Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא חושב שזה עניינה ואני לא חושב שאתה צריך להסביר לה את התמונה הגדולה. אם היא תרצה לדעת, אני לא רואה בכך דבר פסול, אבל רוב האנשים לא רוצים את השיקולים של ההנהלה.

אני מסכים עם הגישה הכנה והניווט החיובי.

עלה צורך בכוח אדם איכותי בצוות אחר. אני מעביר אותך לצוות ההוא, שם לדעתי הניסיון שלך והכישורים החברתיים שלך יתרמו לשיפור שלך ושל הצוות כולו. WIN WIN.

אם תתבכיין אפשר לומר שאני יודע שקשה להבין סיבות של החברה כולה, אבל אני מאמין שזה טוב בשבילך כמו גם בשביל החברה.

יאללה כפרה, שיהיה בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יפה דריש. זיכרון (או כישורי חיפוש) טוב. בכל מקרה, זה מפעל ייצור. אך רחוק שנות אור מקבלני משנה מקבילים או בכלל. אכן, היחס לעובדים שונה כי מדובר בתפיסה שונה כיאה לחברה בבעלות גרמנית ש 80% מהעובדים הם לא תושבי הארץ אלא יוצאי גרמניה, קנדה, וארה"ב. בהחלט משהו קצת שונה וכמו שבטח הבנת ההתנהלות אחרת ממה שרובנו מכירים (או לא). בכל מקרה, הדילמה היא אותה דילמה. מדובר כאן בבני אדם שוויםמוזה לא משנה המוצא, המקצוע, או המעמד הסוציו-אקונומי שלהם. לכן השאיפה היא לטפל בנושא בדרך המקצועית ביותר ובלי לפגוע באף אחד.

Sent from my X9006 using Tapatalk

יפה כתבת, מה שמחזק את הדעה שלי ושל אחרים שכתבו כאן שאתה מנהל עם ראש על הכתפיים ויחס הגון כלפי העובדים שלו. מי שלא מבין זאת, הפסד שלו.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
זה אחד האיומים הכי מופרכים ששמעתי מעודי.

אשכרה החברה הזו תחזור מחר הביתה ותגיד לבעלה "אתה שומע, פיטרו היום את שולה, זה כ"כ עיצבן אותי, שגם אני התפטרתי, תגיד ביי ביי ל 12K ש"ח לחודש"?

מי יתפטר מעבודה בגלל שפיטרו מישהוא אחר בעבודה שהוא מיודד/חבר איתו?

בכל מקרה, התגובה היחידה לדעתי ל"איום" שכזה היא, "תגישי לי מכתב פיטורין בכתב על רצונך להפסיק העסקה, אני בינתיים אידע את משאבי אנוש..."

אני מהמר על זה שהיא רצה אחריך לחדר להסביר שהיא לא ממש התכוונה...

קרה ואפילו קרה לי אישית.

אחד מראשי הצוותים שלי לשעבר, לא הסתדר עם המנכ"ל שהיה שמוק עם דיפלומה.

בשיחת חתך שנתית שהיתה איתי ועם המנכ"ל, למרבה הפתעתי, במקום העלאה במשכורת, הוא קיבל בעיטה לבית.

תוך דקה מסיום השיחה היו לנו איומי פיטורים של כל הצוות.

מדובר בצוות סופר איכותי, שנתנו מענה לפתרון בעיית תוכנה רגישה של מערכת הביטחון.

אם הם היו מממשים את האיום, היינו חוטפים תביעה במיליונים.

לבסוף המנכ"ל נסוג והועף מהכיסא אחרי שנתיים, במארב מרשים של המשקיעים.

אגב, אותו ראש צוות הוא היום מנכ"ל די מוכר.

פורסם
אני לא חושב שזה עניינה ואני לא חושב שאתה צריך להסביר לה את התמונה הגדולה. אם היא תרצה לדעת, אני לא רואה בכך דבר פסול, אבל רוב האנשים לא רוצים את השיקולים של ההנהלה.

מה שמשנה זה לא מה עניינה, אלא האם זה משרת את האינטרס של החברה ושל הניהול שהיא כן תדע.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מדובר כאן בבני אדם שווים וזה לא משנה המוצא, המקצוע, או המעמד הסוציו-אקונומי שלהם. לכן השאיפה היא לטפל בנושא בדרך המקצועית ביותר ובלי לפגוע באף אחד.

אשרי האופטימיסט.

מהסיפורים שלך לאורך השנים עולה שכל אותם מהגרים ובני מהגרים למדו היטב את דרכי הלבנט, אבל אתה עדיין מנסה לנהל אותם כמו אנשים רציונליים ובוגרים שמבינים וחולקים את השקפתך לגבי טובת החברה. אני מקווה שבאמת תוכל לסגור את העניין בדרכי נועם, אבל הייתי ממליץ לשמור את הנבוט בהישג יד.

