Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

6 מיליארד שקל על צוללות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה"קונספירציה" שהוא מדבר עליה היא לגבי התגובה של אחד החברים לפיה ראש הממשלה הדיח את שר הביטחון מכיוון שהוא שם לו ברקס על הקומבינה, והכניס במקומו אדם אחר - ליברמן - שיכנס איתו חצי חצי.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Aprilia Shiver 750

• תגובות 176
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

מתי פעם אחרונה היה לך פה ראש ממשלה - לא משנה אם משמאל או מימין - שלא היה חשוד בפלילים?[...]אם נלך מספיק אחורה, אז נזכר שבן גוריון אולי לא היה מושחת, אבל לא היסס להשתמש במנגנוני הבטחון, כדי לרגל נגד המתחרים שלו.

מתחרים? אני בטוח שאתה זוכר שבתקופת בן גוריון רק מפלגה אחת יכלה להיבחר לשלטון בכל שנה...המפלגה שלו.

במונחים של היום, דיקטטורה זה גם סוג של פלילים....:wink:

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
אבל למה תאוריות קונספירציה למה?

מתי פעם אחרונה היה לך פה ראש ממשלה - לא משנה אם משמאל או מימין - שלא היה חשוד בפלילים?

אחד יושב בכלא. בן של אחר היה בכלא (או שעדיין שם?), ואחיו כיכב ב3-4 פרשיות שונות, בהן בחר לשמור על זכות השתיקה.

עם בוז׳י, לכאורה כמובן, היה סיפור דומה גם. גם עם ברק.

אם נלך מספיק אחורה, אז נזכר שבן גוריון אולי לא היה מושחת, אבל לא היסס להשתמש במנגנוני הבטחון, כדי לרגל נגד המתחרים שלו.

אם יורדים קצת יותר למטה - מקבלים רשימה די יפה של שרים וחברי כנסת בהווה ובעבר, שישבו או יושבים בכלא או נמצאים תחת חקירה.

אם הולכים עוד יותר למטה - מקבלים מנכלים ובכירים במשק, כמו אלכס ויז׳ניצר שנעצר בחשד לשוחד (אין לי מושג אם הוא עדיין בכלא), חברו של לפיד אורי שני, שכיכב באיזו פרשה מלוכלכת בעבר גם כן, רמטכלים ומי בעצם לא?

לא כ"כ הבנתי מה אתה רוצה להגיד בזה, ואיך זה קשור לצוללות. כידוע לך אני לא ממגיני ביבי ואני בכלל בדעה שאתה חייב להיות מושחת בשביל להיות פוליטיקאי ועדיין, במקרה הזה אין שום הוכחה, ולו הקלה ביותר, שהייתה שם שחיתות. מה שיש כאן זה מוב PR מדהים - לקחו רה"מ שנהנים לבקר אותו, שהתקשורת מוכוונת כנגדו מזה שנים רבות, האשימו אותו בשחיתות בנושא שלאף אחד אין שום כלי לבדוק אותו - וכולם נהנים. יש סטטוסים בפייסוש ובאינסטוש, יש כותרות מפוצצות (עם אפס מלל תומך) בטמקא - הכל הולך. המהלך מעולה מבחינת מי שהזמין אותו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

פעם היה יהודי יקר קראו לו יוסף שפריצק היה יו"ר הכנסת ( כן זה שעליו יש רחובות בישראל פה ופה ופה )

יום אחד בא אליו חבר כנסת ( לא נכתב מאיזו מפלגה ) שעמד לדין פלילי עקב שחיתות ואמר לו בשמחה יצאתי זכאי.

ענה לו שפרינצק

אני מעולם לא יצאתי זכאי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

2. הצוללות יעזרו בהגנה על אסדות הגז הישראליות - ששוות הרבה יותר מ6 מיליאד

שום צוללת לא תגן על שום אסדת נפט, זה שטויות.

זה כמו לשלוח את סיירת מטכל להיות ש.גימלים בקריה, או להחליט שמהיום, 24/7 יש טייסת F-16 באויר מעל הקריה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יעלון קיבל בעיטה בתחת כי קרא לקצינים בצה"ל להביע את עמדותיהם במידה ואלה לא עומדות בקנה אחד עם עמדת הדרג המדיני.

אני הייתי רק בורג פצפון בצה"ל, אבל גם כחייל ובמיוחד כקצין, זכור לי שלא פעם הדגישו לנו שאת הדעות שלנו בענייני פוליטיקה נשמור לעצמנו, תפקידנו כצבא ישראל הינו לספק לדרג המדיני תמונת מצב אמינה בענייני בטחון ולפעול בהתאם ועל פי החלטות הדרג המדיני.

הוזהרנו בצורה שאינה משתמעת לשני פנים פן ננהג אחרת.

