Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברשותי סיריון 2007, אני חושב להתקין חיישני רוורס, מישהו התקין בעצמו חיישני רוורס?

זה פשוט? כמה עולה בערך רק החלקים?

זה פשוט מאוד אם יש לך רב מודד, אתה יודע לחבר חוטי חשמל, לפרק פלסטיקים, לקדוח חורים וכו'.

כלכלית זה לא משתלם כי אתה תבזבז הרבה יותר זמן ממה שיקח להתקין אצל המתקין. לך יקח משהו כמו 3 - 4 שעות לעבודה שמתקין עושה בחצי שעה.

אבל יש את הסיפוק מעבודה שעשית בעצמך וגם תוכל לסלול את החוטים כמו שאתה רוצה, לקבע ולסדר את כל החלקים במקומות הנוחים לך ולהנות ממשהו שעשית לבד.

אם אתה מעוניין בהוראות התקנה מפורטות, אכתוב לך.

פורסם

התקינו.

חיישנים "מהודרים" עולים בערך 30ש"ח באיביי.

להתקין זה לא פשוט אם אין לך נסיון. כי צריך לקדוח חור בפגוש וכל סטייה או פגם הוא בלתי הפיך

ואפשר להרוס את הפגוש. בקיצור צריך יד יציבה ונסיון בקדיחה של פסטיק.

פורסם

את המקדח מקבלים כבר בקופסה של החיישנים אבל בשביל מה? מה שפעם היה עולה מאות שקלים היום בלחץ 150 ש"ח.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

פורסם (נערך)

התקנתי בעצמי חיישני רוורס שהזמנתי מאיביי ברכב שלי (קורולה 2003) ההתקנה לא מסובכת אין לי נסיון קודם אבל יש לי ידיים טובות

מה שחשוב זה לעשות קצת שיעורי בית. דבר ראשון תהיה בטוח מאיפה אתה משחיל את החוטים מהפגוש לפנים הרכב כי לא בכל הרכבים יש מקום בשביל זה

ומהפנס האחורי לקדמת הרכב

אחרי שאתה מוודא טוב טוב מאיפה ולאן הולך כל חוט מגיע שלב בחירת המיקום לקדיחת החורים (אני פשוט ראיתי איפה ממוקמים החיישנים ברכבים מהדגם שלי וקדחתי באותו גובה על הפגוש)

השתמשתי באיזולירבנד כדי לסמן ולמדוד את המיקומים על הפגוש

הכי חשוב :אל תקדח לפני שאתה בטוח על המיקומים והמרחקים בין החיישנים זה בלתי הפיך

אבל אם זה גדול עליך ואתה חושש אז עדיף באמת ללכת למישהו שיעשה לך המחיר גם ככה מצחיק

אני עשיתי את זה בשביל החוויה והייתי מוכן לקחת את הסיכון

עריכה אחרונה על ידי skipper
פורסם

זה לא מסובך מדי אם יש לך את הכישרוים הטכנים

אבל לדעתי זה לא שווה

מדי פעם יש מבצעים של חיישנים+ התקנה ב100-150 ש"ח

שהתקינו אצלי נקרע לו אחד החוטים של החיישן

הוא פשוט הלך והביא חיישן חדש מקופסא

דבר שלאדם פרטי היה עולה עוד כסף

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

יש מחירים של 100-200 ש"ח כולל התקנה מנסיון של 2 התקנות -

הראשונה - רדיו מילאנו (לפני קבלת הרכב)- חיישנים שצפצפים סתם או לא מצפצפים בכלל, הוחלפו באחריות עם שיפור קל אבל עדיין על הפנים.

התקנה שניה - אצל מתקין ב-250 ש"ח - אותו הסיפור עם שיפור קל.

לבסוף החלפתי לבד לחיישים שעלו 450 ש"ח ללא התקנה - עובד מעולה.

זה עניין של מזל...

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

זה לא עניין של מזל, כמו בכל דבר יש מערכות איכותיות יותר ופחות.

במערכת שעולה עם התקנה 150 ש"ח, מרכיב המערכת הוא משהו כמו 20 ש"ח וזו מערכת מהסוג הזול והנחות ביותר.

באוטו שלי חיישני רוורס זולים עבדו משהו כמו חודשיים, אחרי זה הפסיקו. יש לי אחריות אבל העדפתי לפרק את המערכת. אולי אתקין מתישהו מערכת יותר יקרה ואיכותית, עוד לא החלטתי.

פורסם

התקנתי כבר לכל המכוניות של המשפחה.חיישנים עם צג עולים 30 ₪ באיביי ודומיו. התקנה לוקחת לא יותר מחצי שעה. בדרך כל החבילה באה עם הוראות התקנה. חוטים אדום ושחור מחברים לנורת הרוורס .בטמבון תבדוק קודם מלמטה באיזה גובה הפח שמחזיק את הטמבון. ואז תדע איזה גובה אתה צריך לחיישנים. תקדח מתחתיו.את מרכז הטמבון אתה מסמן לפי וו הנעילה של תא המטען. לוקח משם מרחק לקצה הטמבון ימינה ושמאלה מסמן ואז את המרחק בין שתי הנקודות הקיצוניות אתה מחלק ב4 ואז יצא לך המרחק בין כל חיישן.רק אחרי שוידאת שהכל בסדרבגובה ובמרחק אז תקדח. התעייפתי רק מלהסביר . לך למתקין

פורסם
ספרו לי איפה אתם עושים את זה ב100-150₪, כי מברור שאני עשיתי זה סביב ה400...

בבקשה ב 250 שקלים http://www.israelpost.co.il/reverse.nsf/main?openform

אמנם לא 150 אבל גם לא ב400

שים לב להגבלה לצבעים (

חיישנים בצבעים: שחור, לבן, כסף ושמפניה, תוספת תשלום לצבעים נוספים. )

פורסם
ספרו לי איפה אתם עושים את זה ב100-150₪, כי מברור שאני עשיתי זה סביב ה400...

תריץ חיפוש בגוגל

אני בטוח שתמצא לפחות 5 תוצאות כאלה

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

• תוכן חדש...