Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ynet בישראל משלמים פי 3 עד 5 על טסט לרכב - רכב

עכשיו נזכרו לבדוק את זה? אחרי 700 שנות אור?

אחרי הבדיקה הם מתכוונים לעשות משהו עם זה? או שזה היה סתם כדי להרגיז ולהזכיר לנו כמה אנחנו פראיירים?

http://www.thecar.co.il/%D7%90%D7%92%D7%A8%D7%AA-%D7%94%D7%98%D7%A1%D7%98-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-%D7%94%D7%92%D7%91%D7%95%D7%94%D7%94-%D7%9E%D7%91%D7%99%D7%9F-12-%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%9E/

פורסם

לא יקרה כלום וימשיכו לגבות מחיר מופרך על אגרה כל שנה. מילא זה באמת היה הולך לתחזוקה של כבישים אבל ככול נראה זה לא מגיע לשם בכלל.

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

פורסם
מה שלי יותר מפריע זה שלא נותנים הנחות לחיילים.

יש הנחה למי שפעיל מבחינת מילואים,מסתכם בכמה עשרות שקלים (מצוין מתחת לשורת התשלום בד"כ)

צחוק מעבודה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אמנם אני כבר לא חייל, אבל הייתי כזה לא בעבר הכזה רחוק, אז נראה לי אני יכול להתבטא בנושא.. למה לעזעזל שיתנו הנחות לחיילים בטסט לאוטו?

פורסם

ניראה לכם שיוותרו על הכנסות של 4 מיליארד שקל בשנה? אם יורידו מחירים כאן, יעלו במשהו אחר, למשל מחיר הדלק, בלו או תחום אחר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם הם הולכים לטפל בעלויות אחזקת רכב כמו שמטפלים במחירי הדיור, עדיף שלא יגעו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ynet בישראל משלמים פי 3 עד 5 על טסט לרכב - רכב

עכשיו נזכרו לבדוק את זה? אחרי 700 שנות אור?

אחרי הבדיקה הם מתכוונים לעשות משהו עם זה? או שזה היה סתם כדי להרגיז ולהזכיר לנו כמה אנחנו פראיירים?

http://www.thecar.co.il/%D7%90%D7%92%D7%A8%D7%AA-%D7%94%D7%98%D7%A1%D7%98-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-%D7%94%D7%92%D7%91%D7%95%D7%94%D7%94-%D7%9E%D7%91%D7%99%D7%9F-12-%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%9E/

שנות אור זאת יחידת מרחק לא זמן

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כבר אין על מה לעשות כתבות?

ה"בדיקה" הזאת נועדה אך ורק לגרום לך להרגיש פראייר, שתשתף את הכתבה ואולי תגיב בטוקבק ותגרום לאתר שלהם להצדיק את עצמו.

אחרי חצי שעה יעבור לך ואתה תחפש את הסקופ הבא להתעצבן עליו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יושב לו משקיף על צמרת העץ, ורואה איך בישראל נשברים שיאי מסירת רכב חדש כל שנה.

למה שיוזילו משהו?

פורסם

מהתגובות שקראתי הגעתי לאחת שהנהתי בהסכמה לקריאתה :

"בארץ אין אזרחים, ישנם נתינים, זה כל ההבדל.." :?

פורסם

כן זה הולך לאחזקת של הכבישים בארץ...שיתחילו לתקן כבישים במקום לבנות 1000 מחלפים שעושים סחרחורת וכאבי ראש..

בונים מלא מחלפים בערים גדולות כדי לצמצם פקק בכמה דקות שגם ככה יהיה, במקום כבישים נורמליים שמקושרים לערים קטנות ובפריפריות שאם אתה לא נוסע עם חתך של ג'יפ/מסעית נשבר לך הגב או שאתה שומע קליקים מעמוד השידרה שלך מכל בור...

בכל אופן עוד שרשור שיתמלא בתלונות של הגולשים אבל בפועל לא ישנה דבר, רק פריקת עצבים מרמור על עובדות שלא ישתנו.

• תוכן חדש...