פורסם

בנוסף, לא נכון לאיים בפיטורים. פיטורים זה הכרח, לא שוט. מפטרים כשכבר צריך לפטר. בכלל, לא צריך לאיים בביזנס.

מחזק.

איום בפיטורין יכול לחרב לעובד את הבטחון ואת תחושת הערך העצמי, התפוקה צונחת והנה הנבואה מגשימה את עצמה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

לא תמיד זה נכון וזה מאוד תלוי אינדיבידואלית בעובד.

יש כאלה שזה ישבור אותם, יש כאלה שזה לא יזיז להם ויש כאלה שזה ידרבן אותם. אם אתה מכיר את מי שעומד מולך תבחר את הדרך לפי האדם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בשביל זה יש שימוע, שזה הצ'אנס האחרון לתת למישהו להתיישר, ולראות אם הוא באמת אחד מאלו שהאיום יכניס בו מוטיבציה. אבל את זה עושים אחרי שכבר החלטת שאתה שולח אותו הביתה אם לא יהיה שינוי.

זה לא אותו הדבר כמו להגיד למישהו: "תעשה א' או שאתה מפוטר".

זה להשתמש באיום הפיטורים כשוט, כדי לוודא שהוא יבצע פעולה עתידית.

איומים זו לא דרך להתנהל במקום עבודה (או בכלל).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לפעמים צריך להעמיד עובד במקום ולהזכיר לו שהעסק לא שייך לאבא שלו ולא בטוח שהוא ייצא משם לפנסיה. אין בעיני שום בעיה בהפגנת שריר כשצריך.

לא בצורה של: או ככה או מפוטר, אבל בצורה של יש שני דרכים:או שאנחנו עושים את זה ביחד בדרכי או לחוד כל אחד בדרכו הוא.

פורסם
בשביל זה יש שימוע, שזה הצ'אנס האחרון לתת למישהו להתיישר, ולראות אם הוא באמת אחד מאלו שהאיום יכניס בו מוטיבציה. אבל את זה עושים אחרי שכבר החלטת שאתה שולח אותו הביתה אם לא יהיה שינוי.

זה לא אותו הדבר כמו להגיד למישהו: "תעשה א' או שאתה מפוטר".

זה להשתמש באיום הפיטורים כשוט, כדי לוודא שהוא יבצע פעולה עתידית.

איומים זו לא דרך להתנהל במקום עבודה (או בכלל).

ממש לא איומים. יצא לי לא פעם לקרוא לעובד לשיחה ולהסביר לו שיש בעיה עם צורת העבודה/התנהלות/משמעת וכו'. שומעים מה ששיש לו להגיד, מקשיבים ומנסים למצוא את הדרך כדי שהוא יוכל לעבוד ולהצדיק את המשכורת שלו וגם אומרים שאנחנו ננסה לראות איפה אפשר לשלב אותו בתפקיד אחר כי הוא אדם חיובי ואנחנו לא רוצים לוותר עליו.

בטח שלא אומרים או ש X או שאתה מפוטר. העובד מולך הוא בן אדם ולא חפץ ותמיד צריך לחשוב איך הוא מרגיש ומה יהיה איתו. כשיש אנשים שהם אנשים טובים אבל פשוט לא מתאימים לעבודה מאוד קשה לי לפטר ולפעמים אני לא ישן בלילה אחרי החלטה כזו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

האיום "X או שאתה מפוטר" היה תקף מבחינתי בבעיות משמעת ובבעיות בטיחות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תודה לכל המגיבים. השיחה בוצעה בנועם, העובדת הבינה את המצב הנתון אף שלא כל כך הסכימה עם ההשלכות. לכן סוכם שתחל לחפש מקום עבודה אחר ובמקביל תוכל לעבוד במחלקה החדשה ככל שתצטרך ע"מ שתמצא משהו מתאים ללא כל לחץ.

לא ככה ציפיתי שייגמר הסיפור אך נראה שהפיתרון עדיף לשני הצדדים.

שוב, תודה.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בטח היא סתם אמרה את זה כדי להדגיש את אי שביעות רצונה, היא לא באמת תחפש מקום אחר במיוחד אם אין הרעה בתנאים שלה.

לא יודע איזה סוג עבודה עושים אצלכם, אבל כשהייתי עובד יצור כולם עבדו בכל המחלקות השונות בצורה שכל חודש בערך מחליפים. לא היתה בלעדיות לאנשים במחלקות, אלא אם מישהו מאד רצה את אחד העובדים במחלקה מסויימת הוא היה מבקש שישאירו לו עובד ספציפי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

היא אולי תחפש מקום עבודה אחר ותגלה שלא ממתינים לה עם זרי פרחים ותקיעת חצוצרות, שהמלכה האם תגיע.

במקביל היא תגלה שהחבר'ה במדור השני הם סבבה, והחיים נמשכים כרגיל.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...