Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמת לה תאריך יעד לgraceful exit? כי זה עלול לקחת הרבה זמן. גם אני ביולי פיטרתי עובדת בצורה זו. בסוף ספטמבר נתתי לה מכתב כי מספיק. זה לא בריא יותר מדי זמן לשני הצדדים. פתאום תוך שבועיים הסתדרה עם ג'וב חלומי בתנאים הרבה יותר טובים ויתור קרוב לבית. הייתה צריכה קצת "עידוד".

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אמממ... לא. כמו שאמרתי קודם, אני מעדיף לא ללחוץ. ואולי בסוף היא תבין שהשד לא כזה נורא כמו שהיא חשבה ותחליט להישאר - עדיף. כי אם תהיה שוב עליה במחלקה המקורית יהיה נורא קשה למצוא מישהו שיתאים לשם ובלי להזכיר את עקומת הלמידה והטעויות שעולות המון עד שמכשירים מישהו חדש. כרגע, עדיף שהמצב מתנדנד בצורה זו. לפחות מבחינת החברה.

Sent from my X9006 using Tapatalk

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

כלומר אתה לא מעוניין שהיא תעזוב?

בסדר. תן לה חודש-חודשיים לשתות מים ודבר איתה שאומנם אתה היית שמח שהיא תשאר, אולם אתה צריך להתחיל בתהליך חיפוש מחליפה וצריך לכוון לאיזה תאריך.

היא עלולה להתרגל ולבלוע את הצפרדע. תן לה סולם לרדת מהעץ אבל תשאיר את היוזמה אצלך. אבל אתה צריך לחתוך לכאן או לכאן תוך כמה חודשים.

פורסם
אמממ... לא. כמו שאמרתי קודם, אני מעדיף לא ללחוץ. ואולי בסוף היא תבין שהשד לא כזה נורא כמו שהיא חשבה ותחליט להישאר - עדיף. כי אם תהיה שוב עליה במחלקה המקורית יהיה נורא קשה למצוא מישהו שיתאים לשם ובלי להזכיר את עקומת הלמידה והטעויות שעולות המון עד שמכשירים מישהו חדש. כרגע, עדיף שהמצב מתנדנד בצורה זו. לפחות מבחינת החברה.

אני חושב שבחרת נכון ויש לי הרגשה שהיא תשאר. הייתי מוכן לשים על זה אפילו חצי ליטר ווינשטפאן קרה וטובה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
בטח היא סתם אמרה את זה כדי להדגיש את אי שביעות רצונה, היא לא באמת תחפש מקום אחר במיוחד אם אין הרעה בתנאים שלה.

לא יודע איזה סוג עבודה עושים אצלכם, אבל כשהייתי עובד יצור כולם עבדו בכל המחלקות השונות בצורה שכל חודש בערך מחליפים. לא היתה בלעדיות לאנשים במחלקות, אלא אם מישהו מאד רצה את אחד העובדים במחלקה מסויימת הוא היה מבקש שישאירו לו עובד ספציפי.

כמו שאתה אומר תלוי בתפקיד..במחלקות מחשוב\הייטק\סייבר\חברות טכנולוגיה יש ללא ספק משמעות גדולה לטייטל ולמיומנות המקצועית הנדרשת בכל תפקיד..הרמה המקצועת היא השם שלך ומעיד על רמת ההתמחות והחותמת שלך ו"שינמוך" עלול לצייר אותך רע מאוד בחוץ וללא ספק לעובדים מסויימים זה תהיה סיבה טובה לשבור את הכלים ולעבור ארגון..בגלל שהשוק במחסור חמור בכוח אדם כמעט בכל עולמות התוכן הסיכויים של למצוא מקום עבודה שיקלוט את העובד במקומך הוא גבוהה.

לגבי הדרישה המקצועית הנדרשת הדרישות משתנות ועולות ככל שהתפקיד נחשק יותר והחברה יותר "סקסית" לעבוד בה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני לא יודע אם היא תישאר, אבל ההתנהלות שלך ממש שקולה, עניינית וגם אנושית, וזה יפה מאוד.

אני בטוח שגם העובדים יודעים להעריך ניהול ומנהל כזה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לפי איך שניראה יומה הראשון בצוות החדש (היום) - מצרף חצי מלכה בהירה להתערבות שהיא תישאר. רק... נגד מי מתערבים?

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

אני מהמר שבסתר היא מעבירה את כל חברות קבוצת הכדורשת שלכם למתחרים בליגה, תמורת עמלה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
נישארת בטוח,

אין בוס כזה סובלני בימינו

תראה את זה ככה - לחפש ולהכשיר עובד זה לא קל.

זה קל אם זה עובד בשכר מינימום שההכשרה שלו מסתכמת ב"קח זיתים, תתחיל למיין" (וגם פה יש מקום לאי הבנות), ותמיד אפשר להחליף אותו.

ברגע שזה מישהו שלוקח בין כמה שבועות לכמה חודשים לפני שהוא יתחיל לעבוד בלי שמישהו עומד לו על הראש, לא כזה קל לשלוח עובד הביתה.

וגם זה סוג אחר של אנשים, כזה שבמידה מסויימת מוכן לדרוך על הגאווה של עצמו כדי להבטיח חשבונות משולמים ואוכל במקרר. סיכוי קלוש שמישהו כזה יתפטר כי חבר עוזב (אלא אם החבר מצא מקום יותר טוב שמחפשים בו עוד עובד) או הצ'יפס בחדר אוכל לא טעים.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...