתי אוכל את זה בקלות בלי לפגוע בשאר המשתמשים.

חסרונות? אין. חוץ מהמחיר, אבל גם זה כבר די סגר את הפער. מצלמות ip לא דורשות עיבוד מרכזי במחשב המקליט, הן מעבדות את התמונה כבר במצלמה ושולחות רק את הקובץ לאחסון. בנוסף מושפעות הרבה פחות מהפרעות - החיבור למחשב/nvr הוא דיגיטלי לחלוטין.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי pedelt

Aprilia Shiver 750

פורסם

האמת היא שחשבתי ללכת על ה DS-2CD2042WD-I פשוט ההפרשה בינה לבין ה DS-2CD2032-I הוא קרוב ל 25$ שזה כרגע די משמעותי לי.

בכמה קנית את ה DS-2CD2042WD-I?

האמת היא שככל שאני חושב על זה יותר...אני שוקל ללכת על NVR, גם מבחינת התקנה שכמו שאתה אומר - זה PLUG AND PLAY בלי התעסקויות ולשבור את הראש וגם זה יחסוך לי המון כסף ומקום שאני אצטרך להשקיע על מחשב.

פורסם

100usd

עוד עניין, תוודא שאתה מזמין גרסאות us/global ולא גרסא סינית (יש הפרש במחיר כמובן)

אמנם עם קומבינה הם מסדרים תפריטים באנגלית, אבל אי אפשר לעדכן קושחה, והosd בצילום עדיין בסינית.

Aprilia Shiver 750

פורסם

בינתיים הזמנתי אחת שהיא כמו שתיארת, לא ניתנת לעדכון אבל עם תפריט באנגלית, אני אחבר אותה אבדוק ואם אני אהיה מרוצה אז אני אזמין את השאר.

אתה יכול לשתף את הלינק\מוכר שממנו קנית את המצלמות?

פורסם

תחפש hisecu store באליאקס.

הייתה לי שם הנחה די משמעותית (ומשלוח dhl בחינם) בגלל הכמות

Aprilia Shiver 750

פורסם

3 מצלמות שהוזמנו הביתה בדואר רשום הגיעו בלי שום בעיה.

המצלמות שהוזמנו לעסק עברו בצורה המקובלת עם אישור משרד התמ"ת ותשלום מס.

Aprilia Shiver 750

פורסם

2cd2542fwd-iws

2cd2042wd-i

צילום ברמה מאוד גבוה גם בחושך מוחלט.

אגב בבית הם מחוברות לשנאים שקניתי ב20 ש"ח בksp ולא בPOE

Aprilia Shiver 750

פורסם

אשמח לדעת באיזה ציוד אתם משתמשים, מה איכויות הצילום (אפילו בפרטי) ומה זמן ההובלה וכו', נשמע מעניין.

אני בודק באתר שלהם אם יש להם גרסאות בחיבור קווי רגיל, לא רשת.

פורסם

אתה יכול לחפש את הדגמים שרשמנו, מה שאני לוקח זה 3 מגה פיקסל לעומת מה pedelt לקח שהיא 4 מגה פיקסל.

אלה מצלמות IP שאישית לא חושב שיש לך מה לחפש בטכנולוגיה אנלוגית במחירים האלה.

עכשיו אתה צריך לחבר אותן ל DVR ופה נגמר הסיפור בעצם.

אני לא יודע אם במערכת אנלוגית אפשר לבחור אם לחבר ל DVR או למחשב.

פורסם (נערך)

יש היום מצלמות MP בחיבור הישן (BNC)

תשתית זולה. ואמינה (יחסית)

לגבי שנאי. החיסרון של שנאים עצמאים שברגע שיש הפסקת חשמל. המצלמות נופלות.

במידה ואתה נותן הזנה ממקור מתח יחיד. אתה יכול לחבר לפני אל פסק (או שנאי מגובה)

ואז גם במידה ויש הפסקת חשמל המערכת תמשיך להקליט. (כמובן. תלוי באל פסק שלך)

לגבי DVR (אנלוגי) NVR (רשת) משולב (רשת + אנלוגי) וטורבו (מצלמות MP בחיבור BNC)

צריך לדעת בדיוק מה אתה מזמין. ומה אתה מתכנן להיות מערכת ההקלטה.

עריכה אחרונה על ידי Soundman

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...