Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגו 205

kyo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ...

ראיתי פגו 205 , שנת 95 , יד ראשונה 130,000 ק"מ .

האוטו עבר טסט לפני חודש ושבוע .

\

האוטו היה של מישהי שרק היא נסעה בו ( ראיתי שהיא תמיד עשתה ביטוח לנהג יחיד )

לאוטו יש קצת חלודה פה ושם , קצת ריקבון בפח ( איפה שהחלודה ) ובעיה בחלון החשמלי הימני .

המחירון של הרכב הוא 12,600 ש"ח והצלחתי לסגור עםהבחורה על 9 אלף .

לא לקחתי את הוטו לבדיקה כי נראה לי שזה בזבוז כסף ( כבר עדיף לקנות שני צמיגים חדשים במחיר הזה ) , כי כל בדיקה שעשיתי רק עשתה שחור בעיניים ובכול מקרה היא לא תרד עוד במחיר .

האם שווה ??? לסגור עסקה ???

פורסם

עשית את הבחירה הנכונה. הק"מ והיד הנמוכה לא שווים כלום כאשר הרכב מוזנח. עדיף לקנות רכב יד חמישית עם מיליון ק"מ אבל שטופל כמו שצריך מאשר רכב יד ראשונה עם ק"מ נמוך מאוד שלא קבל טיפול הולם.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

האם המנוע תקין? לא שורף שמן במאמץ? האם אין נזילות של מים או שמן מתחתית הרכב? האם כל הטיפולים בוצעו בזמן? האם אין פגיעות שלדה לרכב?

המון שאלות שנשארו פתוחות, ואם התשובה על חלקן, ועל עוד רבות אחרות, חיובית, יכול להיות שהרכב לא שווה גם את ה9 אש"ח ... גם אם המוכרת מסרבת לרדת עוד במחיר, תמיד תוכל לעזוב את הרכב ולחפש אחר.

בכל מקרה, בעיות חלודה מסמנות לדעתי הזנחה של הרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

האוטו נראה תקין הוא ממש שמור מפנים והמנוע נראה בסדר לא נראה ששורף שמן , שמתי דף נייר מאחורי האגזוז ולא ראיתי שיוצא כלום , גם מתחת למנוע .. בכל אופן חוץ מזה שהפח נראה זוואה האוטו נראה סבבה ...

פשוט כבר לקחתי 4 רכבים לבדיקה וזה כבר אכל לי 10% מהתקציב אני רוצה שישאר לי כסף בסוף גם לקנות אוטו ...

כדאי לקנות ?? לעשות בדיקה ???

פורסם

פשוט כבר לקחתי 4 רכבים לבדיקה וזה כבר אכל לי 10% מהתקציב אני רוצה שישאר לי כסף בסוף גם לקנות אוטו ...

כדאי לקנות ?? לעשות בדיקה ???

צר לי, אבל אני באמת לא מבין מדוע אתה מוותר על ארבעה רכבים בגלל בדיקה.

כל בדיקה שתערוך, בכל מכון שלא יהיה, לכל רכב שלא יהיה, תחזור אליך עם ריג'קטים. אני מאמין שגם רכב חדש מהחברה יסיים בדיקה במכון עם הערות כמו "רעש ממערכת פליטה" או קורוזיה במערת הקירור".

החוכמה היא לסנן מתוך טופס הבדיקה את התמצית.

או שאכלת אותה עם ארבעה רכבים שחוטים לגמרי, או שאתה לא קורא נכון את טופס הבדיקה. אני חושב שמדובר באופציה השניה...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

נו, מה ניסגר פה ? מה עם הרכב ..ניקנה לא ניקנה ? מה בסוף הוחלט ונעשה ?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...