Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזילת שמן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הגעתי היום לבדוק רכב לקניה. יש לציין שהרכב עם נתונים טובים מבחינת ק"מ ושאר הפרמטרים. מדובר ברכב שנת 2004.

אני מאוד רוצה את הרכב אבל שמתי לב שהמנוע מזיע שמן או אולי אפילו נזילה.

מצ"ב תמונות.

האם יש לי סיבה לחשוש או שמדובר במשהו נפוץ ולא רציני?

וכמה הנזק?

20161107_162605.jpg

פורסם (נערך)

זה מקרה קלאסי של אטם מכסה שסתומים בלויי(תיקון זול יחסית פחות מ200 ש"ח עם עושים לבד).

אני רואה שמדובר ביונדאי אקסנט או גטס(לפי המנוע).

האם בדקת שהרכב לא מעשן שנותנים גז בניוטרל במידה וכן מדובר בעוד מחלה של המנוע של גומיות שסתומים בלויות.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם
זה מקרה קלאסי של אטם מכסה שסתומים בלויי(תיקון זול יחסית פחות מ200 ש"ח עם עושים לבד).

אני רואה שמדובר ביונדאי אקסנט או גטס(לפי המנוע).

האם בדקת שהרכב לא מעשן שנותנים גז בניוטרל במידה וכן מדובר בעוד מחלה של המנוע של גומיות שסתומים בלויות.

תודה על התשובה המהירה

אז זה לא ביג דיל. אני אבדוק את העשן וזהו

פורסם
במידה ויש עשן בגז בהילוך ניטרול עלות הטיפול של שני הדברים ביחד במוסך קרובה ל1000 ש"ח.

עשן אתה מתכוון משהו סמיך ולא שגרתי?

פורסם
אחלה גטס....בחירה נכונה. אטם מיכסה שסתומים נוזל עלות חליפי כ 50 שח. צריך לבדוק שהחוטי הצתה לא ניפגעו.

יש לכם מלצה על מקום אמין שיעשה לי את ההחלפה של האטם במחיר זול?

או שזו פעולה ממש פשוטה שאני גם יכול לעשות..

פורסם

עשן לבן בהתנעה+דקה אחרי ונפסק=גומיות שסתומים (שכמו שמרק אמר לך זו מחלה של המנועים הללו)=תיקון חפיף (עלות החלקים+משהו טעים שישביע את אסף/ מי שקרוב אליך מהכנופיה)

עשן לבן רצוף תו"כ נסיעה= טבעות אטימה של הבוכנות= אוברהול מנוע.

ממה שרואים בתמונה, סט של אטם מכסה שסתומים, גומיות לפלגים וגומיות שסתומים יפתור את בעיית השלוליות שם.

עלות החלפים לא גבוהה, ההחלפה לא מסובכת, ובDIY/העזרות בחברי הכנופיה תחסוך משמעותית (סעיף העבודה משמעותי כאן)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

שלא יתבלבלו בטעות ומישהו יחשוב שיש לבחור בעיה עם הרכב.

רק מציע לבחור לבדוק את העניין העשן בהתנעה ואת אטם מכסה השסתומים.

רק שאלה בכמה הוצע לך הרכב?

פורסם

:lol: אכן.

פות"ש בכלל לא התלונן על עשן. רק על הביצה הקטנה סביב מכסה השסתומים.

הכל ספקולציות שלנו...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אתם תותחים אין עליכם בעולם!

מחר אני אבדוק את העשן לפני העברת הבעלות

ואטפל בו לפי המדריך של אסף

היא אומרת שהיתה מחליפה שמן פעם בשנה זה הגיוני?

פורסם
יש לך מדריך מעולה של אפי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?610962

אני ממליץ על אטם מקורי מיונדאי שופ, ושפורפרת ויקטור ריינז.

עבודה מאוד פשוטה, רק תעבוד עם רגש בסגירת הברגים ובהצלבה.

טוב לאחר שקראתי את המדריך, מצד אחד נראה בר ביצוע מצד שני הייתי מעדיף שמישהו שכבר עשה את זה יעשה לי את זה.

מישהו כאן גר באזור המרכז ורוצה להרוויח כמה שקלים ולשמח לבב אנוש? תנו לי הצעה ואגיע בכיף

• תוכן חדש...