Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לפני 3 שנים אחי ריסק את הרכב של אבא שלי (יונדאי אקסנט 1996, הרכב הורד מהכביש כמובן) במעקה בטיחות, המעקה בטיחות היה כמה מטרים לפני תחנת אוטובוס.

היום הגיע מכתב תביעה שדורש תשלום פיצוי על הנזקים (שתוקנו על ידי בעלי התשתית, סך של 3600 שקלים, שכר טרחת עורך דין, שוטר וכו' העלו את הקנס ל4000 שקלים)

השאלה שלי למה לא יצרו קשר אפילו לא בצורה הכי קטנה שיש מאז אותו ארוע? לפני 3 שנים אני מזכיר, הם יכולים לתבוע את אבא שלי מבחינה חוקית אחרי 3 שנים של שקט מוחלט בנושא?

פורסם

תשובה לא נכונה

לרשות יש זמן לתבוע תוך 7 שנים מיום קרות האירוע.

הביטוח שלך יכסה את התביעה.

3 שנים זה הזמן בו אתה המבוטח יכול לתבוע את חברת הביטוח על הנזקים שנגרמו לך, ואילו כאן זה נזקי צד ג' וכאמור כל עוד לא התיישנה תביעת צד ג' לא מתיישנת הזכות שלך לפנות לחברת הביטוח.

סייג להתיישנות

70. בביטוח אחריות, התביעה לתגמולי ביטוח אינה מתיישנת כל עוד לא התיישנה תביעת הצד השלישי נגד המבוטח.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אכן כן

לפני כן שיחליט אם הוא רוצה לקלקל את העבר הביטוחי שלו + לשלם השתתפות עצמית

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

למה זה מקלקל את העבר הביטוחי?

הרי התביעה היא באיחור של 3 שנים. כלומר יכול להציג עבר ביטוחי נקי של 3 שנים אחורה...

פורסם

כי יירשמו לו את זה כאילו קרה היום, או לא.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

שאלה שהתשובה שלה די ברורה, האם בזמן התאונה היה ביטוח מקיף או צד ג'?

אם היה ביטוח מקיף [אני די בטוח שלא היה] אז תביעה גם ככה קיימת...

אם היה רק צד ג' - אז אכן תשקול לשלם את הסכום מכיסך הפרטי כדי לא לפגוע בעבר הביטוחי שלך לא לפני שתנסה לבקש שיורידו לך את הסכום...לך תדע אולי יתמזל מזלך.

לפחות שיורידו את העורך דין והשוטר [ לא ברור למה הגיעו לזה מלכתחילה ]

פורסם

השוטר היה שם לפיקוח בזמן העבודות לתיקון הנזק

(ליד כל עבודות בכביש אמור להיות שוטר שמפקח על התנועה , זאת השלמת הכנסה לרוב השוטרים בדרגות הנמוכות. בהרבה מקרים שראיתי הוא פשוט יושב ברכב )

עו"ד היה בכדי לשלוח את המכתב עם דרישת החוב לגורם הנזק.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...