Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש יונדאי I30 האצ'בק לרכישה ואני מנסה להתרכז בשנתון ובחודש עלייה לכביש שהגיע עם מערכת מולטימדיה מקורית מהיצרן.

האם משהו יודע מאיזה חודש ושנה הרכבים הללו נמכרים בארץ עם מולטימדיה?

מדובר על דגם INSPIRE 1.6.

אני מחפש שנת 2013 וממה שראיתי ביד 2 כל הסגמנטים מחודש עלייה לכביש של 11/2013 מגיעות עם מערכת מולטימדיה (אני מאמין שמקורית) יחד עם זאת ראיתי כמה שבחודש מרץ - מאי אשר מגיעות עם ובלי ואני לא כל כך מצליח להבין ממתי הן שווקו עם מערכת מולטימדיה, אשמח אם משהו יאיר את עייני.

פורסם

למיטב זכרוני במספר חודשים ראשונים שהרכב שווק בארץ, הוא היה ללא מוחטימדיה. לאחר מכן, במהלך 2013 היבואן התקין בארץ מולטימדיה סינית, לא משהוא ממש איכותי.

פורסם

לי יש רכב משנתון 2009 ובהכל שנתוני ייצור הרכב יש מערכת מובנית של הרכב .לא יודע אם מכנים זאת מולטימדיה או לא.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

×
×
  • תוכן חדש...