Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה.

נכון להיום כל בור קטן בו אני עובר עם הרכב, נשמע צליל של ברזל שנחבט בברזל(עדין יש לציין אך שומעים אותו היטב).

לאחר סיבוב קצר עם המוסכניק, בדקנו אם כאשר בולמים הרעש נעלם ואכן בלחיצה חזקה אין רעש.

נאמר לי כי כנראה קיים חופש בקאליפר ואין מה לעשות מלבד להחליף את הקאליפרים וציין כי זו בעיה "קוסמטית" בלבד.

הרעש נשמע כאילו לרפידות יש מעט חופש.

הייתי מעוניין לשמוע אם יש פתרון לבעיה מלבד מה שהוצע על ידיו.

יש לציין כי נבדקו מכלולי הפרונט ולא נמצא גורם העלול ליצור את הרעש וכי הוחלפו רפידות וברקסים (הוחלף ללא קשר והרעש היה עוד קודם לכן.)

פורסם

לא הייתי קורא לחופש בקליפרים בעיה קוסמטית

בדוק את הפינים המובילים, או גורם אחר שיכול להעיד על התופעה

אם קיים חופש שאינו תקין, הייתי פועל לתיקון הבעיה.

Sent from my D5803 using Tapatalk

M-TECH E46

פורסם

אם היה מגיע פקח של משרד התחבורה למוסכניק שלך , הרשיון שלו היה נשלל !

תבדוק את המגן אבק בגלגלים אם נוגע במשהו / רופפים , כנ״ל גם לגבי מגני האגזוז .

אם לא מצאת , תחפש סימנים של שחיקת מתכת באיזור שממנו נשמע הרעש ..

פורסם

אם היה חופש באקליפרים היית שומע זאת בכל נגיעה על הברקס וכניראה לא שם הבעיה. גש לשמוע חוות דעת נוספת. באיזה רכב מדובר ומהיכן אתה שנפנה אותך למישהו מומלץ?

פורסם

היה לי את זה ברכב הקודם.

ההבדל היחידי היה שלקח לי חצי שנה לעלות מאיפה זה הגיע.

בכל אופן, התסמינים שלך נשמעים זהים לאלו שלי.

לבסוף החלפתי רפידות והבעיה נעלמה.

יש מקומות ברשת שטוענים שהוצאת הרפידות הנוכחיות, מריחה מחודשת שלהם בגריז הייעודי (בחלקם האחורי) והחזרתם פותרת גם היא את הבעיה.

פורסם

לפי דעתי תבדוק את הנאבות ימין ושמאל.

בשביל לבדוק אותם צריך:

תרים את הרכב על ליפט ותתחיל לנסוע באוויר, שמשהו למטה יסתכל אם הגלגלים סימטריים ומסתובבים זהה בלי עיוותים.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

היום קפצתי להחליף שמן גיר ולאחר סיבוב נוסף איתו הוא חזר ואמר שהרעש נובע מחופש בפינים ואין מה לעשות מלבד להחליף קאליפר.

שאלתי מה לגבי למרוח איזשהו חומר THREADLOCKER, אך הוא אמר שלאחר מכן יהיה בלתי אפשרי לשחרר(נשמע לי קצת מוגזם).

הוא ציין כי אין הדבר רציני וזה רק אני עם חוש שמיעה מפותח שכזה, וכי אם הדבר היה מהווה סיכון הוא אינו היה מאפשר לי לנסוע.

אבא שלי שגר בחול ציין כי פתרון אחד הוא לעטוף את הפין בשכבה דקה של איזולירבנד.

מה לדעתכם כדאי לעשות?

פורסם
היום קפצתי להחליף שמן גיר ולאחר סיבוב נוסף איתו הוא חזר ואמר שהרעש נובע מחופש בפינים ואין מה לעשות מלבד להחליף קאליפר.

שאלתי מה לגבי למרוח איזשהו חומר THREADLOCKER, אך הוא אמר שלאחר מכן יהיה בלתי אפשרי לשחרר(נשמע לי קצת מוגזם).

הוא ציין כי אין הדבר רציני וזה רק אני עם חוש שמיעה מפותח שכזה, וכי אם הדבר היה מהווה סיכון הוא אינו היה מאפשר לי לנסוע.

אבא שלי שגר בחול ציין כי פתרון אחד הוא לעטוף את הפין בשכבה דקה של איזולירבנד.

מה לדעתכם כדאי לעשות?

מישהו?

• תוכן חדש...