כשבוגי קרא לקצינים להביע את דעתם בעניינים מדיניים, הוא נהג אחרת וחמור מכך, קרא לבכירי הצבא לנהוג בצורה דומה.

זו אחלה דרך פוטנציאלית להתחיל הפיכה צבאית.

וכאילו לא אמר מספיק, שניה אחרי שקיבל בעיטה מוצדקת בתחת- פתח את הפה ללא שום רסן, כאילו שכח שמתוקף תפקידו כשר הבטחון לשעבר מצופה ממנו לנהוג באחריות עם מידע רגיש.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)
יעלון קיבל בעיטה בתחת כי קרא לקצינים בצה"ל להביע את עמדותיהם במידה ואלה לא עומדות בקנה אחד עם עמדת הדרג המדיני.

אני הייתי רק בורג פצפון בצה"ל, אבל גם כחייל ובמיוחד כקצין, זכור לי שלא פעם הדגישו לנו שאת הדעות שלנו בענייני פוליטיקה נשמור לעצמנו, תפקידנו כצבא ישראל הינו לספק לדרג המדיני תמונת מצב אמינה בענייני בטחון ולפעול בהתאם ועל פי החלטות הדרג המדיני.

הוזהרנו בצורה שאינה משתמעת לשני פנים פן ננהג אחרת.

כשבוגי קרא לקצינים להביע את דעתם בעניינים מדיניים, הוא נהג אחרת וחמור מכך, קרא לבכירי הצבא לנהוג בצורה דומה.

זו אחלה דרך פוטנציאלית להתחיל הפיכה צבאית.

כל אחד יכול להגיד כל דבר, חוץ מדברי דיבה או הסתה פרופר.

בכל מקום.

בכל זמן.

פורסם

ממש לא. כל אזרח יכול. קצין תפקידו למלא פקודות ממפקדיו ולחלק פקודות לפקודיו (כל עוד הן לא בלתי חוקיות בעליל) ו-to shut the fuck up.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

הזכות להביע דעה אינה זכות אזרחית אלא זכות אדם.

יש הבדל בין קצין שמביע את דעותיו, לבין קצין שמנחיל את הדעות הללו לפקודיו (אם ישנם כאלו) או אפילו פועל לפיהן בעצמו.

בתפקידים ה״שכלתניים״ במטה עמדה לרשותנו הפריבילגיה לפרסם פרסומי דעה אישית (ובשנים האחרונות - להגיב בכתב על פרסומים רשמיים) שעמדו בניגוד לדעות מפקדינו. כל שכן הותר לנו לדבר.

פורסם
כל אחד יכול להגיד כל דבר, חוץ מדברי דיבה או הסתה פרופר.

בכל מקום.

בכל זמן.

לא בצה"ל.

פקודת מטכ"ל 33.0116 קובעת בפירוש, בין השאר, כי:

- במחנות הצבא ובמתקנים צבאיים אסורה כל פעילות, הנושאת אופי מפלגתי או מדיני.

- חייל לא יתבטא בפומבי, בעל פה או בכתב, בכל שאלה מפלגתית.

- חייל לא יטול חלק בכל הפגנה וכן בכל תהלוכה או מצעד, הנערכים על ידי רשות שאינה צבאית.

- חייל לא יתבטא בפומבי, בעל פה או בכתב, בנושאים מדיניים או צבאיים, אלא אם כן הוסמך לעשות כן על ידי הרמטכ"ל, על ידי ראש אכ"א או על ידי דובר צה"ל.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

הצבא, או לפחות המטה שלו, עובר תהליכי נורמליזציה מרחיקי לכת ואם תביע את דעתך האישית בשיחת חולין במסדרון (או אפילו במעמד יותר רשמי כמו בפורום ראשי מדורים) אף אחד לא יגיד לך כלום. וטוב שכך.

פורסם

לנו בתפקידים ה"שכלתניים" במטה לא עמדה שום רשות להביע דעה פוליטית בפומבי (בכל צורה שהיא), ובאופן עקבי הפקודה (שציין שוגיפלקס) נאכפה על ידי קצינים ונגדים.

אך מה זה באמת משנה? מהרגע שהמדים מוחלפים בבגדים אזרחיים ויוצאים מהבסיס, הסנוניות היו מתעופפות לכל עבר.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
הצבא, או לפחות המטה שלו, עובר תהליכי נורמליזציה מרחיקי לכת ואם תביע את דעתך האישית בשיחת חולין במסדרון (או אפילו במעמד יותר רשמי כמו בפורום ראשי מדורים) אף אחד לא יגיד לך כלום. וטוב שכך.

לגבי מסדרון - כנראה שאתה צודק.

לגבי פורום - זה מאוד תלוי באנשים מהם מורכב הפורום. כנראה ששפר מזלך בעניין הזה. אצלי זה לא היה המקרה.

• תוכן חדש...